Romgaz vrea să preia un combinat chimic InterAgro în contul datoriilor de 62 milioane de euro.

13 Aprilie 2016, 11:35 | 4374 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Ioan Niculae.

Romgaz vrea să preia unul din combinatele chimice ale InterAgro, în contul datoriilor de 62 milioane de euro pe care grupul lui Ioan Niculae le are către furnizorul de gaze, au declarat surse apropiate situaţiei pentru ECONOMICA.NET.

Acestea au menţionat că Ministerul Energiei, în calitate de acţionar majoritar al Romgaz, susţine demersul companiei cu privire la modul de recuperare a creanţei.

De asemenea, Romgaz ar putea opera în parteneriat cu Azomureş combinatul preluat de la InterAgro, potrivit surselor care nu au putut preciza care din cele şase combinate ale lui Niculae este vizat.

Contactat pentru declaraţii, ministrul Energiei Victor Grigorescu a făcut următoarele precizări:

"Nu comentez informații cu privire la strategia și activitatea companiilor listate la Bursă. Într-adevăr, societatea Romgaz are de recuperat sume importante de la debitori și consider că este prioritar ca toate companiile la care statul român, prin ministerul Energiei, este acționar să recupereze cât mai repede aceste datorii".

Imperiul lui Ioan Niculae a intrat în insolvenţă în urmă cu două luni.


sursa: economica.net

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
Rifle pe 15 Aprilie 2016, 14:52
#6
De este adevarst
Cred ca este momentul ca butoiul cu pulbere sa explodeze!!!!

consultant in achizitionare pe 13 Aprilie 2016, 18:47
#5
Renutarat la Turnu
Da avem confirmarea ca Romgaz nu este interesat de Combinatul de la Turnu. Dintre motivele de a nu fi interesati sunt:randament scazut,energofag, personal imbatranit,probleme salariale restante,pregatirea profesionala slaba a personalului existent,pretentii salariale fata de munca prestata,etc.

Gogu pe 13 Aprilie 2016, 13:40
#4
Sa arza in iad
Teapa tipic romaneasca. Pai sec*ristu a dat 6-7 mil pe un combinat si inteligentii de la ministerul Prostiei vor sa il rescumpere cu de 10 ori mai mult. Si noi platim taxe si impozite de care isi bat ei joc
Chimistu pe 13 Aprilie 2016, 13:33
#3
iluzi cu ROMGAZ
Romgaz va prelua un combinat performant care nu are probleme de mediul . Cel de la Turnu are probleme mari de mediul,trebuie retehnologizat etc cea ce il face neatractiv pentru Romgaz
tunetul pe 13 Aprilie 2016, 12:23
#2
gluma ca kluma
Cel mai prost comentariu pe care l am vazut pe acest site,nu poti sa te joci cu asteptarile oamenilor .Cel care a scris ori este dobi ori joaca la cacialma.Urat vei fi de toti ai tai,daca continui in acest stil.
Viitorul primar pe 13 Aprilie 2016, 12:02
#1
spre informare
Este vorba de combinatul de la Tr. Magurele.

Director general va fi Florentin Cristea, Director economic- Petruta Cocosila, Director Comercial -Claudiu Mihalcea. Daca nu ies primar, va fi preluat combinatul de la Slobozia.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.