Aparate de jocuri electronice fara licenta de organizare si autorizatie de exploatare.

13 Aprilie 2016, 20:00 | 4515 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Pacanele.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Ecoonomice și inspectori din cadrul Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc– Direcția Generală de Supraveghere și Control– Serviciul Teritorial Sud au efectuat o acțiune pe linia de jocuri de noroc, fiind depistate în incinta unei societăți comerciale din orașul Zimnicea trei aparate de jocuri electronice tip slot machines care erau exploatate deși nu se deținea licență de organizator și autorizații de exploatare.

Aparatele și cheile de acces la acestea au fost indisponibilizate de la locația în cauză.

Pe numele administratorului societății, o femeie în vârstă de 54 de ani din Zimnicea a fost întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de evaziune fiscală, desfășurarea de activități în domeniul jocurilor de noroc fără licență și autorizații de exploatare.

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.