Dan Marian Costescu, actualul ministru al Transporturilor, este nascut in Teleorman.

18 Noiembrie 2015, 08:31 | 4134 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Dan Marian Costescu.

Dan Marian Costescu, ministrul propus pentru Transporturi, are peste 122.000 de euro depozitați în bancă în perioada 2013-2014, bani sunt în contul acestuia, al soției și al fiicei sale. De asemenea, Costesu deține încă două conturi curente deschise în anul 2004 în care sunt 6.500 de lei și respectiv 4.500 de dolari.
Ministrul numit la Transporturi şi-a completat ultima declaraţie de avere în martie anul acesta, când a fost numit manager privat la compania CFR SA. Familia Costescu are șase locuințe în Capitală, Constanța, Roșiori de Vede și Horezu.

Mai exact, ministrul Transporturilor deține două apartamente în București, de 90 și 54 mp pe care le deține împreună cu soția din 2004, respectiv 2009. Dan Marin Costescu are un apartament și în Roșiori de Vede dobândit prin moștenire, două case de locuit, una în București și una în Constanța, plus o casă de vacanță în Horezu achiziționată anul trecut. Noul ministru al Transporturilor deține șase terenuri, dintre care unul de 1,7 ha /fâneață în Horezu, 200 mp în București, Setorul 1, 1 ha de teren în comuna Radoiești (Teleorman) și 431 mp în Constanța. În acest an. Familia Costescu și-a cumpărat încă o fâneață de 5,05 ha tot în Horezu, iar casa de vacanță din aceași localitate este înconjurată de 1.400 mp de curte. Ministul are un BMW cumpărat în 2003, un Mitsubishi achiziționat în 1995, un Freelander cumpărat în 2008 și o motocicletă KTM.

Dan Marian Costescu are și datorii, respectiv un împrumut de 36.000 de euro scadent la 2019. În 2014, minsitrul a încasat circa 92.000 de lei, având funcția de director la firma Sistematic Engineering, iar soția acestuia a câştigat puțin peste 96.000 de lei, din poziția de cadru didactic plus bursă postdoctorală la Universitatea Politehnică București.
Noul șef de la Transporturi precizează în declarația de avere că este proprietarul unei ferme la Horezu unde menționează că a deținut, anul trecut, 3 vaci, 3 viței și 2 porci. Acesta a mai câștigat 4.000 de lei din vânzarea unor animale.

sursa: capital.ro

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Beku pe 10 Decembrie 2015, 17:41
#2
Un lingau si un mincinos
Este o lichea pesedista, zero realizari, minciuni cat cuprinde, retard de retard!!!Se va face de kk!!!
NOI - MAJORITATEA ! pe 18 Noiembrie 2015, 16:36
#1
II URAM SA FIE SANATOS PUTERE DE MUNCA !
SA NU FACA NICIODATA CE A FACUT DRAGNEA SA DEA DOVADA CA ESTE UN ON INTEGRU, DACA SE GANDESTE LA LIBERTATEA LUI !

II URAM SA FIE SANATOS, PUTERE DE MUNCA SA NE PUTEM MANDRI CA E DIN TELEORMAN !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.