Grupul de firme Interagro a intrat in insolventa. Astra Giurgiu se afla in pragul colapsului financiar.

03 Februarie 2016, 09:44 | 5117 vizualizări | 13 comentarii
Car Universal
Interagro.

Astra Giurgiu, liderul Ligii 1, se afla in pragul colapsului financiar din cauza problemelor pe care le are patronul Ioan Niculae.

Cel mai bogat roman cu numai cativa ani in urma, cu o avere de peste un miliard de euro, Niculae a aflat in aceasta saptamana ca grupul de firme InterAgro a intrat in insolventa, potrivit unei decizii a Tribunalului Bucuresti.

Problema pentru Astra este ca InterAgro este si sponsorul principal al echipei, iar intrarea in insolventa a grupului ar putea insemna si blocarea finantarii.

"Sunt mai multe societati controlate de domnul Niculae, insa aceasta decizie ne poate afecta bugetul in conditiile in care echipa primea multe sponsorizari de la grupul InterAgro. Totusi, garantez ca echipa nu va fi afectata puternic de aceasta decizie", a declarat presedintele Consiliului Director al Astrei, Petre Buduru, pentru Fanatik.

Astra Giurgiu s-a confruntat cu mari probleme financiare in a doua jumatate a anului trecut, dupa ce Ioan Niculae a ajuns in inchisoare si a oprit finantarea clubului.

Liderul Ligii 1 a reusit totusi sa dea o lovitura financiara in aceasta iarna, cedandu-l pe Constantin Budescu in China pentru 1,5 milioane de euro.

sursa: ziare.com

Citeşte şi
Comentarii (13) Adaugă comentariu
eu pe 05 Februarie 2016, 21:02
#13
#x
Personalitate multiplă, același fond execrabil, "avocat" sptupid, lipsit de argumente. Pe cale de consecinţă ești de vomă. Nimic nu este mai greţos decât psd și prostia infatuată. Să fie acolo la voi!
x pe 05 Februarie 2016, 16:13
#12
ptr ""eu""
Are dreptate dl.Claudiu-# 3 . Huo potaie !
eu pe 04 Februarie 2016, 20:28
#11
nota bene
Nu cred că niculae va mai redeschide combinatul, acum primăriile trag de el ca de câine, cicalexul este pe făraș. Ce a făcut criminalul.acesta dintr-un judeţ? Ce? A, că a avut tot conc*rsul psd, asta este clar. Revin cu ceea ce ne-a fost demonstrat deja, psd și acoliţii au distrus, au furat, au batjocorit, au umilit. Căţi dintre voi au avut c*rajul să comenteze la adresa comuniștilor ăștia snobi și parveniţi?
eu pe 04 Februarie 2016, 20:17
#10
Pe mine complexaţii și impotenţii intelectual nu mă supără, mă scârbesc. Il dusţin pe Clsudiu pentru că are calităţi care lipsesc "elitei psd-iste". Cât despre jignirile pe care le proferaţi, sunt infantile, pe un fond de imaturitate psihică. Patetic, lamentabil, de toată jena......

psd%, garanţia jigodismului uman, social și politic. Nu sunt Găgiulescu. De căte ori să repet?
ilie de la scularie pe 04 Februarie 2016, 16:37
#9
ITM -Interagro
Domnul Emil Ciobanu seful de la ITM este un apropiat al domnului ION NICOLAE patronul de INTERAGRO. Prezenta celor de la DNA la inceputul saptamanii are ceva comun cu relatia celor doi??????
Dorel pe 04 Februarie 2016, 15:39
#8
Pai smecheria e ca le ia avansul la 2-3 Remat-uri si pe urma ii lasa cu buzele umflate ca pe cei care au platit ingrasamintele in avans si au luat teapa
Gogu pe 04 Februarie 2016, 15:15
#7
Prostie sau smecherie
Este ciudat ca nici bancile nici ANAF nu se sesizeaza ca Donauchem si interagro au inceput sa vanda din activele ipotecate ca acidul azotic
Claudiu C. pe 04 Februarie 2016, 05:45
#6
"eu"-le
Din partea unui diversionist de teapa ta, //mare// justitiar nu sunt de asteptat niste idei constructive. Tu latri acelasi..... latrat in fiecare zi. Daca te-ar intreba cineva de ce unii sunt"rai" si altii "buni", zau daca esti in stare sa argumentezi cu ceva. Si ca om si ca judecator esti o nulitate!!Ce crezi ca daca va castiga P.N.L. si Cracea vei capata vreun oscior?!. Maidanezii tot in gunoaie trebuie sa-si caute mancarea!. Huo, potaie!.
ilie de la scularie pe 03 Februarie 2016, 23:07
#5
pentru turnu cu stiri de ce nu scrieti nimic despre violu din comuna traian
pentru turnu cu stiri de ce nu scrieti nimic despre violu din comuna traian din data de 02.02.2016
eu pe 03 Februarie 2016, 18:25
#4
Dumneavoastră vorbiţi serios sau vă bateţi joc de noi insultând-u-ne? Singura șansă este să nu mai votaţi psd. Acesta, de 26 de ani, a distrus orașul/judeţul.
Jean de la combinat pe 03 Februarie 2016, 16:19
#3
Respect NICULAE!
Este singurul care a incercat sa faca ceva bun intr-un sud devastator de sarac!Capitalul si capitalismul romanesc trebuie ajutate!Nu te teme domnule Ioan Niculae, majoritatea covarsitoare a teleormanenilor sunt la talpile tale si te sustin!!!
Gigi pe 03 Februarie 2016, 13:34
#2
Normal
Ce sa mai faca?A distrus,si-a facut avere si a devenit cel mai bogat roman.Restul(prostii)sa moara de foame!Bravo lui si conducerii teleormanene!
Claudiu boss-ul de la ambalare pe 03 Februarie 2016, 10:38
#1
Veste foarte buna
Urmeaza Donau Chem . Singura sansa este sa votati PSD-ul.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.