PROTEST ÎMPOTRIVA ASFALTĂRILOR CA LA NEBUNI DE LA ROŞIORII DE VEDE.

15 Aprilie 2016, 11:07 | 3593 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
PROTEST ÎMPOTRIVA ASFALTĂRILOR CA LA NEBUNI DE LA ROŞIORII DE VEDE.

Bătaia de joc în care se fac asfaltările electorale la Roşiorii de Vede a declanşat nu doar un potop de sudalme şi epitete deloc onorante la adresa celor care risipesc banul public, ci şi ideea unui protest organizat. Acesta va avea loc sâmbătă, de la ora 10.00, chiar peste drum de Primăria Roşiorii de Vede, iar iniţiatorul acţiunii este Cristian-Mihai Dide, candidat pentru consiliul local municipal.

„Suntem nemulţumiţi de modul în care se desfăşoară lucrările de modernizare a străzilor din oraşul nostru.

Exiastă porţiuni de borduri care deja se desprind, şantiere nesemnalizate, petice de asfalt puse haotic, fără un plan urbanistic, muncitori care lucrează fără a respecta normele legislaţiei în vigoare. Sunt lucrări făcute în bătaie de joc şi de mântuială“, a scris Dide pe pagina sa de facebook.

Solicitatrea de autorizare a manifestaţiei este pentru un grup de 20 de persoane, dar asta nu înseamnă că nu li se pot alătura şi alţi cetăţeni care au aceleaşi nemulţumiri.

În ce priveşte reacţia autorităţilor, este uşor de anticipat că, sîmbătă fiind, nu va exista. De altfel, e greu de crezut că şi în zi lucrătoare s-ar fi deranjat careva să explice bătaia de joc pe foarte mulţi bani publici.

sursa: infotr.ro

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Amaratu pe 15 Mai 2016, 03:27
#3
cetateanu turmentat
Inc*rcate sunt Caile Domnului, da nu le intrece pe alea proiectate de modul proiect, si realizate de teldrum!



turnean pe 15 Aprilie 2016, 17:39
#2
hai şi turnenii !
Bravo roşiorenilor ! Sunteti oameni deştepţi. Ar trebui ca turnenii să va urmeze exemplul,pentru că şi la noi,pe unde te uiţi,vezi numai gropi şi reparaţii de proastă calitate.
Fierastrau Petria pe 15 Aprilie 2016, 16:15
#1
ByBy Brakovean
Byby Brakovean, slooga ji colegul lui Duska de la veoulu din tinerete koordoneaza actiunile!!!Brakovean are o amanta blonda ce jade la Maldaenie, Florika-ii zice, ji ie adjukta la iel la grup jcolara, nevasta lui Axe-antreprenorul!!!!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.