Dezvaluiri SNI - Coruptie generalizata la ISC Teleorman.

01 Decembrie 2015, 15:11 | 4224 vizualizări | 11 comentarii
Car Universal
Inspectoratul de Stat in Constructii
Exista instituții publice fără corupti?
 
Pina acum am vorbit despre coruptii din mai multe instituții publice importante (Politie, ANAF, ITM) dar există o instituție despre care nu prea se vorbește. Aceasta instituție ,,invizibila'' se numește ISC (Inspectoratul de Stat in Constructii) si are ca atribuții urmărirea respectarii normelor legale in constructii de catre institutiile publice si private. Ei sunt cei ce fac parte din comisia de recepție a lucrărilor efectuate de primarii, consilii județene etc. Ei sunt cei ce verifica calitatea lucrărilor efectuate de diverse firme pt instituțiile publice. Cu alte cuvinte firme ca SHAPIR, Teldrum... sunt verificate de ISC atunci cind efectuează astfel de lucrări. Dacă aceasta instituție si-ar face treaba am avea drumuri de calitate etc etc......
 
Si la ISC numirea șefilor se face pe criterii politice, șeful de la Teleorman și inspectorii sunt numiti de ,,Gasca TELDRUM.''( AM PUS LUPUL PAZNIC LA OI.). CE PRIMESC INSPECTORII ISC TELEORMAN PENTRU SERVICIILE ADUSE TELDRUM?
 
Sefii au firme pe numele unor apropiati
 
Toti aceștia incepind cu Dl. Voicu si terminând cu Dl Mira - ABSOLUT TOTI - au afaceri in constructii pe numele unor apropiați. Firmele acestora primesc prin încredințare directa sau ,,licitație publica trucata'' lucrări la primariile din Teleorman. DNA trebuie sa intervină în regim de urgenta întrucât aici nu vorbim de un corupt sau doi ci de CORUPTIE GENERALIZATA. Asta este si motivul pt care din interiorul acesti instituții nu ,,transpira'' nimic. Toti ,,se descurca'' chiar dacă sunt nemulțumiri la ISC ,,rufele se spală in familie., ''.
 
Va mai amintiți de IRINA JIANU?
 
Dar de Adrian Nastase?. Si ,,relația'' dintre cei doi? Se pare ca Dragnea a moștenit ,,relațiile'' bune cu ISC de la predecesorul său. Sau poate ISC este arondat prin ,,lege'' președintelui PSD?
Citeşte şi
Comentarii (11) Adaugă comentariu
Gogu pe 01 Mai 2020, 08:12
#11
Nesimtire si incompenteta
Verificați domnilor cum a construit un ROM pe strada PRAPORGESCU nr 113 o scară pana in MIJLOCUL TROTUARULUI CA vede si Orbii
Yankee doodle pe 22 Mai 2017, 19:46
#10
Isc penali
Sa va zic si eu o parere

Aceasta mafie este subordonata politic psd si vizeaza numai interesele psd orice alt patron fara proptele psd este amendat sanctionat persecutat rugam implicarea institutiilor centrale in control mai putem tolera mizeria asta

Continuare pe 03 Decembrie 2015, 22:16
#9
...
Si toti patronii obligati sa zideasca la loc ce au daramat ilegal. Au stricat rigiditatea bloc*rilor cu firmele lor d cacat, falimentu sa.i manance d lichele.
Da pe 03 Decembrie 2015, 22:13
#8
Duceti.va
In G.uri la parter la toate garsonierele sa vedeti cate ziduri de rezistenta au spart legal cik. Toate firmele ar trebui controlate amendate si obl
EU pe 03 Decembrie 2015, 00:56
#7
VEDETI VOI ...
... ELE SUNT PROST CONCEPUTE DIN START CU BUNA STIINTA PTR CA STITI SI VOI FOARTE BINE CA INTRETINEREA DRUMURILOR PUBLICE ESTE FOARTE COSTISITOARE, CONTRACTE GRASE = BANI IN PLUS ! DE CE SA II REFUZI DACA II POTI LUA ?!

NE EXPLICA SI NOUA DRAGNEA CU DATE EXACTE DEPRE CATE SUTE DE MILIOANE ESTE VORBA IN CONTRACTELE TELDRUM INCHEIATE CU CONSILIUL JUDETEAN TELEORMAN ?
EU pe 03 Decembrie 2015, 00:50
#6
ASA CEVA DECAT IN ROMANIA E POSIBIL !
Cine ii trage de urechi pentru faptul ca ei isi bat sistematic joc de banul public pe lucrari de sute de milioane de euro PE HARTIE NU SI IN REALITATE si rezultatul e vizibil, numai si numai bataie de joc livrata foarte scump ! Merita aruncati in ocne ori batuti cu pietre si bate pana cand or sa crape ! JAVRELE DRACU IMPUTITE PSD-ISTE ! LA PUSCARIE CU VOI !
Noi - Majoritatea ! pe 03 Decembrie 2015, 00:49
#5
acum va mai mirati de ce ...?
IMI E SCARBA DE ATATI INCOMPETENTI, ATATA CORUPTIE SI NEPOTISME ! Ba ca e finu, ba ca e socru sau ca e nasu tocmai in functia la care persoana X nu se desc*rca sub nicio forma, ptr ca el e acolo decat ptr faptul ca Dragnea a avut putere sa ii dea o asa functie, nu ptr ca persoana in cauza ar fi buna in vreun fel sau altul sa ocupe o asa functie !

Cel mai prost drum fara gropi vazut vreodata in Romania este Turnu Magurele - Sat Crangu !
Noi - Majoritatea ! pe 03 Decembrie 2015, 00:45
#4
acum va mai mirati de ce ...?
De ce sunt guri de canal pe jumatatea strazii ? nicaieri in EUROPA ca la noi . Niciodata la nivelul asfaltului, cand prea sus cand prea jos (BUCSELE SI ARTICULATIA MASINILOR CEDEAZA PRIMELE DE LA DRUMURILE PROASTE )!! Cineva trebuie sa stie, respectiv un inginer/i constructor/i si sefii de santier cat de gros trebuie sa fie covorul de asfaltul si faptul ca toate gurile de canal trebuie sa fie la nivelul astfaltului dupa compactarea asfaltului cu cilindrul compactor ! Linia de margine ptr sc*rgere sa fie in plan inclinat fata de axul strazii si la acelasi nivel si pe margine pana in dreptul sc*rgerilor in canale ptr a nu se forma lac*ri pe margina carosabilului, este enervant cand mergi pe trotuar si esti stropit de un sofer grabit !
eu pe 02 Decembrie 2015, 14:06
#3
voicu
In ce tabără mai joacă fostul viceprimar? A rămas pe blat cu toţi sau are un dinte impotriva lui drădușin?
turis pe 01 Decembrie 2015, 22:10
#2
mafia lui Voicu
Atat timp cat baiatul lui Nini Voicu, care este finul lui Nitulescu, la ce sa te astepti?

Cum au urmarit proiectele la executarea de constructii la restaurant-legatura cu avizul PSI-la restaurantul lui Codrea de pe str, Grivita din Alexandria
eu pe 01 Decembrie 2015, 18:19
#1
#SNI
Imi este frică să mă gândesc la cât insumează "atribuirile directe" dar mai ales licitaţiile trucate. Realizez că la ISC nu există nicio șansă să se dea de gol unii pe alţii, vrănd nevrând vor sta toţi in aceași cuib. Puteţi nominaliza și alţi beneficiari de contracte dau ăștia doi au "păpat" tot?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.