Ne scriu cititorii - Drumul mortii. ( Galerie foto)

26 Noiembrie 2015, 23:58 | 4734 vizualizări | 17 comentarii
Car Universal
Drumul mortii.

Drumul mortii!!! Daca cel mai malefic om, cel mai cretin om, se gandea la un proiect de intersectie care sa genereze cat mai multe accidente nu-i iesea cum le-a iesit astora de la Teldrum aceasta capodopera!!! Al patrulea accident grav in 2 luni. Ruleta ruseasca..daca ai noroc scapi.

Click aici pentru galeria foto.

Citeşte şi
Comentarii (17) Adaugă comentariu
EU pe 03 Decembrie 2015, 01:05
#17
treaba e simpla
LA CARMA SUNT NUMAI SI NUMAI INCOMPETENTI SI NUMIRI NUMAI PE LINIE POLITICA !

TREBUIA SA FACA DRUMUL SPRE ISLAZ FRUMOS CU O CURBA LA DREAPTA CARE SA EVITE PANTA - FARA A MAI TRECE PRIN PANTA CU PRICINA PE SENSUL DE MERS DINSPRE TURNU MAGURELE-ISLAZ ! IMPANZITA CU PARAPETI SI PE PARTEA STANGA SI PE PARTEA DREAPTA SI NU MAI EXISTA NICIUN FEL DE PROBLEMA ! DAR CU CINE SA LUCREZI CU CIMPANZEII, AHTIATI DUPA BANI !
gogu" ! pe 30 Noiembrie 2015, 11:21
#16
semnalizat necorespunzator!
Semnalizare necorespunzatoare, indicatoarele de presemnalizare se monteaza cu 90- 200 de metri inainte de puctele periculoase. Acolo sint puse vai steaua lor!

Panourile aditionale,ce atentioneaza o c*rba ce impune o reducere de viteza pronuntata, ( c*rba deosebit de periculoasa) se monteaza in numar de 5, pe toata raza c*rbei! Acolo nu este moantat asa ceva!

Daca adminstratorul drumului nu respecta montarea indicatoarelor, poate fi sanctionat de catre politie. ( care politie)? Poate a statului Bulgar! incompetenta! Si din partea politiei, si a administratorului drumului! Nu cunosc legislatia.vai steaua lor!

Aviz la ciuperca! Au pus sens giratori, foarte bine! De ce a ti mai pus cedeaza trecerea(indicatoare)?

Aveti o regula,prin montarea indicatorului sens giratoriu! Acele indicatoare cedeaza trecerea, nu mai au sens!

A ti montat indicatoarele sa va faci de ris! Sa va aratati incompetenta, cititi domnilor, legea de administrare a drumului public!
cristina pe 29 Noiembrie 2015, 14:45
#15
da da drumul mortii va mai face victime
Bine zis ruleta ruseasca!e ff periculoasa acea intersectie dar si prost gandita.pe 6 noiembrie ne am accidentat extrem de grav in acel loc....asa ceva ...
Andreea pe 28 Noiembrie 2015, 12:37
#14
..
Acel drum chiar e blestemat... In vara aceasta au fost multe accidente .. Chiar nu va ganditi ca se pot intampla?

Foarte frumos ... Ne distrugem singuri... Rusine celor care nu se gandesc la noi!! Asta e romania in ziua de azi... Imi e sila de voi, nu sunteti in stare de a face un drum bun si fara accidente
George Minculeasa. pe 28 Noiembrie 2015, 11:39
#13
Tot lui #2.
Alta dovada ca vorbesti FARA SA GANDESTI: DACA LUCRAM LA TELDRUM MAI PUNEAM INTREBAREA?.
George Minculeasa. pe 28 Noiembrie 2015, 06:19
#12
M-am lamurit.
Pe site-ul //STIRI DE TURNU// (are aceiasi redactori ca TURNU CU STIRI??) este totul clar. Era asa de greu de lamurit, sau este mai //interesant// sa incaieri oamenii??!>
d.daniel pe 27 Noiembrie 2015, 20:42
#11
simplitate
Doua sensuri giratorii rezolvau foarte usor aceste doua intersectii,cea de la centura cu Odaia si Islaz si cea de la Olt..........
mirel pe 27 Noiembrie 2015, 18:56
#10
drum anspre islaz
bai fratilor este noul drum anspre islaz acolo a fost acidentu

Gogu pe 27 Noiembrie 2015, 18:28
#9
hmmm
La intersectia de la botu calului cu centura nu are nici un indicator,oricand poate muri cineva,asteptam!!! c*rbaele de la olt puteau fi omise printr-o simpla indreptare a drumului si astfel se evitau nenumarate accidente. Intersectia asta de care vorbiti e criminala rau de tot.Avocatul poporului s-o sesiza ????

VIOREL pe 27 Noiembrie 2015, 18:24
#8
NIMENI...
nu este vinovat TIRU,intersectia e semnalizata in 20 de metri,deci nu avea ce masuri sa ia ca sa preintampine accidentul.La 80km\h distanta e prea sc*rta.

ANDREI pe 27 Noiembrie 2015, 18:22
#7
rusine!!!
Acest drum reflecta foarte bine incompetenta si bataia de joc a autoritatiilor fata de cetateni. CNADR si protectia consumatorului ar trebui sa se sesizeze din oficiu si sa-i traga la raspundere pe cei ce au permis si facut acest drum. ATENTIE,nu este facut cadou,e platit de noi,si cine l-a facut tot de noi este platit. Cine a semnat proiectul ar trebui sa plateasca toate daunele suferite de soferi.

George Minculeasa. pe 27 Noiembrie 2015, 17:37
#6
Lui #2.
Mai cretinule, ce-ntreb eu si ce spui tu?. Te bagi ca musca-n balega. Nu lucrez nici la Teldrum si nici la psd. Sunt un simplu cetatean care nu stie despre ce drum e vorba. Uite ca nici cel ce-si zice Marius nu stie.Tot psd-ist sau teldrumist est?!.Mare-i gradina lui Dumnezeu!.
Flori pe 27 Noiembrie 2015, 17:31
#5
@@@@
Nu vad ce nu este in ordine cu acest drum.?! Este un dtum corect semnalizat, un nou drum cu prioritate si interzicerea accesului pe cel vechi. Accidentele in zona acea se fac din neatentie si graba prosteasca.
Flori pe 27 Noiembrie 2015, 17:27
#4
@@@@
Nu vad ce nu este in ordine cu acest drum.?! Este un dtum corect semnalizat, un nou drum cu prioritate si interzicerea accesului pe cel vechi. Accidentele in zona acea se fac din neatentie si graba prosteasca.
Marius pe 27 Noiembrie 2015, 12:05
#3
Sir
Și unde-i frate drumu ăsta?
Constantin Constantinescu pe 27 Noiembrie 2015, 09:58
#2
# 1
Georgică,băi băiatule,tu scri pînă să te trezesti???Lucrezi la TelDrum sau la PSD?Sau și una și alta?Eu zic să te odihnești bine că ești stresat rău din cauza TelDrum sau ceea ce se va ăntîmpla în c*rînd pe la TelDrum.Eeeee,nu toate drumurile sînt făcute de TelDrum dar,așa se fac lucrările cu această firmă mafiotă.
George Minculeasa. pe 27 Noiembrie 2015, 05:44
#1
Despre ce este vorba?.
Cei care nu circulam pe acest drum ce sa credem?. Daca vreti sa fie o STIRE, macar dati-o complet!.La televizor vedem accidente rutiere pe toate drumurile tarii, sa credem ca pe toate le-a construit Teldrum??.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.