PERCHEZIȚII ÎNTR-UN DOSAR DE ȘANTAJ.

18 Mai 2016, 12:30 | 2923 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
PERCHEZIȚII ÎNTR-UN DOSAR DE ȘANTAJ.

Polițiștii ilfoveni efectuează trei percheziții domiciliare pentru probarea activității infracționale a doi bărbați, bănuiți de șantaj.

La data de 18 mai a.c., polițiști din cadrul Poliției orașului Bragadiru, în baza autorizațiilor emise de către Judecătoria Cornetu, efectuează trei percheziții la locuințele a două persoane, care ar fi șantajat o tânără, de 18 ani, din localitatea Ciorogîrla.

Conform sesizării, formulate la data de 16 mai a.c., cei doi, în vârstă de 19, respectiv 20 de ani, în perioada 2014-2016, ar fi șantajat-o pe tânără cu publicarea unor imagini compromițătoare cu aceasta, pe un site de socializare.

Perchezițiile sunt efectuate în județul Ilfov (localitățile Ciorogîrla și Chiajna) și județul Teleorman (localitatea Poeni).

Cei în cauză vor fi conduși la sediul Poliției orașului Bragadiru pentru audieri, urmând a fi formulate propuneri procedurale către parchet și instanța de judecată.

Pentru completarea probatoriului,de la domiciliile celor doi, polițiștii au ridicat telefoane mobile și memory stick-uri.

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.