Continuare: Dezvaluiri despre modul cum Danut Cuclea deturneaza banii turnenilor catre firmele protejate. Teldrum si Modul Proiect, doi giganti ai atribuirilor directe.

10 Mai 2016, 10:58 | 4239 vizualizări | 14 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu Magurele.

Atribuirea directa este cheia capusarii bugetului Primariei Turnu Magurele.

Danut Cuclea a facut tot posibilul sa ofere contracte fara licitatie firmelor protejate de Liviu Dragnea. Teldrum si Modul Proiect sunt doua societati care primesc bani fara numar. Un amarat de panou a costat 2.500 de lei?! Ce se intampla daca firmele jupanului nu primeau lucrari? Majoritatea studiilor de fezabilitate si a proiectelor sunt facute pentru a pune mana pe bani. Primarul "studiaza si proiecteaza" cum sa directioneze banii. Nimic nu e lasat la voia intamplarii. 

Iata seria de contracte servite pe tava celor doua firme:

Executare lucrari intretinere pe strada Vlad Tepes - contract nr.27935 din 20.08.2013 - 548.539,62 lei - Teldrum

Servicii actualizare documentatii pentru construire locuinte prin ANL -  contract nr. 28026 din 13.07.2015 - 39.680 lei - Modul Proiect

Reabilitare termica sediu Primaria Turnu Magurele - contract nr. 27042 din 06.07.2015 - 48.980 lei - Modul Proiect

Serviciu intocmire studiu fezabilitate pentru realizare instalatie incalzire Cabinetul medical scolar - contract nr. 47.299 din 11.11.2015 - 2.480 lei - Modul Proiect

Proiect demolare stadion - contract nr. 49.065 din 23.11.2015 - 9.300 lei  - Modul Proiect.

Panou afisare obiectiv "Lucrari Rest de executat Construire Gradinita 6" - contract nr.14.304 din 09.04.2015 - 2.489,67 lei - Teldrum

Serviciu proiectare Expertiza tehnica, Studiu teren, Docum Certif Urbanism, DALI, PT si DTAC pentru strazile: Cerealelor, Teleorman si Rusca, cartierul Odaia - contract nr. 9243 din 07.03.2016 - 34.800 lei - Modul Proiect

Citeşte şi
Comentarii (14) Adaugă comentariu
Viky pe 11 Iulie 2016, 12:07
#14
Locuinte anl subinchiriate
Cei care aveti dosare pentru locuinte Anl,sa stiti ca in catanga sunt ceva locuinte subinchiriate,legal nu ai dreptul ca si chirias sa subinchiriezi .Autoritatile ori stiu si tac,ori nu stiu,cea ce nu prea cred .Uniti vom invinge minciuna si hotia .Se incalca legea foarte mult.Sper sa citeasca acest mesaj si cineva din administrati locala si sa se auto sesizeze .
Amaratu pe 15 Mai 2016, 13:33
#13
cetateanu turmentat
Pai Danut Cuclea deturneaza banii turnenilor ca e din Turnu. Dragusin dealexandrieste banii alexandrenilor, duica ii derosioronizeaza si parvu ii dezimniceste.

Care e problema ?!

Baietii astia s-au inscris in regimentu rosu cu convingerea ferma ca numai luptand pentru popor, pentru democratie, pentru bunastarea conducatorului lor iubit si a firmelor lui, pot capata si ei ceva.

Ce aveti cu ei ?!

S-au facut si ei frate cu dracnea ca sa treaca puntea.

Ce n-au luat ei insa in considerare, e faptul ca puntea aia a fost proiectata de modul proiect si construita de teldrum, asa ca la prima adiere a auditului, o sa se darame sandramaua, si or sa pice unu cate unu, drept in brate la D.N.A.

Pentru ilie de la scularie. pe 13 Mai 2016, 23:19
#12
2@Anonimul
Adica patronii de servicii din orasul asta sunt niste prosti in opinia ta.Bravo Craceo!!!Fratilor sa mergem la vot,sa nu pierdem o asa lichea.
Tomuitza pe 13 Mai 2016, 09:11
#11
Spagarul DUSKA
Modul Proiect, il are la butoane pe sphagarul Cristy DUSKA, magraonul din fruntea primariei Rosiorii de Vede!!!Acesta impreuna cu amanta, Gina KLITORIS, directoreasa la scoala de la gara, cu pitikul toxic Bybyka Bratcovean, si lingen-koor Savescu spoliaza judetul!!
ilie de la scularie pe 13 Mai 2016, 08:37
#10
@Anonim
Tendentiozitatea comentariului tau poate fi demontata facil:

1. Energia electrica ecologica este viitorul, fie ca vrei sau nu vrei. A intrat pe piata, bravo lui! Tu de ce n-ai avut c*rajul?

2. Patronii mentionati de tine care au angajat forta de munca din oras se bizuie pe alti patroni care produc ceva, cum ar fi patronii firmelor de confectii din oras. Pe puterea de cumparare asa cum este ea se bazeaza si activitatea acestor patroni. Bune si serviciile, dar fara ceva productiv direct activitatea acestora este zero.

3. Fara o dezvoltare economica a municipiului nu se mai poate face nimic. Pentru asta trebuie spirit antreprenorial, cineva care gandeste ca un patron, nu ca un functionar care depinde de fondurile de la stat. Ori Cracea, cu toate relele lui are acest spirit, in comparatie cu contracandidatii sai. De aceea cred ca vorbesti ori in necunostinta de cauza, ori poate cu un scop anume, lesne de ghicit.
Anonimul pe 12 Mai 2016, 23:02
#9
Sa fim seriosi....
Bai oameni buni,astea de la pdl, pardon pnl sunt cu capul,cum crede Cracea si acoliti sai,ca poate sa ajunga Primar? aruncand cu mizerii in stanga si-n dreapta? Halal persoana ce vrea sa ajunga Primar,vrea sa se ridice huiduind.Nu o fi Cuclea bun,dar Cracea e vai de capul lui,a pus in deal un panou si asteapta sa ia banii de la stat. Daca era bun asa cum spune,dovedea ceva,demonstra printr-un numar mare de angajati.De ce nu candideaja oamenii care au dovedit ca pot sa evolueze in Turnu Magurele si au firme cu multi angajati.Eexmplu; Nelu Codrea,Petre Ignat,Nelu Ovedenie,Sorin Burtea,Florin Dinu,Cristi Bocioroaga,Victor Tiganu,Nicu FSN,Sica,Septaru,Simionescu,si multi altii. Mi bine ar merge la Buc*resti,acolo unde ii e familia si nelasa in saracia noastra,si poate s-o ridica vreo unul desta care a invatat dea lungul anilor ce inseamna sa te ridici pe cont propriu.
Bujor pe 12 Mai 2016, 22:25
#8
Lui Calin
Esti un lingau . Noi vorbim de incredintare fara licitatie si tu vorbesti de calitatea lucrarii. Mars la Dragnea cu el de mana la bulau ! Hotilor ! Ati distrus orasul !
un maguran pe 11 Mai 2016, 21:19
#7
lucrari facute în bataie de joc
cu tot respectul pentru hidro olt lucrari de calitate pe bucătica de anton pann s9la scoala veche si pe lînga cimitir magurele si etc. DAR ce te faci firmele teledrum si ce-a de la slatina au facut lucrări în batăie de joc cu asentimentul lui stalin de teleorman si ciraclui de cuclea si a batut joc de magurele si voturi pt crăcea viitorul primar

cool cheese
Calin pe 11 Mai 2016, 00:11
#6
Pentru autorul articolului
Dupa cum scrieti, in trei ani de zile este o atribuire directa de lucrare firmei Tel Drum. In oras s-au facut si se fac mai multe lucrari pe strazi. Corect ar fi sa spuneti cui au fost atribuite celelalte contracte de lucrari ? . Poate ca firmele astea de care vorbiti au oameni bine pregatiti, au utilaje performante si au castigat corect aceste contracte. Pentru lucrarile care s-au facut pana in prezent sau cele care se executa in prezent cine a facut proiectele tehnice? Am o intrebare pentru autorul articolului -Firmele din Teleorman ( cele care executa lucrari si cele care fac proiecte tehnice ) nu trebuie sa aiba contracte cu Primaria Turnu Magurele? Poate castiga cinstit contractele. Daca vreti sa ne informati corect dati toate contractele incheiate de primarie in acesti ani si nu selectati tendentios doar anumite contracte, ca avem capacitatea sa tragem singuri concluziile.
Teleormanul pe 10 Mai 2016, 22:10
#5
Distrus
Un primar in acest judet este egal cu hotie.Nu-i intereseaza decat sa fure si sa distruga.Este cam tarziu pentru atac*ri.Tot ce misca in acest judet deja este controlat si cumparat de jupani.Asa ca nu ne-a ramas decat sa ne resemnam sau sa plecam din acest judet.S-a depop**at drastic in ultimii ani din cauza hotiei,copiii sunt pe cale de disparitie.Daca ar fi avut un gram de creier ar fi facut si ceva pentru cetatenii acestui judet.Ce o sa faceti peste5-10 ani?O sa ramaneti voi singuri aici?Se fura pe fata,umfla preturile la toate lucrarile de 3-4ori,la noi ca la nebuni si toti stam si ne uitam cum se imbogatesc altii peste noapte.Asa ca plecati din acest judet ca nu mai sunt sanse de revenire,nu va mai amagiti si nu mai credeti balivernele altora!!!!
. pe 10 Mai 2016, 16:20
#4
.
Oameni buni, prezenta d-lui avocat Hainagiu pe lista P.S.D.,chiar nu intelegeti ca nu este intamplatoare ???
Mihaila pe 10 Mai 2016, 15:29
#3
Dragnea o fi auzit de firmele alea sau....?
Pai voi cum credeți că a ajuns primar,pe competenta ?Să fim serioși,ordinele vin de la Buc*rești sau Alexandria. Cuclea rămâne un simplu executant,o slugă umilă si tăcută.
Haita pe 10 Mai 2016, 13:17
#2
Raspuns pentru intrebarea anterioara
Legea achizitiilor publice le da posibilitatea sa faca achizitii directe. Este probabil gandita de legiuitor pentru necesitati de maxima urgenta . Cuclea abuzeaza de ea . Nimeni nu-l impiedica, daca nu erau la mijloc comisioanele si obligatiile fata de haita , sa organizeze licitatii .
Se vede și fără ochelari pe 10 Mai 2016, 11:36
#1
CONTRACTE ATRIBUITE FĂRĂ LICITAȚII?
Ce face Parchetul Turnu Măgurele?De ce nu se sesizează din oficiu DNA Teleorman?Curte de Conturi Teleorman a semnalat ceva în raportul încheiat pe 2015?Sunt multe întrebări la care se așteaptă și un răspuns oficial.Da, oamneni buni,pentru că sunt bani publici,banii noștri.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.