Restrictie de viteza pe calea ferata, Magistrala 900 Roșiori de Nord - București, din cauza fisurarii sinei.

09 Decembrie 2015, 11:51 | 2103 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Cale ferata.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că începând cu ora 07.30, în județul Teleorman, traficul feroviar a fost reluat pe Magistrala 900 Roșiori de Nord - București, între localitățile Rădoiești și Olteni.

Reamintim că, din cauza fisurării șinei, circulația feroviară a fost oprită la kilometrul de cale ferată 82+200 de metri.

Precizăm că se circulă cu restricție de viteză în zona afectată.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că la ora 6,45, în județul Teleorman, traficul feroviar este întrerupt pe Secția 900 Roșiori de Nord - București, între localitățile Rădoiești și Olteni (kilometrul de cale ferată 82+200 de metri), din cauza fisurării șinei de cale ferată.

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.