Exclusiv: Angajatii Polaris Holding sunt obligati sa stranga adeziuni la PSD.

27 Martie 2016, 12:10 | 4391 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
Angajatii Polaris Holding sunt obligati sa stranga adeziuni la PSD.

Apropierea alegerilor locale provoaca insomnii sefilor pesedisti. Claudiu Cracea este cosmarul care nu le da liniste. Danut Cuclea stie cel mai bine ca are sanse mari sa piarda Primaria, de aceea nu se da inapoi de la nimic.

Pana si angajatii firmei Polaris sunt obligati sa faca munca de partid. In momentul cand vin sa ridice gunoiul, saracii muncitori trebuie sa faca si propaganda. Nu de alta, dar sunt amenintati ca pot fi concediati. S-ar putea ca in fisa postului sa fie specificat si munca pentru partid, iar noi sa gresim. La angajare s-a depus un juramant fata de partid. Pana la alegeri adeziunile la PSD sunt mai importante ca ridicarea gunoiului.

Firma Polaris Holding este una dintre marile capuse ale acestui judet. Dupa cum se stie Liviu Dragnea a oferit un contract fabulos societatii oamenilor lui Mazare. Sorin Baja, domnul director, este cel care pune presiune pe subordonati. Acest individ este un adevarat dictator, fiind cunoscute metodele de lucru cu subordonatii. Tarifele exagerat de mari, proasta calitate a serviciilor si propaganda de partid reprezinta oglinda pesedista. Prefectura, Primaria, ITM si Politia ar trebui sa se sesizeze si sa faca o ancheta. Asa ceva nu o sa se intample pentru ca aici suntem pe mosia lui Dragnea. 

Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
valush pe 03 Aprilie 2016, 10:50
#10
Revoltator!
De fapt, activitatea firmei Polaris nu are a face cu colectarea gunoiului, ci, mai degraba, cu politica PSD-ului. Pai n-au fost angajatii firmei purtati pe la Buc*resti ca sa asiste la aniversarea lui Ponta de pe stadion?
unu oarecare pe 31 Martie 2016, 15:11
#9
pe bani nostri
Marele director (betivan)Baja isi face somnul de frumusete in fiecare zi tragind masina in spatele blocului .iar cind se termina programu se trezeste si el sa duca masina la serviciu (si cica le-am luat bani si azi)
TUNETUL pe 28 Martie 2016, 08:58
#8
MICIMEA LA EA ACASA
Scumpul nostru orasel este cochet dar si mititel,are un primarel tot ca el,dar ce sa te faci cu primarelul ca face numai ce spune DRAGNELU,balaurul rosu,care salasuieste an padurea DELIORMAN,o padure nebuna nebuna de tot,unde traiesc si foarte multi sclavisori.Balaurul anghite mult catun dupa catun,oras dupa oras,sa i faca BOMBONICII mare palat dala consacrat.Dar sa reveniml la slujbasii care conduc micutul nostru orasel.Piticului CUCLISOR,i sa dat un oscior si al roade de zor,si il doare in c*r de POPOR.Dar poporul nu este chior sa saturat de CUCLISOR .VENITI CU MIC CU MARE SA SCAPAM ORASUL DE BALAURUL ROSU SI DE cuclisor cel mic,cu casa antr un ibric
tunetul pe 28 Martie 2016, 08:32
#7
ORASUL ARE NEVOIE DE NOI TOTI
Nu trebuie sa va mai amintesc,cine este la originea la tot ce se antampla in oras,banuiesc ca toata lumea o stie .Lucrul cel maiimportant pe care trebuie sa ne preocupe pe noi,cetatenii de toate culorile politice este ORASUL,domnilor si doamnelor,celor care iubesc acest oras,cei care sunt implicati in politica si nu aveti nicio sansa,gen IVAN,MANEA,BELU..De ce nu sustineti candidatul care are mai multe sanse decat voi si ai faceti jocul murdar lui CUCLEA ?Oare voi sunteti oamenii acestui oras sau pe voi va intereseaza numai functia .Atunci cand va treziti si va uitati in oglinda,oare ce vedeti ,un om care iubeste orasul sau un tradator,care iubeste banul sau functia ?ORASUL VA DISPAREA DACA NU VOTAM SCHIMBAREA ,VA STA IN DEMNITATEA UMANA SA VA LUATI ORASUL ANAPOI APARATI L
Functionarul pe 28 Martie 2016, 00:24
#6
Ne-am saturat
Pentru cine o fi bine cu Cuclea ? Pentru noi in niciun caz ! Noi nu putem sa avansam, noi nu suntem apreciati, noi muncim . Finii, nasii, copii, ginerii, nepotii sunt apreciati, sunt avansati si culmea, se fac ca muncesc . Mai bine sa vina unul care nu are neamuri in primarie si sa ne aprecieze doar de pe criterii profesionale . In alta ordine de idei, individul se poarta execrabil cu noi .
Fgh pe 27 Martie 2016, 18:10
#5
chiar e groaznic
Toți angajații primăriei au început să vorbească, ca e mai bine cu Cuclea. Așa o fi? Sau sunt doar niște jegoși care vor să mai toace bani publici?
Ilie de la scularie pe 27 Martie 2016, 17:39
#4
@xyz
Ești chiar sigur că nu este așa?
euu pe 27 Martie 2016, 16:38
#3
degeaba
mai fratilor numai minciuni spuneti aici,,,,spuneti despre voi ce faceti nu despre altii

gigi pe 27 Martie 2016, 16:14
#2
h
mare bataie la victor in restaurant
xyz pe 27 Martie 2016, 15:43
#1
Gunoierii
"Da! Asa este, cand vin sa ridice gunoiul, cei de la Polaris, au intr-o mana lopata sau tarnul si in cealalta lista cu adeziuni pentru PSD, iar in timp ce se incarca containerele in masina, respectivii alearga dupa semnaturi prin scarile bloc*rilor si prin c*rtile oamenilor." Nu va e rusine obrazului sa-i acuzati pe bietii oameni, care, de fapt, isi castiga cinstit existenta(si in ce conditii), bai urechistilor care sunteti! Aveti coloana vertebrala, sau va tarati printre gunoaiele ce le strang respectivii, si din micimea "demnitatii" voastre ati vazut asemenea fapte inchipuite de o minte obsedata(de psd), bolnava si paranoica?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.