Ioan Niculae a lăsat în urmă datorii de 1,28 mld. lei la InterAgro SRL. Principalii păgubiţi: Ioan Niculae şi BT.

21 Aprilie 2016, 09:51 | 5331 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Ioan Niculae.

InterAgro SRL, cea mai importantă firmă din grupul controlat de Ioan Niculae, aflată în insolventă, are de achitat datorii către 173 de creditori, în valoare totală de 1,28 miliarde de lei, potrivit datelor administratoului judiciar CITR. Aproape 30% din datorii sunt către o firmă controlată tot de către Ioan Niculae.

Cei mai mari creditori care s-au înscris la masa credala sunt InterAgro SA (379,5 milioane de lei) - firmă controlată tot de Niculae, prin fiica sa Adina Elena, Banca Transilvania (155 milioane de lei), Autocora SRL (58 milioane de lei), Popasul Trebes SRL (57 milioane de lei) şi Transgaz (46,65 milioane de lei), a spus pentru ECONOMICA.NET Adrian Lotrean, reprezentant al CITR.

Alte bănci care au de recuperat bani de la firma lui Niculae sunt Banca Comercială Carpatica (15,24 milioane de lei), BCR (7,74 milioane de lei), Veneto Banca (5,86 milioane de lei) şi Credit Europe Bank (1 milion de lei).

De asemenea, Chemgas Holding Corporation are de recuperat 45,12 milioane de lei, în vreme ce OMV Petrom SA are o creantă de 35,57 milioane lei.

Şi OMV Petrom Gas pretinde 91,86 milioane de lei de la InterAgro SRL, însă o parte din creantă ar urma să fie acoperită parţial din bunuri pe care s-a impus ipotecă, în valoare de 35 milioane de lei, potrivit datelor CITR.

Ioan Niculae a pretins la randul său, în nume propriu, suma de 10,88 milioane de lei, însă creanţa nu i-a fost acceptată.

InterAgro SRL Zimnicea, compania prin care omul de afaceri Ioan Niculae îşi controlează afacerile din agricultură, industrie şi turism, a intrat în insolvenţă, din 2 februarie, după ce Tribunalul Teleorman a admis o cerere în acest sens a mai multor creditori.

sursa: economica.net

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
s pe 22 Aprilie 2016, 07:41
#6
j
Si tu s-o iei in gura de la aia toti!
Rosiorean pe 22 Aprilie 2016, 05:45
#5
Primaria Rosiori
Rosiori de Vede a fost ingropat in datorii de MEGAESCROCUL FIERARESCU, a continuat caderea cu cel mai retardat primar Kreti-NUTZU, semi-analfabet, cel cu OZN-uri, sluga unui pietar imputzit ot Doage, si este pe final cu Duska alcool, primarul care face pipilica pe dansul, cu amanta Gina Klitoris, directoreasa pusa cu koorl la scoala de la gara!!!CRACIUMARA PRIMAR!!!!!UNICA SANSA!!!
j pe 21 Aprilie 2016, 20:26
#4
s
canci bani de la niculae...o so loati in mana toti
jeeee pe 21 Aprilie 2016, 17:53
#3
un pensioanr prost care munceste si acum
sa mi bag p**a in toata familia lui nicolae si mai mult in zdreanta de nikoleta...
turneanu pe 21 Aprilie 2016, 11:18
#2
pt.1
Roata nu se mai învârte dacă rulmenții sunt sparti si neunsi(vezi toate combinatele chimice la care nu se mai învârte nimic)
zimniceanu pe 21 Aprilie 2016, 09:57
#1
candva a fost bun
a fost bun nicolae acum cativa ani cand i-a dat 1milion lu crrracea pe pamant de si a facut asta casa de se invarte dupa soare in ghencea. acum scuipati dupa el, sa nu se intoarca roata ka e belea
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.