Senzaţional!!! Dănuţ Cuclea a făcut pe el de frica protestatarilor. Jandarmii au sărit în apărarea micuţului.

08 Noiembrie 2015, 08:16 | 5887 vizualizări | 45 comentarii
Car Universal
Protestatari violenti verbal.

Protestul de vineri seara a avut urmări grave pentru Dănuţ. În momemtul când protestatarii au strigat "ieşi afară, javră ordinară", de frică, micuţul a făcut pe el. Mai grav este că nu avea nici pampers, astfel că Dănuţ a udat canapeaua. Şeful dispozitivului de jandarmi a luat măsuri urgente şi i-a pus pampers primarului. De acum încolo Dănuţ poate să ude şi canapeaua. Ar fi de râs, dacă n-ar fi de plâns. Pupincuriştii primarului l-au dat de gol. Iată dovada:

PROTESTE ȘI MANIFESTAȚII PUBLICE LA TURNU MĂGURELE

"La o săptămână după tragedia din Club Colectiv, al cărei bilanț a ajuns până la această oră la 38 de morți, dar și mai mulți au fost răniți, protestele din țară au devenit principalul subiect al presei centrale și nu numai. După ce în ultimele zile la Alexandria și Roșiori s-au organizat astfel de manifestatii publice, vineri, 6 octombrie 2015, a venit rândul orașului Turnu Măgurele să răsune de vocile nemulțumite ale locuitorilor.

Situația din Turnu însă este diferită de toate celelalte din județ și din țară, protestatarii indentificându-se în trei tabere delimitate de mesajul lozincilor scandate, dar și de nemulțumirile acestora.
Astfel, la orele 18:00, în fața Monumentului Independenței aproximativ 40-50 de tineri s-au strâns pentru a-l comemora pe cel care a fost Mihai Mațotă, tânărul decedat în urmă cu 2 luni într-un accident teribil, al cărui autor este primarul de la Dracea, Costică Doncea, dosar despre care știm că este în cercetare încă. Ieri ar fi fost ziua de naștere a lui Mihai pentru a 24-a oară. Familia, iubita, rudele și prietenii au aprins lumânări, au lăsat fotografii ale tânărului și în scurt timp au început să-și arate nemulțumirile, strigând la unison împotriva primarului de la Dracea și cerând „Dreptate pentru Mitză!”.
Alături de grupul celor care l-au comemorat pe Mihai și au cerut finalizarea anchetei și, implicit, dreptate pentru prietenul lor s-au alăturat si câțiva foști lucrători ai Combinatului Chimic care au venit să-și exprime nemulțumirea față de conducerea unității respective.

Lucrurile au luat amploare abia după ora 19:30, când protestatarii au început deplasarea pe Blvd. Independenței până la Ciupercă și înapoi. Se pare că pe traseu s-au alăturat oameni care au avut rolul de a incita și instiga, astfel încât ținta strigătelor mulțimii să fie autoritatea publică locală, principalul vizat fiind chiar primarul urbei, Dănuț Cuclea. În scurt timp, lucrurile au degenerat, comportamental în primul rând, oamenii devenind violenți verbal chiar, ținta atacurilor fiind PSD-ul și membrii acestui partid, lucru care ridică semne de întrebare în ceea ce privește implicarea sau nu a oamenilor politici din oraș, mai ales a celor din opoziția locală.

Conform IJJ Teleorman, a fost încălcată legea nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și în consecință au fost sacționate 3 persoane: Mustafa Marius (26 ani) și Mustafa Alin (19 ani), fiecare cu câte 1000 de lei, și Vasile Florinel Ionuț (15 ani), acesta din urmă aflându-se în stare avansată de ebrietate, amendat cu suma de 100 de lei.

În drumul lor spre „dreptate„, protestatarii au vizat și instituția Primăriei, sediul PSD, dar ce este cu adevărat grav și important, au fost la domiciliul primarului, la familia acestuia, unde, chiar sub ochii copilului minor al său, au adresat injurii și vorbe grele împotriva edilului. Și dacă într-o normalitate a actualei societăți civile acest lucru nu pare grav, ne exprimăm curiozitatea dacă acest protest a fost considerat unul cu adevărat spontan, evenimentul fiind programat cu cel puțin 24 de ore înainte pe Facebook, dar și pe un site local recunoscut pentru promovarea mizeriilor antiPSD. În cazul unui protest spontan putem înțelege că autoritățile au fost luate prin suprindere, însă dacă lucrurile stau altfel e greu de înțeles de ce jandarmii i-au însoțit pe protestatari și nu i-au fost întrebat nici măcar de autorizație pentru marșul de aseară.

Este cunoscută campania de proteste de la nivel național, răspândită în toate orașele mari ale țării, dar suntem de părere că peste tot aceste manifestații sunt un bun prilej de a fi exploatate de unii sau alții pentru a denigra și pentru a incita la sentimente dintre cele mai puțin nobile."

sursa: stirideturnu.ro

Citeşte şi
Comentarii (45) Adaugă comentariu
FRAERUL DE PE TABON pe 13 Noiembrie 2015, 20:58
#45
DREPTATE PÂNĂ LA CAP
Fotografia postată de Marius George.

Marius George

11 noiembrie la 17:28 ·

TOȚI ROMANII FUG DIN ȚARA .....PENTRU O VIAȚA MAI BUNA .... UN TRAI DECENT ...... SI LA NOI ACEEAȘI OAMENI LA GUVERNARE DE 26 DE ANI ..... ACELEAȘI GĂȘTI SUB DIFERITE NUME DE PARTIDE ..... ACELEAȘI TELEVIZIUNI CARE MANIPULEAZĂ POPULAȚIA ...... SCHIMBAREA NU VINE DE LA GUVERN INDIFERENT CARE AR FI EL ..... TOȚI SUNT LA FEL ..... NU MAI CREDEȚI CE SE SPUNE IN FATA ECRANELOR ....... TOȚI SUNT LA FEL DE 26 DE ANI ....... TOATE PARTIDELE ACEEAȘI MIZERIE .......SCHIMBAREA VINE DE LA NOI ..... HAIDEȚI FRATI -SURORI ROMANI IN STRADA ..... PE 1 DECEMBRIE MOBILIZARE NAȚIONALA ..... HAIDEȚI SA ALUNGAM HOȚII DIN PARLAMENT ..... NOI VOM IEȘI IN FIECARE SEARA ..... DAR PE 1 DECEMBRIE VA TREBUI SA PLECE ...... HAIDEȚI SA FACEM CURĂȚENIE IN ȚARA NOASTRĂ ......
tot eu pe 11 Noiembrie 2015, 23:25
#44
sa iesim in strada
Cum este posibil ca presedintele sa dea mana cu un condamnat cum e Dragnea
NOI - MAJORITATEA ! pe 11 Noiembrie 2015, 12:32
#43
STATI LINISTITI, VOM STA CU OCHII PE EI !
... VOI CREDETI CA II VOR MANCA PIELEA SI PE PNL-ISTI SA FACA CE AU FACUT PSD-ISTII ? MAI ALES CA SE VEDE CLAR CATA PUSCARIE OR SA FACA PTR FAPTE DE CORUPTIE SI TRUCARE DE LICITATII SI MULTE ALTE FRAUDE !



VA SPUN EU CA VOR TRECE DE 2 SAU MAI MULTE ORI INFORMATIA PRIN FILTRUL GANDIRII INAINTE DE A LUA ASEMENEA DECIZII NOCIVE PTR LIBERTATEA LOR !



TREABA LOR, VOM FI CU OCHII PE EI ORICUM !
CALGON pe 11 Noiembrie 2015, 08:47
#42
Lui Cocolino
Domnule draga, sunt un sustinator al domnului Cracea. As dori sa exemplificati afirmatia cu acolitii . Cine sunt si ce pacate au ? Nu de alta, dar poate schimba echipa si atunci il punem primar .
ie pe 10 Noiembrie 2015, 23:26
#41
!
Eventual,un OM care nu i din romania !
ie pe 10 Noiembrie 2015, 23:24
#40
ha
Eu zic sa vina becali,pai nu?
ina pe 10 Noiembrie 2015, 20:33
#39
O intrebare cu raspuns dificil
Cel de la #37 intreaba,,Unde sunt adevaratele valori?"

Din pacate orasul nostru mai are putine asemenea specimene pe cale de disparitie.

Poate da cineva exemplu de un om valoros din orasul nostru dispus sa-si consume energia cu politica?

Mai exista si oameni valorosi, insa prefera sa se tina departe de politica si de mizeriile pe care le implica politica zilelor noastre.
eu pe 10 Noiembrie 2015, 14:35
#38
La puscarie cu el
Dumnezeu sa-l ierte pe Mitza :((

cocolino pe 10 Noiembrie 2015, 14:23
#37
intrebare !
Am fost si eu in seara cu pricina la parc. Ce pot spune? O adunare haitica cu mesaje sigure, promte dar fara solutii. Poate daca adunarea era cu anumite tinte precise si cu solutii eram multi turneni prezenti. Hai sa dam jos primarul pentru ca nu face nimic, da ajutoare sociale cui nu merita, angajari pe pile, loc*ri de munca ioc si lista poate continua. Insa am si eu o intrebare - PE CINE PUNEM IN LOCUL LUI ? Toata lumea vrea sa-l dam jos ! Okkkk ! Insa ce solutii avem ? Vreau solutii ! Simionescu - va fi primarul navetist, Cracea - sa fim seriosi la ce acoliti are, Nelu Ban - distruge orasul precum combinatul. De ce nu scoatem in fata valorile orasului sa avem de unde alege ? Ne trezim vorbind si dam cu vorbe precum mutul in clopot ! Pina cind nu ca apare o noua clasa politica noi vorbim vorbe ! PSD - PNL PC - PD - o mizerie de nedescris, ciuma coruptiei. Intrebare - UNDE SUNT ADEVARATELE VALORI ?
eu pe 10 Noiembrie 2015, 13:21
#36
.
Sperramm sa nu mai fie primar!!
Dogaru pe 10 Noiembrie 2015, 09:33
#35
Cuclea NU VA MAI FI PRIMAR !
L-ati vazut la alegerea lui DRAGNEA cum poza linga Jupinul cel Hot si Mincinos,inconjurat de citeva cowrve PSD-iste,crezind ca isi face o mare reclama pentru viitoarea campanie electorala.Gresit,tocmai si-a semnat decizia de vesnic candidat la DNA.Ca slava Domnului,are ce sa spuna si sa scrie.Si in c*rind si senatorul distrugator de oras,Mohanu.
eu pe 09 Noiembrie 2015, 23:03
#34
prostie
#29, de ce să le placă de primat, pardon, primar?! Pe lângă faptul că i se citește inteligenţa pe faţă, mai este și la inălţime! Reprezentativ edilul, te poţi gândi la el când vizitezi grădina zoo.
eu pe 09 Noiembrie 2015, 21:38
#33
Măi să fie, cum se potrivește postarea dvs cu iniţiativa prefecturii "dorinţa invinge neputinţa". Dragi psd-iști

1 sexul promovat de voi să fie permis numai in măsura in care vă sterilizează cineva

2 lăsaţi naiba propunerile și iniţiativele, dacănu seamănă cu reclamă la viagra seamănă cu Bălăceanca nu cu Ologi

NOI - MAJORITATEA ! pe 09 Noiembrie 2015, 20:50
#32
ESTI PDS 100 % #29
IDEEA E CA TE-AI PUS IN TABARA CARE NU TREBUIA !



TOTI DE PE AICI SUNTEM ANTI PSD SI O SA TI-O IEI AGRESIV DACA NU ITI VEZI DE TREABA TA ! DACA TU SPUI CA TOATE SUNT ROZ IN TARA, JUDET SI ORAS CAND SITUATIA E DESTUL DE CLARA! SARACIE LUCIE DIN CAUZA CORUPTIEI LUI DRAGNEA & COMPANY !
ie pe 09 Noiembrie 2015, 19:53
#31
.
#29 sa ti iau n**ia in p**a!! Pi**ne am pe tine !!pupinc*ristu dracu!
Sporting pe 09 Noiembrie 2015, 19:40
#30
cum ar fi sa va dea voua cineva cu huo la voi acasa?
Voi chiar nu ganditi? Cum ar fi sa va dea cineva cu huo la voi acasa? Nu credeti ca exista o limita in toata aceasta manifestare? Va mai arde si de glume. Rusine!
fara importanta pe 09 Noiembrie 2015, 18:59
#29
lipsa de ocupatie!
S-au strans trei floci de la ologi sa de primarul jos ca nu le mai place lor de el! ...ne meritam soarta!...
ie pe 09 Noiembrie 2015, 11:02
#28
.
Ba care e dispus sa candideze?
ie pe 09 Noiembrie 2015, 10:58
#27
.
Ba fratilor.ce vreti voi de fapt?sa ramana cuclea la putere?de ce gasiti tot timpul cate ceva de zis.se fac prea multe magarii ...daca nu acum se schimba ceva.nu o sa sr mai intample niciodata.sa va faca cuclea masuta!numai protestand poate reusesti sa rezolvi ceva.poate nici asa.me au furat destul.si au batut joc de noi destul. Ce a facut cuclea pt oras?
Cornel pe 09 Noiembrie 2015, 09:19
#26
Cuclea a facut pe el ???
Stati sa vedeti cind o sa dea declaratii la DNA.
Cetateanul pe 09 Noiembrie 2015, 09:08
#25
Stiri de turnu
Ce va asteptati de la site-ul neoficial al primariei Turnu Magurele !? Ce va asteptati de la un site finantat de criminalul Simionescu!? Strategia este foarte simpla . O buna perioada de timp prezinta doar informatii, pana penetreaza paginile de facebook ale cetatenilor din Turnu Magurele, urmand ca cu apropierea alegerilor sa-si tradeze scopul : sustinerea PSD si atacul opozitiei. S-a vrut o platforma a PSD in antiteza cu turnucustiri care vizibil este anti PSD.
Ilie de la scularie pe 09 Noiembrie 2015, 08:31
#24
Remember
Deși îmi propusesem să o cam răresc pe aici am citit totuși cu interes șirul comentariilor. Ceea ce spuneam eu odinioară se regăsesc acum aici. Vă mai amintiți cum eram înjurat cu simț de răspundere când îndemnam la civism? Cum eram luat peste picior când propuneam ca singura soluție un primar independent care să aibe sprijinul al pop**ației? Cum propuneam referendum local pentru demiterea primarului si eram îndemnat să-mi văd de treabă? Iată, ceea ce spuneam eu atunci, spun unii destupați la minte acum.
NOI - MAJORITATEA ! pe 09 Noiembrie 2015, 01:12
#23
He, heee !
Viata-i grea la guvernare, ispite multe, esti pasibil de inchisoare !
alt eu pe 08 Noiembrie 2015, 21:23
#22
Demiterea primarului se face prin referendum local!
Deci pentru demiterea primarului din Dracea, este necesar sa se organizeze un referendum la Dracea!

Cuclea n-are nicio atributie in acest sens!
florin pe 08 Noiembrie 2015, 19:46
#21
atentie
soferul primarului R.D,se afla prinntre protestatari,trimis special penntru cules de informatii.acest R.D este si un bun informator al politiei turnene.
eu pe 08 Noiembrie 2015, 16:30
#20
# alt eu
Aveţi perfectă dreptate! Condiţiile in care poate fi suspendat din funcţie un primar să zic ca le știu, cine poate suspenda din funcţie un primar știu, dar cum poţi demite un primar? Condiţiile in care incetrază funcţia da, dar iara imi scapă noţiunea de demitere din funcţie. Chiar in ipoteza in care prefectul dă dispoziţie, nu cred că poate demite. Recunosc, administrativul imi dă mari bătăi de cap, la fel și 188, 293 și modificările.
alt eu pe 08 Noiembrie 2015, 15:41
#19
Informati-va, informati-va! Puterea consta in cunoastere!
Ie (#17), ce anume putea sa faca primarul Cuclea referitor la cazul Doncea? Sa te uiti in Legea nr. 215/2001 a administratiei publice locale, unde sunt trecute atributiile primarului, si ai sa vezi ca primarul nu are competenta de a interveni in activitatea politiei sau a justitiei.

Nu mai sustine tampenii daca vrei sa fii credibil!

Ca n-a facut nimic pentru oras in timpul mandatului, asta e alta treaba. Poate fi sanctionat la alegerile din vara prin votul cetatenilor. In niciun caz nu trebuie sa va folositi de drama familiei lui Mitza pentru a cere demisia primarului.

Ah, si nu fac parte din nicio tabara, opinia mea e pur obiectiva.
alt eu pe 08 Noiembrie 2015, 15:21
#18
Nu revolta in strada este solutia pentru schimbare!
Ie, tu vrei o schimbare, dar nu stii care sunt pasii unei schimbari.

Fa-ti un partid politic, de exemplu,,Renasterea Turnu Magurele", impreuna cu doi amici de-ai tai, iar pana in iunie 2016 ai timp suficient sa convingi cat mai multa lume sa te voteze la alegerile locale.

Dar ai grija sa nu sustii ineptii de genul ca,,Primarul Cuclea trebuia sa-l demita pe primarul Doncea", pentru ca se convinge lumea cat te duce capul si nu te voteaza nimeni.
ie pe 08 Noiembrie 2015, 15:15
#17
.
#13 poate nu e.dar putea face ceva!! Sau cumva esti din tabara lui!?dc nimemi nu sp k nu a fct absolut nimic pt oras doar a asfaltat zona unde stau parintii primarului.p buneee
alt eu pe 08 Noiembrie 2015, 15:10
#16
Un candidat independent la primarie nu poate avea lista de consilieri!


Consilierii pot candida doar pe lista unui partid.

Dar este simplu de facut un partid acum, putandu-se infiinta doar cu 3 membri.
ie pe 08 Noiembrie 2015, 15:07
#15
pff
Stati fratilor in casa sa se aleaga prafu de voi.cu salariu de 6mil.sa nu va permiteti sa va luati un tricou .jalniccc, in c a ajuns tr magurele!!si totusi nimeni nu face nimic!
alt eu (ca sa nu mai zic tot,,eu") pe 08 Noiembrie 2015, 15:05
#14
Oameni buni, informati-va!
Cititi legile, invatati cum functioneaza mecanismele autoritatii administratiei publice.

Sper ca nu sunteti multi cei care va aflati in eroare ca cel de la #11.

De-aia sunteti voi suparati pe Cuclea? Ca nu l-a demis pe Doncea?

Un primar nu are competenta legala de a demite un alt primar!

Cititi, invatati, ca sa pricepeti pe ce lume traiti si care sunt regulile jocului!
ie pe 08 Noiembrie 2015, 15:04
#13
pt SNI
Sunt prea lasi,sa facem asta..multi au comentat dc s a ajuns fl comemorare la primar...pai dc nu.primarul are si el vina lui...putea sa l demita.pe langa asta,nu e in stare sa fc cva pt orasu asta.
SNI pe 08 Noiembrie 2015, 14:33
#12
Pt. Turneni si TOTI TELEORMANENII
,, STRADA''sa aleagă mai multe persoane dintre care una sa candideze la funcția de primar INDEPENDENT ceilalți pe lista de consilieri. NU ESTE IMPOSIBIL. DACA IESIM MASIV LA VOT PUTEM REUSI. PRIMARUL ESTE ALES DE COMUNITATEA LOCALA. NU AVEM NEVOIE DE PARTID SA ALEGEM UN PRIMAR.
ie pe 08 Noiembrie 2015, 13:45
#11
pff
1# iti sp eu ce vina are.fiind in functie ,ar fi putut sa l demita pe primar.pe sc*rt nu l a interesat decat de el.nu de binele pop**atiei .asta e clar.tot s a musmalizat!!
eu pe 08 Noiembrie 2015, 13:09
#10
#eu
Răspuns bun. Toţi suntem pronume personale sau fiecare "eu" este cineva anume?
Martinica pe 08 Noiembrie 2015, 12:04
#9
Rusine
Pnl ul a profitat de tragedie. Rusine! Astia chiar calcă pe cadrave.
eu pe 08 Noiembrie 2015, 11:50
#8
pentru eu de la #5
Cred ca ar trebui sa va alegeti o semnatura mai originala, daca vreti sa aveti o semnatura.

Un pronume personal nu poate fi semnatura cuiva, pentru ca orice cititor se considera,,eu".
Gogu pe 08 Noiembrie 2015, 11:32
#7
A venit vremea
De sute de ani ne tin cu botnita la gura. Acum a venit vremea noastra sa punem botnita politicienilor si ciocoilor care ii finanteaza, sa nu ne mai jupoaie sa sa nu ne mai tina in intuneric si minciuna, in umilinta si trai mizer
Mihaela pe 08 Noiembrie 2015, 11:21
#6
abuzuri?
Articolul asta nu lamureste daca protestatarii au mers si la locuinta primarului. Daca este adevarat ca au ajuns si la el acasa, este foarte grav. Indiferent cat de glumeti incercati sa fiti acum excaim
eu pe 08 Noiembrie 2015, 11:14
#5
dreptul la pseudonim
"eu" speram să rămână "semnătura" mea. Cât privește protestul spontan, respect și solidaritate. Dacă s-a procedat așa cum proceda psd-ul până acum e de rău. Asta arată că politicii nu au invăţat nimic indiferent de tabăra din care fac parte. Piticul păcălici nu trebuia să asculte "serenade sub balcon" și asta nu pentru că nu ar merita. Dragi turneni, respectaţi-vă pe voi inșivă!
eu pe 08 Noiembrie 2015, 10:25
#4
Asteptam o persoana cinstita, cu o echipa de oameni competenti!
Nu mai este mult pana la alegerile locale. (iunie 2016)

Atunci vom avea posibilitatea sa votam altceva decat pana acum. Cine sa fie persoana asta incoruptibila, al carui unic scop sa fie binele comunitatii locale?

question
Sintem multi,foarte multi ! pe 08 Noiembrie 2015, 09:47
#3
DE DATA ASTA ESTE ALTCEVA
Daca si de data asta incercati sa mai puneti pumnul in gura celor mintiti,furati si umiliti,va inselati amarnic.Mamaliga chiar a explodat,insa voi va uitati disperati tot la Antena 3.Domnule Primar si voi autoritati ale statului platite din banii nostri,ziua cind veti da socoteala pentru abuzurile si excesul de zel facut ani la rind,se apropie.L-ati ascultat doar pe Dragnea,fara sa va pese,si ati gresit rau de tot.
Sintem multi,foarte multi ! pe 08 Noiembrie 2015, 09:28
#2
SE INCEARCA O DIVERSIUNE
Ca si la Buc*resti si in alte mari orase ale tarii,se incearca o minimalizare si decredibilizare a acestor manifestatii de nemultumire si revolta a tinerilor si tuturor celorlalti cetateni.De ce Jandarmeria si Politia nu este lafel de prompta in a da amenzi si a lua masuri impotriva ordinii si linistii publice atunci cind in tot orasul rasuna muzica de prost gust a rromilor?
eu pe 08 Noiembrie 2015, 08:54
#1
De ce a ajuns manifestatia sa aiba conotatii politice?
Scopul protestului era,,Dreptate pentru Mitza!".

Cum s-a ajuns la locuinta primarului? question

Ce vina are el pentru tragedia Mitza?

Deturnarea scopului manifestatiei o sa va coste politic!

Vreti alegeri anticipate pentru primar? Tot Cuclea o sa iasa, pentru ca in acest moment nu exista alternativa credibila!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.