Ioan Niculae, executat de statul român.

09 Mai 2016, 14:05 | 5519 vizualizări | 12 comentarii
Car Universal
Ioan Niculae, executat de statul român.

Statul român îl execută pe cel mai bogat român, Ioan Niculae, în dosarul Romgaz - InterAgro, în care este acuzat că a prejudiciat statul cu 60 de milioane de euro.

Romgaz se află în situația în care încearcă să recupereze acești bani, însă sub formă materială, respectiv două combinate din cele șase care sunt în grupul InterAgro. Decizia va fi luată în următoarele zile, într-o întrunire a Consiliului de Administrație a Romgaz.

sursa: stiripesurse.ro

Citeşte şi
Comentarii (12) Adaugă comentariu
Jan chimistu pe 11 Mai 2016, 21:47
#12
Distrugatorul de Zimnicea
Acest,,investitor,, Ioan Nicolae a fost adus de in Teleorman de sec*ristul Marzan Nicolae si sustinut prin imputuri de pirvu Petre primarul de Zimnicea.
franchestain pe 11 Mai 2016, 11:32
#11
lu provocatoru-agitator PSDisto-comunist Jan de la Combinatie cu mafionu Niculae
Scrisoare deschisa:

Draga lingbistule,de lan ceput vreau sati multumesc cai recunoscut ca mama mea aia buna fuse o kurwa sin replica ca sa fim chit ioi multumesc lu mama ta sio respet mult finca cavuse c*raju sa dea nastere la un copil chiar daca copilu iesi un pupankur acut de mafion pirnaias.

Sacus vrajealai ca ios turnean cum esti tu Sexi Braileanca cu care ai o limban comun kakanarule ca vaz ca scri destul de prost si la cît esti de tînpit cred ca erai unu din directorii lu mafionu del albeai la colon devreme ce urli de focu lui ca turbatu.

Referitor la abuze anuale si orare astai apartinea la mafion cînd te prindea pe la birou cînd te duceai sai sifonezi pe bieti muncitori dupa urma la care ai trait ca un pupankur adevarat.

Sacus închei scrisoarea asa: Poponautule PSDisto-comunist îti doresc La multi anus si san veti mai multe limbi ca sa jungi si mai aproape de popota mafionilor.

P.S.: Cu lingbisti dalde tine ma sterg la colon toadauna dimineata la prima ora lake flausat.Amin!
Anonimul pe 11 Mai 2016, 10:26
#10
Pentru Jean de la combinat
Jean de Combinat,sunt sigur ca este Dudău Leonida
Jean de la Combinat pe 10 Mai 2016, 20:39
#9
franchestain =Turnu pacanele
franchestain -esti un bashit de turnean gaurean, abuzat anal si oral in copilarie!Mama ta, o rapandula marunta, nici in port nu a vut succes si te-a fata pe tine cu maretul tau tata, zis limba, dupa organul cu care penetra rozeta utoritatilor!Nevasta ta, kurwa cartierului, are plozii, cu numele cu tine, titular este ala de la salubritate si unul te a sodomizat-o si pe doamna mata!
franchestain pe 10 Mai 2016, 15:31
#8
sacus miam gasit clientu frate pe pupankur-istu Jan de la Combinatie cu penalu pirnaias Niculae
de lan ceput trebe sa sti gigodio Jan ca cînd îl numesti *singuru investitor roman serios* pe un pirnaias condamnat penal ca conrupt carea gecmanit parte din averea la tara mea ma puca capu si te frîng pe genuche dacami cazin laba haladitule care cred ca esti neam cu pirnaiasu Niculae devreme cel lingin kur cuatîta patima si sus tii ca tînpitu ca porci traeste bine.

Ba lake flausat daca cumva nu sti porci traesten miserie si urla de foame toata ziua de te face de rîs la tot satu bou-belti ce esti si la sfîrsit primeste un cutit la beregata si salege poolariciu de ei gaozarule,asa traeste porci nu bine cum îti debiteaza tie troaca aia de betivan pupankur-ist la investitori atît de seriosi ca termina la carcera de seriosi ce sunt.ducea teai la pirnae dupa penalu Niculae sa traiesti ca porcu ala del visezi tu tîrtanule spurcat.Si nuti mai bate taraba de amarîti aia de muncitori si respetai petru ceea ce sunt ca far de ei sa legea prafu de tara mea ciocioilor PSD-isto comunisti.Amin!
Praetor pe 10 Mai 2016, 11:00
#7
@Jean de la combinat
Du-te si ia-ti pastilele ma băiatule!
Jean de la Combinat pe 10 Mai 2016, 06:26
#6
Turneni-Gaureni Nenorociti
Bah Turneni gaureni, alcoolisti, distrusi si kurweturi ieftine!!!Ati trait exact ca porcii pe banii domnului Ioan NICULAE, singurul investitor roman serios si acum dati cu rahat!!!Oras de rapandule, descreierati si retarzi, nici urmele pasilor sai nu meritati sa le poopati!!!Huideooooporcilor si nesimititilor!!!Apropos...Parvu a facut treaba de treaba la Zimnicea!!!!
nita pe 09 Mai 2016, 21:38
#5
valetul lui Nicolae cin este?
Cel care ii tine haina lui Nicolae este primarul din Zimnicea?
Fost angajat pe 09 Mai 2016, 20:14
#4
Nu ar fi rău deloc
Dar ganditi-va ca nu a mai funcționat de mai mult de un an,vor trebui reviziii majore timp lung si fara forță de muncă,pentru ca fara banii restanți nu mai se întoarce aproape nimeni acolo.Să facă reparații cu cei din pavilion și de la paza.
traian pe 09 Mai 2016, 16:41
#3
asa sa fie!
Sa speram ca si Combinatul de la Turnu va fi luat de Romgaz si acestia din urma il vor porni!!!!
Dorel pe 09 Mai 2016, 15:56
#2
Prafu de pe toba
Onor consiliu de la Rumgaz o sa si o suga ca maimuta ca toate combinatele sint gajate la banci si in plus majoritatea sint si in faliment. Aceeasi teapa o ia si Anaf ca doar ia cumparat Nicolae pe toti.
UN ANGAJAT pe 09 Mai 2016, 14:34
#1
I-SE RUPE
SĂ LE IA DAR SĂ DE-A BANI LA MUNCITORI SI FACĂ CE VOR



Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.