Revelion la Turnu Măgurele - artificii de sute de milioane.

01 Ianuarie 2016, 22:25 | 5028 vizualizări | 32 comentarii
Car Universal
Artificii scumpe la Tr. Magurele.

Noaptea dintre ani a fost sărbătorită cu focuri de artificii şi la Turnu Măgurele. Din păcate, animatorii inepţi de la Monumentul Independenţei au făcut totul pentru ca lumea să plece imediat. Ce să ceri unor tâmpiţi? În sfârşit, trebuie să spunem că focurile de artificii au durat 14 minute, firma din Bucureşti, care s-a ocupat de acest lucru, făcându-şi datoria. Un spectacol interesant, care a plăcut celor doua mii de turneni ieşiţi în stradă să sărbătorească împreună trecerea în 2016.

Un singur lucru este de reproşat, preţul uriaş pe care l-a plătit Primăria Turnu pentru acest spectacol de artificii, 30 000 de lei, adică vreo 300 de milioane de lei vechi. Preţul putea fi achitat de firmele căpuşă, care obţin contracte peste contracte cu autorităţile locale, însă Cuclea nu vrea să ceară bani acum, are nevoie de ei pentru campania electorală din acest an. Nu putea Polaris sa achite pretul pentru focurile de artificii, cand castiga milioane de euro din Teleorman? Un lucru mizerabil a fost încercarea DJ-lor de a transmite un mesaj de la primar. Măcar în noaptea dintre ani putea şi Cuclea să fie mai discret, nu să se laude cu ceva făcut din banii turnenilor? Ce să-i ceri unuia care a ajuns primar doar datorită lui Dragnea?

Citeşte şi
Comentarii (32) Adaugă comentariu
Cristina pe 21 Ianuarie 2016, 16:14
#32
Pareri
Sunt plecata din oras de multi ani, dar revin cel putin odata pe luna. Citesc ce scrieti voi si ma ingrozesc. Sa inteleg ca cei care au condus orasul inainte de 90, erau mult mai gospodari ? Vorbiti de acest Cracea, cine este acest individ si ce studii are ??? Pe Dan Cuclea il stiu, am fost aceeasi generatie. Stiu ca are ceva vechime in politica si este inginer de profesie. Ce nu va place la el ? Pacat de acest oras...cunosc oameni...care au o varsta acum...dar l ar pune pe picioare !!! Oameni ambitiosi si buni de treaba ( Pelea,, Paul Manole, Udma etc de acest gen de oameni are nevoie orasul, oameni cu experienta, pe vremea lor lumea avea de lucru, iar orasul arata altfel... imi veti spune ca sunt din vechea garda, comunisti, dar din pacate numai astia au construit!!! La Turnu in afara de banci, magazine si carciumi... din pacate nu functioneaza nimic...asa ca daca venim cu oameni gen...Cracea asta, tinerei, nu facem nimic...inca 4 ani !!! `
El pe 09 Ianuarie 2016, 17:08
#31
Foc foc foc.
Artificiile au fost prost sincronizate, cadeau resturi de carton de la ele, o bucata de carton a intrat la un prieten in ochi si au fost unele artificii care nu se evaporau complet in aer, prin uramare, aruncand cu scantesi si flacari de circa dimensiunea unui deget, in oameni !! cool mad confused rolleyes excaim question
PDL pe 09 Ianuarie 2016, 10:06
#30
Spre stiinta
Din fostul PDL au plecat doar cei ce asteptau un ciolan, daca castiga alegerile locale domnul Cracea si cei ce s-au vandut pe diverse avantaje, pe care ii numeri pe degete . Restul sunt in formatie . In ultima vreme au venit multi oameni noi, inclusiv de la PSD . Politica usilor deschise si a dialogului, este de multa vreme politica pe care dl. Cracea o duce . Contrar celor afirmate de rauvoitori, in sedintele de partid exista dezbateri ( oricine poate lua cuvantul si spune orice), iar deciziile se iau prin vot . La inceput am fost reticienti la venirea unor membrii ai altor partide in organizatia noastra, unii au confirmat, altii nu, dar toti am inteles, intr-un final ca este necesara deschiderea portilor. Este presedintele nostru de 6 ani, timp in care rezultatele organizatiei au fost din ce in ce mai bune . Speram sa-l avem primar de anul acesta.
martoră (fostă membră PD) pe 08 Ianuarie 2016, 17:41
#29
interpretare
Părerea mea este că vă ambalați degeaba.

SUBIECTUL ERA(ESTE) C R Ă C E A. Nu Năstăsescu.

Să fie bine înțeles.(De cine poate.)

La Turnu Măgurele, în sediul PD-ului, pe Crăcea l-a adus și prezentat Năstăsescu. Asta s-a afirmat despre ăsta.

Dacă numele lui vă sună cum vă sună, treaba voastră.

„Tânăra...” nu-l va vota pe Crăcea și basta.

Cred că nu-i frumos să jigniți. Dacă sunteți mintoși ați putea folosi un limbaj decent.
R.D. pe 05 Ianuarie 2016, 14:25
#28
pentru tanara spectatoare mincinoasa
Ai rămas ca prostul/proasta. Te-ai mai şi dat de gol. Nu eşti deloc tânără şi nici spectatoare. Aşa se întâmplă când vrei să sari în mai multe bărci deodată,pentru a urmări numai interesul propriu. Ştiu,ţii cu orice preţ să-l denigrezi nejustificat pe Crăcea. Dar Claudiu nu este deloc aşa cum minţi tu şi cei cărora le stă în "coaste". El nu a furat de la nimeni,îşi vede de treabă şi nu face joc*ri cu Dragnea,precum Năstăsescu. Claudiu Crăcea este un om ambiţios.Un tip care la alegerile trecute a luptat cu maşina de furat voturi a lui Dragnea şi a reuşit un scor care i-a pus bine pe jar pe hoţii PSD-işti. Morţii care au ieşit la vot,turiştii plimbaţi de maşinile lui Geantă şi semnăturile false de pe liste l-au scos pe Mohanu primar.Alfel,aveau morcovul ........ cu frunze cu tot. Îl susţin pe Claudiu Crăcea,pentru că m-am săturat de gaşca de hoţi a lui Dragnea,din care fac parte Mohanu şi Cuclea. Vreau o schimbare. Vreau să mai văd şi altceva,în afara caracatiţei PSD-iste.
eu pe 04 Ianuarie 2016, 20:32
#27
#regizorului
Da, pe Claudiu l-a adus Militaru, și da, este un om cu multă personalitate. Până și eu care sunt destul de dificil am ajuns să il respect.
Regizorul pe 04 Ianuarie 2016, 18:16
#26
Tinerei spectatoare ( agitatoare )
Si sub acest pseudonim minti. Pe dl. Cracea l-a adus dep. Militaru . Si Cracea a confirmat cele mai bune rezultate in 2012 ale PDL. Hai sictir !
eu pe 04 Ianuarie 2016, 17:09
#25
#un bătrân și cunoscătorului
Aveţi dreptate domnilor. Tânara spectatoare este in eroare in privinţa lui năstăsescu.
cunoscatorul pe 04 Ianuarie 2016, 15:05
#24
pentru tanara spectatoare
Nastasescu,ai spus ? Pai n-a fost el cu joc*rile pe sub masa,in relatia cu Dragnea? N-a fost el pus prefect de Dragnea ? Nu faceau ei amandoi naveta impreuna, cu aceeasi masina la Alexandria ? Cum crezi ca ar mai fi putut sa ocupe Nastasescu o functie importanta la Institutul pentru Energie de la Buc*resti,daca n-ar fi jucat la doua capete? Vorbesti despre Nastasescu,cel care si-a facut nevasta revolutionara,ca sa mai toace niste bani ? Individul asta a umblat toata viata lui numai dupa functii si avantaje. A fost mereu o c u r v a politica. Daca vrei detalii despre tradarile si p r e a c u r v i a politica a lui Nastasescu,o sa scriu un roman. Asa ca, fa-ti timp pentru citit.
UN MAGUREAN pe 04 Ianuarie 2016, 13:34
#23
PT ODAIAN
PE CINE O FII NUMAI SĂ VINE CU UN PLAN BINE DEFINIT PT A CREEA LOCURI DE MUNCĂ SI DEZVOLTARE,DOTARE SPITALULUI CU CELE NECESARE.NU NE TREBUIE PRIMARI PARAZIȚI excaim
Unu Batran pe 04 Ianuarie 2016, 11:31
#22
Duduie,fara Nastasescu te rog
Acest NIMENI din politica Teleormaneana,i-a inventat pe Dragnea si Mohanu.Asa ca taci!Despre Nastasescu ce sa spunem,nu a lasat nimic bun notabil in urma lui.A cautat numai functii caldute si profituri in politica de rahat de prin Teleorman.Un lucru notabil, este faptul ca a pus bine umarul al falimentarea si distrugerea UVCP.
tânără spectatoare pe 04 Ianuarie 2016, 07:47
#21
scârbită de acești politicieni (Oare veți posta acest comentariu?)
Niciodată nu-l voi vota pe Crăcea primar la Turnu Măgurele.

Am fost membră a Partidului Democrat. Stiu când a venit la ușa acestui partid și cum a bătut..., cum s-a lăudat că aduce 3000 de oameni de la PC și cum se lăuda cu multe...Dacă vreți mai multe, rugați-l pe Năstăsescu să vă spună. El l-a adus în sediul PD-ului.Regretă și acum.Cum de fapt regretă și că l-a adus și pe Dragnea.

La mulți ani!

Pe c*rând

E.

Odaianul pe 04 Ianuarie 2016, 05:04
#20
Unui magurean
Bai magurene te tradeaza talentul, muzica si dansul. Sa vina atunci unul de la UNPR, PND, PSRO sau Romania Unita .In toate partidele gasesti oameni de tot felul, mai buni, mai rai, mai prosti, mai destepti........ La alegerile locale alegatorii confunda simpatia politica cu capacitatile candidatilor . Magurene nu pui partidul primar ci omul .
eu pe 03 Ianuarie 2016, 21:40
#19
#calul vorbăreţ
"Inteligentul" care a postat sub pseudonimul mutu-maimuţa acrediteazã ideea conform căreia președintele și premierul ar fi excrocii. Este ceva total aiurea, ar fi trebuit să iși ia pseudonimul "revelion" iar postarea să se fi numit mutu-maimuţa. După cum gândește ăsta, se autoidentifică cu două persoane pe care le dispreţuiește. Logică de psd-ist, fie lipsește cu desăvârșire, fie este in "zona crepusculară", venind in defavoarea "emitentului" .
eu pe 03 Ianuarie 2016, 19:14
#18
#mutu-maimuţa
Cioloș e rechin, adoră "carnea" de maimuţă. Fugi sau caţără-te cât mai poţi, asta chiar dacă din vârful arborelui tău genealogic, iţi arăţi dosul. Nu trebuie să iţi fie rușine. Arăţi partea cu care gândești.
Calul vorbaret pe 03 Ianuarie 2016, 18:49
#17
LA MULTI ANI SI MINTE MULTA !
Ca o maimuta poate scoate niste sunete,nu e de mirare dar,ca un mut poate sa rosteasca niste prostii,imposibil.Multumim pentru urari si transmiteti lafel si mamei ori sotiei dumneavoastra.Sau fetei dumneavoastra.Ati remarcat,cita eleganta si bun simt,da?!
mutu-maimuta pe 03 Ianuarie 2016, 17:39
#16
revelion
MAI ESCROCILOR despre ce schimbare mai vorbiti ? ca este suficienta cea a guvernului de tehnocacati in frunte cu maimuta de Ciolos. va doresc multa U E.

Tobosarul pe 03 Ianuarie 2016, 15:15
#15
prostului de dirijor
Dirijoruleeeeeeeeee !!! Prin ceea ce ai postat nu ai facut altceva,decat sa arati cat esti mic. Esti un nimeni. Esti o persoana roasa de invidie,un incapabil,un zero barat,care nu-i suporta pe cei care realizeaza ceva in viata. Tu nu esti in stare sa faci ceea ce a facut Cracea si de aceea,nu ratezi nicio ocazie sa-l denigrezi. Nu vei calca niciodata pe urmele lui. Nu te mai autointitula dirijor,ca nu esti .Tu esti un manevrat,o papusa intoarsa cu cheita de sefii gastii din care faci parte. Asa gandesc toti frustratii ca tine. Nu esti in stare sa lasi ceva in urma ta si incepi sa-i ataci pe cei capabili. Ia aminte, dirijatule !
un turnean pe 03 Ianuarie 2016, 14:48
#14
pentru dirijor
Dirijorule,tu de fapt,cred ca esti dirijat de gasca de PSD-isti a lui Dragnea,Mohanu si Cuclea. Pai bine mai,valetule,tu spui ca n-a avut Cracea nimic. Daca a plecat de la zero si a reusit sa faca o afacere buna, atunci, bravo lui ! Mai grav este ca, hotii PSD-isti au avut pe mana banii nostri si nu au fost in stare sa faca nimic. Vezi,asta este diferenta intre Cracea si penalii rosii care conduc orasul nostru de 23 de ani.Cracea este priceput,face ceva din nimic,pe cand PSD-istii au totul si nu fac nimic. Bravo domnule Cracea ! Iti acord toata increderea mea. M-am saturat de acesti hoti ai penalului Dragnea,care sunt pusi numai pe capatuiala.
eu pe 03 Ianuarie 2016, 14:46
#13
# dirijorului
Eminenţa dumneavoastră cum a ajuns la Turnu? Să nu spuneţi că sunteţi din partea locului că faceti teleormănenii de râs! Că sunteţi psd-ist asta se vede, ce refuzaţi sa vedeţi insă este faptul că psd-ul este dușmanul natural al Teleormanului.

Să fiu in tonul comentariului pe care l-aţi postat citez din folclorul suburban, "foaie verde de mohor, c...-..m pe dirijor"!
un magurean pe 03 Ianuarie 2016, 12:26
#12
primar = interes propiu
din pacate oameni buni orasul moare incet dar sigur datorită incapacitati unora primari de a ne conduce, intr-un oras,in afară de citeva asfaltari mai trebuie un plan de dezvotare,de care actualul primar este paralel,in incinta primariei se află un plan expus de dezvoltare dar ca multe altele sunt minciuni de ale lui cuclea si penalul de dreagnea că vor face si drege niste cahalere si oameni care minte de fiecare dată la alegeri alegeti alte partide in afară PSD PNL SI ALDE .
Dorel pe 03 Ianuarie 2016, 11:42
#11
Paine si circ
Strategie veche de cand lumea ca stea prostimea din teleorman dependenta de ajutoare sociale cuminte si sa voteze pe cine trebuie
Violonistul pe 03 Ianuarie 2016, 10:47
#10
Dirijorului
Daca crezi ca il jignesti pe Cracea ca a fost boschetar, te inseli amarnic. Ne jignesti pe toti, ca datorita VOUA am ajuns o comuna de boschetari . Daca a reusit sa plece de la zero si sa faca ceea ce a facut fara excrocherii, fara furaciuni, fara afaceri cu statul, chiar este un om capabil . Este genul de oameni pe care voi il urati pentru ca voi sunteti niste incapabili . O sa ne luam orasul inapoi chiar daca va trebui sa fecem o noua revolutie nemernicilor.
trompetistul pe 03 Ianuarie 2016, 09:07
#9
pentru dirijorul
Băi,dirijor PSD-ist,ţi-a schimbat Dragnea măsura ? Ce ne interesează pe noi cum a venit Crăcea în Turnu Măgurele ? Important este că,a reuşit prin munca lui să-şi facă o afacere. Asta demonstrează că este capabil. Dragnea,Mohanu şi Cuclea sunt la conducere de peste douăzeci de ani şi nu au ştiut decât să sugă banii noştri şi să ne sărăcească.Vreau să mai văd şi altceva în afara acestor hoţi care cred că totul li se cuvine.Teleormanul este judeţul cu cea mai mare rată a şomajului din ţară,deşi mincinosul Dragnea promitea loc*ri de muncă.Turnu Măgurele a rămas o comună,în care predomină pop**aţia vârstnică,iar hoţii PSD-işti îşi fac de cap cu banii publici.Cred că şi tu,dirijor împuţit faci parte dintre aceşti bandiţi,că prea îi aperi şi sari de c u r, când auzi de Crăcea. Cred cu tărie că el ar fi un gospodar mult mai bun pentru oraşul nostru, decât Cuclea. NU DORITI O SCHIMBARE, DRAGI TURNENI ? CHIAR NU VREŢI SĂ SPARGEM ACEASTĂ GAŞCĂ DE MAFIOŢI CARE A TERMINAT ORAŞUL ?
dirijorul pe 02 Ianuarie 2016, 12:47
#8
offff
Tutele pamintului, Nu o sa ajunga un smecer de buc*resti primar in Turnu Magurele sa stiti mai tampitilor ca dl. Cracea sa inbogatit tot in Teleorman, cand a venit aici avea muci la nas si scoarta de c..at la cu.r, este un boschetar de doi lei un mincinos si un excroc prost !!!
Anuta pe 02 Ianuarie 2016, 12:31
#7
Bravo Primarie-frumos revelion !
Undeeeee,pe strada?La statuie?De ce nu la Botu Calului?Bleaaaah!
Fane Babanu' pe 02 Ianuarie 2016, 10:14
#6
Poshtashului
Bai leule cu cap de musca, deocamdata Cracea si ai lui nu conduc nici judetul nici orasul, asa ca taci in plm de idiot. Si apoi nici nu putea face asta din cauza alora de la ISU, care la comanda jupanului a inchis conc*renta din oras tocmai acum, cand e revelionul. Pricepi cum sta treaba? V-a pus mustacioasul sa iesiti la atac? I-e frica? Are de ce. Luna asta vom merge cu pachet la el.
eu pe 02 Ianuarie 2016, 08:33
#5
#eu
Nu este frumos măi "bogatule"! Ţine de educaţie și de caracter.
POSHTASHUL pe 02 Ianuarie 2016, 00:45
#4
HaHA
Cracea din ce facea ? din banii lui ? alt borfas si ala. Sau ii da banii fiica-si sa faca revelionul in BAMBO ? de ce nu a facut si el un foc de artificii la giratoriul de la gara ?

vorbeste un borfas de alt borfas smile
eu pe 01 Ianuarie 2016, 23:52
#3
pentru saraci !!!!
Pentru voi saracilor care faceti revelionul in orasul ala !!!!!!!!
Alina pe 01 Ianuarie 2016, 23:15
#2
Joc*ri de artificii + multa saracie
Astia nici azi nu s-au trezit,traiesc in lumea lor.Sa vedeti ce declaratii sclipitoare vor face anul asta pe la DNA.E bine de urmarit,de catre consilierii opozitiei,si raportul Curtii de Conturi ce va veni in acest an.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.