Baban Marian a primit titlul de "Cetatean de onoare al Municipiului Turnu Magurele".

30 Aprilie 2016, 11:08 | 4410 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Marian Baban merita titlul de cetatean de onoare al municipiului Turnu Magurele.

Miercuri, 27.04.2016, in sedinta de Consiliu Local Turnu Magurele, s-a votat in unanimitate initiativa consilierilor locali PNL, privind conferirea titlului de "Cetatean de onoare" , canotorului Baban Marian.

După cum se cunoaşte, multe localităţi din România atribuie titlul de cetăţean de onoare al respectivei urbe unor personalităţi locale care au ajuns să facă cinste locului în care s-au născut.
Evident că puterea locală pesedistă a acordat totuşi un titlu de cetăţean de onoare unui reprezentant de seama al acestui partid. Liviu Dragnea, cel care a furat cam tot ce se putea în Turnu Măgurele, a devenit acum ceva timp cetăţean de onoare al oraşului nostru. Ce naiba a făcut Dragnea pentru Turnu Măgurele ca să merite acest titlu? Nu ştim, însă e strigător la cer ca un individ condamnat pentru falsificarea unor alegeri ( referendumul din 2012) să fie cetăţean de onoare al oraşului nostru.

Citeste si:

Victorie a opoziţiei în Consiliul Local Turnu Măgurele: Marian Baban va deveni cetăţean de onoare al oraşului. Vestea rea: consilierii pesedişti au votat mărirea preţului la apă rece.

Pentru a onora cum se cuvine o adevărată personalitate a oraşului Turnu Măgurele, consilierii locali ai opoziţiei turnene, prin glasul preşedintelui PNL Turnu-Măgurele, Claudiu Crăcea, au solicitat in luna ianuarie ca lui Marian Baban, vicecampion mondial şi european, medaliat cu bronz la alte ediţii de campionate europene sau mondiale de kaiac-canoe, multiplu campion naţional, să i se confere titlul de cetăţean de onoare al municipiului Turnu-Măgurele.

Iată palmaresul acestui sportiv care a făcut primii paşi în kaiac-canoe la Turnu Măgurele:

- Perioada de la 1994 – până la 2008 sportiv de performanta in cadrul Clubului C.S. Dinamo Bucuresti, component al Lotului Olimpic de kaiac-canoe al Romaniei.
- 1987 – 1994 component al Clubului Sportiv Scolar Alexandria cu sediul in Turnu Magurele (actualul C.S.S.Turnu Magurele).
- Maestru Emerit al Sportului
- 1989 – 2008, peste 20 de titluri la Campionatele Nationale de kaiac-canoe.
- 2007 Locul IV la Campionatul European de kaiac-canoe, Sevilla Spania.
- 2006 Locul II la Campionatul European de kaiac-canoe, Racice, Cehia.
- 2005 Locul II si locul III la Campionatul European de kaiac-canoe, Poznan, Polonia.
- 2004 Locul VII la Jocurile Olimpice de vara, Atena, Grecia.
- 2003 Doua locuri II la Campionatul Mondial de kaiac-canoe Atlanta, SUA.
- 2002 Locul IV la Campionatul Mondial de kaiac-canoe, Sevilla, Spania.
- 2001 Locul III la Campionatul European de kaiac-canoe, Milano, Italia.
- 2001 Locul II la Campionatul Mondial de kaiac-canoe, Poznan, Polonia.
- 2000 Semifinalist Jocurile olimpice de vara, Sydney, Australia.
- 1994 - 2000 finalist la Campionatele Mondiale si Europene.

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
Ion Pana pe 26 Mai 2018, 15:27
#6
DONATII FOARTE VALOROASE
Buna ziua . Am fost declarat de c*rand cetatean de onoare al municipiului Rosiori de Vede , motivat de faptul ca impreuna cu un prieten deosebit din Milano, am adus donatii ce consta in tehnica medicala la spitalul CARITAS . Tehnica medicala de care beneficiaza si cetatenii din comunele invecinate , am cotribuit cu donatiisi in com. Dobrotesti, unde sunt ignorat . Oricum sunt multumit ca mi-am adus contributia la sanatatea cetatenilor din aceasta zona . CU STIMA !...
drujbistu pe 30 Aprilie 2016, 20:42
#5
cârnatul BADUNA NINEL NU sa mai satura de vanat
âi prieste fondu de vanatoare unde are,si serviciul masinile si tractoarele cu lemne fara documente legale facturi ilegale
Plătitor de taxe și impozite pe 30 Aprilie 2016, 19:09
#4
AVEM ȘI NOI O ÎNTREBARE,SE POATE?!
S-a mărit prețul la apă rece și pentru țigani sau doar pentru proștii de romani care-i țin în spate dintotdeauna?Vă gandiți și la cei ce muncesc,pe unde mai pot sau înc*rajăm furtul,cămătăria si puturoșenia?Prin asemenea măsuri,nu faceți altceva decat să obligați pe cetățeni să facă șmecherii la contoarele de apă.Debitul de apă livrat,dar și încasările,vor rămane aceleași.Astea sunt măsurile sociali democraților?Atata pot,atata fac.
alfa pe 30 Aprilie 2016, 14:46
#3
D-ra profesoara LEONTINA PETRESCU - Cetatean de Onoare
Felicitari! In sfarsit un lucru facut bine facut... Pe viitor poate va ganditi si la domnisoara profesoara de fizica LEONTINA PETRESCU. Merita titlul de cetatean de onoare al municipiului Turnu Magurele pentru intreaga activitate daruita miilor de copii turneni care astazi sunt oameni mari, cu multa carte si care au uitat de unde au plecat, au uitat de acest dascal deosebit dedicat meseriei de dascal candva!
un magurean pe 30 Aprilie 2016, 13:56
#2
bravo celor ce au mintea dezgheță
actuala adimistrație le-au facut pe puscariasul de dreagnea cetățean de onoare o mare prostie si cei care merită nu-i fac asa conducere asa oras vai de mama noastră excaim
Gogu pe 30 Aprilie 2016, 12:50
#1
Marin TOMUTA CETATEAN DEONOARE!!!!
Marin TOMUTA, a fost declarat cetatean de super onoare a municipiului Rosiori de Vede si a comunelor limitrofe!!!Traiasca Marin TOMUTA viitorul primar din Rosiori de Vede!!!Ura!!!!Ura!!!!!Ura!!!!!!!!!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.