Ioan Niculae a tras dupa el doi afaceristi intr-un nou dosar.

05 Decembrie 2015, 12:49 | 4314 vizualizări | 23 comentarii
Car Universal
Ioan Niculae.

Omul de afaceri libanez Said Baaklini a fost inculpat și în dosarul lui Ioan Niculae, care vizează intervenții făcute la nivel guvernamental, pentru obținerea de subvenții aferente achiziției de îngrășăminte chimice. Rajef Sharid Mohammad a fost inculpat în lipsă, fiind dat în urmărire internațională.

Oamenii de afaceri libanezi Said Baaklini și Rajef Sharid Mohammad sunt acuzați că au încercat să îl ajute pe Ioan Niculae să obțină subvenții guvernamentale, contra unui comision de trei milioane de euro, ce urma a fi dat mită unui responsabil dintr-un minister. Patronul grupului InterAgro ar fi avut un profit de peste o jumătate de miliard de euro, dacă subvențiile ar fi fost acordate.

Ioan Niculae și cei doi cetățeni libanezi au pus la cale și o schemă financiară, pentru a putea scoate din conturile Interagro suma ce urma să fie plătită drept mită. "În urma efectuării urmării penale, s-a stabilit că acțiunile inițiate și coordonate de suspectul Ioan Niculae, care a pus la cale un circuit financiar sub aparența unor tranzacții comerciale între INTERAGRO și LIBAROM, care în realitate nu au avut loc, cu scopul de a externaliza suma rezultată din evaziune fiscală, către o firmă de tip off shore din Insulele Virgine Britanice, au fost sprijinite de reprezentanții firmelor implicate în acest circuit infracțional, mai precis Said Baaklini – reprezentantul LIBAROM AGRI și Rajef Sharif Mohammad – reprezentantul MIKE TRAIDING", arată DNA într-un comunicat.

Said Baaklini este condamnat la șapte ani de închisoare în dosarul devalizării UCM Reșița, în care prejudiciul este estimat la 60 de milioane de euro, dar decizia nu este definitivă.

Fost administrator al Libarom Said Baaklini mai este judecat pentru evaziune fiscală într-un alt dosar.

sursa: profit.ro

Citeşte şi
Comentarii (23) Adaugă comentariu
Ilie de la scularie pe 08 Decembrie 2015, 19:47
#23
@eu
Acum îți sugerez eu să nu te mai obosești. Nu ai cu cine. Retardații ăștia doi nu-și dau seama că făcând pipilică în contra vântului se udă perpetuu.
eu pe 07 Decembrie 2015, 22:26
#22
# unul-altul
Nu sunt Ilie, nu il cunosc pe Ilie, am avut polemici și acum suntem intr-un fel de armistiţiu. Cât de potrivită vi se pare intrebatrea "tu ce te bagi",cum o puteţi justifica, minim din perspectiva axresabilităţii
Ilie de la scularie pe 07 Decembrie 2015, 20:35
#21
@Marian Cristesu
Mein Idioten Kamerad, tu știi ce ai în comun c-o avalanșă? La tine elucubrațiile și la avalanșă c*rgerea nu se pot opri, și n-au leac. Imbecilule, te-am dibuit din prima că ești fitilist PSD-ist. De aici și isteria asta care seamănă a delerium tremens agitans. Ți-am ghicit jocul, ești atât de predictibil... Hai s-o luăm metodic:

1. Ing. Bâciu, așa-l cheamă, este încă liberal.

2. Nu am gânduri de a ajunge primar.

3. Poate nu știi gibonule, dar PNL nu întrunește majoritatea în Parlament, deci este în Opoziție față de PSD-UNPR-ALDE-PC-Minorități.

4. Actualul guvern tehnocrat este unul minoritar, iar majoritatea îl poate trânti sau cenzura oricând. PNL nu poate face nimic în acest sens. De aici și ideea de Opoziție. Pricepi, sau îți desenez?

În concret, bați câmpii cu patos băi gibon retardat. Apropo, doamna mă-ta a avut accese de zoofilie când te-a conceput? Că rezultatul se vede. Ești monstruos de idiot.
Ilie de la scularie pe 07 Decembrie 2015, 20:19
#20
@unul-altul
Mein Liebe Idioten Kamerad vezi că plângi la mormânt străin. Crede-mă. În rest... încerci să pasezi altora,,calitățile" enumerate cu mânie proletară, și care te-au consacrat ca idiotul site-ului. Sfatul meu este să respiri adânc, să numeri până la 10, iar dacă manifestările neplăcute persistă, adresează-te medicului sau farmacistului. Bai, de unde dracului apar ciudații ăștia ca ciupercile după ploaie?
Unul-altul. pe 07 Decembrie 2015, 17:48
#19
Stimate //eu//.
Ce te bagi, neicusorule, unde nu-ti fierbe oala?. Daca nu esti ilds, il cunosti, stii cine este acest individ?. Un fost turnator la sec*ritate si la partid, o javra sifilitica, un adevarat terorist si pentru familie si pentru cei cu care vine in contact.
eu pe 07 Decembrie 2015, 14:55
#18
#IDLS
Ilie, te obosești degeaba, crede-mă! Eu deja am renunţat să ii mai inteleg pe câte unii. Sunt scârbit, sincer, sila m-a dezarmat.
Marin Cristesu. pe 07 Decembrie 2015, 13:45
#17
Lui scula kleine idioten.
Ai vazut ca te-am dibuit, JAVRA COMUNISTA?. Ti-ai dat fel si fel de nume, dar tot tampit ai ramas. INTRE TIMP BOALA TA AVANSEAZA, NICI NU PREA MAI STII CE SCRII. VAD CA AI INFIINTAT UN NOU PARTID; P.L.N.(partidul lichelelor nebune). Esti liderul lui, te vrei primar?. Pe DL ING BICIU ASA IL CHEAMA NU BACIU. BOULE!.SI INCA CEVA, DL ING BACIU ESTE INDEPENDENT CARE A CANDIDAT PE LISTELE P.D.L. SI NU IMPARTASESTE OPINIILE ACESTOR DELICVENTI, CA TINE. SI DE CAND SUNT LIBERALII IN OPOZITIE???????!!!!!!> raspberry tongue rolleye tongue laugh
Ilie de la scularie pe 07 Decembrie 2015, 08:51
#16
@Marian Cristesu
Ce soluție salvatoare știi tu măi? Aia cu invitarea unor lideri liberali locali în frunte cu ing. Bâciu la Primărie (de parcă la combinat nu există facilități în acest sens) alături de o delegație de angajați ai combinatului să discute cu reprezentanții patronatului combinatului. Ideea este toxică din mai multe motive:

1. Implicarea Opoziției liberale în acest conflict de muncă ar fi aur pentru Dragnea și lacheii lui. Acesta ar acuza ulterior PLN că se implică electoral în diferite conflicte de muncă.

2. Afirmai că Primăria să faciliteze asistența juridică celor din combinat. De ce? Oare sindicatul nu are juriști? Dacă nu are poate cere de la uniunea sindicală la care sunt afiliați. Dar trebuia ca PSD local să culeagă laurii.

3. Nu ai menționat nimic despre posibilitatea ca actuala conducere a sindicatului să poată fi demisă într-o adunare generală a sindicatului pe întreprindere.

Imbecili și diversioniști, ai? Te-am,,citit" Critesule. Tu ești fitilistul în această ecuație.
Un ins oarecare. pe 07 Decembrie 2015, 06:28
#15
lUI //NOI MAJORITATEA//
Ceea ce scrii dta si autoproclamrea dtale ca fiind majoritatea, seamana cu fostul slogan comunist// ceausescu si poporul//. Pe ce te bazezi cand te crezi purtatorul de cuvant al majoritatii, sau mai pompos, al //societatii civile//?.Nici macar nu esti inspirat sa-ti dai un nume, chiar pseudonim. Iar despre sfatul dtale sa citesc si altceva, multumesc, fac asta mult mai mult ca dta. Ca exemplu, te sfatuiesc sa accesezi site-ul // Luju//- lumea justitiei si sa citesti interviul lui Ioan Oltean, care nu prea este p.s.d.-ist!!. Si acum sa-ti spun parerea mea: DACA IOAN NICULAIE MERITA SA STEA LA PUSCARIE, I SE POT IMPUTA ZECI DE ALTE INFRACTIUNI GRAVE, NU CEA PENTRU CARE ESTE CONDAMNAT ACUM!!!.(P.S.- dupa cum vezi, sant 1118 postari si numai 14 comentarii, multe ale aceleiasi persoane. Deci //majoritatea// nu accepta articolul).
Ilie de la scularie pe 07 Decembrie 2015, 01:03
#14
@ins oarecare
Daca ai fi vazut asa zisele solutii legale pe care le avansa Marian Cristesu te luai singur de par si te loveai de zid. Sunt institutii abilitate care sa ofere solutiile legale. De ce nu o fac, asta este alta treaba. Se pare ca totusi o vor face de frica. Ciolos va incepe epurarea celor compromisi din deconcentrate, si mentinerea numai a celora care fac performanta. Vor zbura multi din lacheii lui Dragnea din institutiile judetene.
Noi - Majoritatea ! pe 06 Decembrie 2015, 15:53
#13
@ #6
Asa se mai desteapta lumea si mai intelege ceea ce se intampla in jurul nostru ! Tocmai cu articole de genul asta, daca nu te incanta ce se posteaza pe turnucustiri ai N alternative pe net, i-a vezi poate in alta parte gasesti ceea ce iti va placea !
Marin Cristesu. pe 06 Decembrie 2015, 12:05
#12
Stimate //eu//.
Desi stiu care este solutia pegala, MI-E TEAMA S-O SPUN DIN CAUZA UNOR IMBECILI DIVERSIONISTI, CARE VOR INCEPE SA LATRE INSULTE DE DE CEA MAI JOASA SPETA. AU MAI PATIT-O SI ALTII, ASA CA TAC!. STIU CA FAC O MARE GRESEALA CA MAI URMRESC ACEST SITE.
Muncitor la CIC fara bani pe 06 Decembrie 2015, 10:22
#11
MURIM CU DREPTATEA IN MINA
Unde sunt loc*rile de munca promise de PSD de atita timp?De ce a spus Dragnea ca pleaca la Buc*resti,nu sa creeze 1 milion de loc*ri de munca?Voi ati vazut vreunul?Poate pe la Primarie.In orice caz,Dragnea nu e strain de lucrurile astea.O sa vedeti in c*rind.
UN CHIMIST INSELAT DE INFRACTORUL NICULAE pe 06 Decembrie 2015, 09:46
#10
INCULPATUL IOAN NICULAE
CU OCAZIA SF NICOLAE SI A SARBATORILOR, NOI CHIMISTII INSELATII DE ACEST NEMERNIC DE PATRON II DORIM DIN SUFLET CAT MAI MULTE SARBATORII SI ANII FERICITII LA GAIESTI SI UN CALDUROS DETENTIE PRELUNGITA .MULTII ANII INAINTE DL presedinte cum iti zice tie BAN,alt NEMERNIC. JUSTITIA DIVINA V-A FACE DREPTATE.
toma necredinciosu pe 06 Decembrie 2015, 08:33
#9
era sa uit
si apropo s de trenul ce asigura legatura cu rosioriu nu se mai aude nimic ???, pe celelalte rute suspendate s-a reluat circulatia, sau aici in oraselul nostru nu trebuie sa deranjam afacerile unor transportatori verosi ( geanta & co ) de ce ieftin cand se poate scump un drum pina la capitala ! cu autorutierele costa dublu fata de tren !
toma necredinciosul pe 06 Decembrie 2015, 08:27
#8
remarca
daca subventiile ar fi fost acordate, acum toata lumea interagro ar fi fost cu salariile la zi ! asa ca ....nu mai dati cu gurile !altii primesc pe tava subventii,stim noi cine !si nu-i mai controleaza nici dracu !
caraveteanu pe 06 Decembrie 2015, 08:13
#7
fost
Legal am dat in judecata combinatu am cistigat procesul si bani tot nu iam vazut ce putem sa mai facem?.Asta e tara noastra mori cu dreptatea in mina.Dl ban sa ai sarbatori fericite dar sa le petreci alaturi de mos nicolae laJILAVA.
Un ins oarecare. pe 06 Decembrie 2015, 06:09
#6
Stimate Marine Cristesu...
Aceste articole au scopul sa le dea ocazia unpr imbecili sa latre la luna, asa ca sa se afle-n treaba. De spus ceva, ce sa spuna, doar sunt saraci cu duhul!?. Tu zici bine ce zici, dar cine sa-ti raspunda?!.
eu pe 05 Decembrie 2015, 21:52
#5
# Marin Cristescu
Domnule, ce este legal in opinia dumneavoastră? Aveţi impresia că sunteţi singura victimă, singura persoană afectată. Greșit!
Marin Cristesu. pe 05 Decembrie 2015, 17:32
#4
Ei si?!.
Pe cei care am ramas pe drumuri si pe copiii nostri, cu ce ne incalzesc aceste procese si aceste condamnari. Daca cineva este in masura SA PREZINTE O SOLUTIE LEGALA, S-O FACA!.(nu imbecilitati de genul " singura solutie, inc-o revolutie).Daca nu sunteti capabili, lasati-o balta, incetati activitatea, ca la bancul zilei.
The Guard pe 05 Decembrie 2015, 15:42
#3
Musulmani EVAZIONISTI
101% din afacerile turcilor si arabetilor din Europa sunt evaziune fiscala pura!!!!!Pe ei baieti!!!
eu pe 05 Decembrie 2015, 13:58
#2
eiiii!
Bieţii "creștini"! Nevinovaţi, naivi, la fel ca "preacinstitul" sec*rist care a distrus un judeţ, cel puţin. Tinichelele dracu! Jigodii ordinare.
Noi - Majoritatea ! pe 05 Decembrie 2015, 13:53
#1
Javre Imputite Psd-iste
... asta e I Niculae in toata splendoarea lui de infractor !



In puscarie sa putreziti !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.