Ioan Niculae pierde procesul cu Oil Terminal.

29 Noiembrie 2015, 21:48 | 3410 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Oil Terminal.

Compania constănţeană Oil Terminal a repurtat o importantă victorie împotriva firmei InterAgro, ce aparţine omului de afaceri Ioan Niculae.

Deşi, iniţial, Tribunalul Constanţa dăduse câştig firmei Interagro, ulterior, juriştii Oil Terminal au formulat o cerere în anulare, iar instanţa a rejudecat cauza. Potrivit unui raport al companiei constănţene transmis către piaţa de capital, Tribunalul Constanţa a admis „cererea creditorului SC Oil Terminal SA în contradictoriu cu debitorul SC Interagro SRL, astfel cum a fost modificată“. De asemenea, instanţa a obligat pârâtul să plătească creditorului, în termen de zece zile de la comunicare, sumele de 1.154.593,84 lei, reprezentând contravaloarea facturilor restante, emise în baza Constractului de prestări servicii şi expediţie nr. 25/C/2014 şi a Contractului de prestări servicii manevre CF 25/C/2014 şi 200 lei- cheltuieli de judecată. Hotărârea este executorie, fiind epuizate toate căile de atac.

La data de 11 iunie 2015, Oil Terminal a formulat o cerere de chemare în judecată către Tribunalul Constanţa, împotriva firmei Interagro, prin care a solicitat instanţei emiterea unei ordonanţe de plată prin care firma miliardarului să fie obligată la plata debitului restant, precum şi a cheltuielilor de judecată.

sursa: observator.ro

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Noi - Majoritatea ! pe 03 Decembrie 2015, 01:18
#3
asteptam dosarele grele ptr el...
... sincer il judecati ptr furt de bomboane !
eu pe 03 Decembrie 2015, 01:17
#2
@ zimnicaru
ptr ca toate aceste legi sunt date tot de psd-isti ca sa le fie bine si cald lor, psd-istilor nu oamenilor de rand!

Ptr ca ei stiu decat un singur lucru sa ne tina in saracie, sa nu avem acces la o educatie buna si sa fim usor de mani pu lat !
zimnicaru pe 30 Noiembrie 2015, 14:40
#1
Vai de noi angajatii lui INTERAGRO
Sa plateasca domnul Nicolae si sa se gandeasca ca salariatii sai din Zimnicea nu au luat salariile de 4 luni.De ce oare nu se da o lege ca cel care nu pateste salariile la timp sa plateasca penalitati de intarziere.Oamenii au luat bani imprumut de la banci sa-si plateasca lumina,gazele,chiria, hrana,intretinerea copiilor si platesc dobanda pentru acesti bani imprumutati.

Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.