Mihai Mațotă a fost ucis de către primarul din Dracea. Autorităţile îl protejează pe edil. Apel pentru un protest în memoria lui Mitza.

06 Noiembrie 2015, 07:21 | 7642 vizualizări | 24 comentarii
Car Universal
Mihai Mațotă

GANDITI-VA CA, DOAMNE FERESTE, MAINE POATE FI FIUL SAU FRATELE VOSTRU, DOAR IMPREUNA SI IN NUMAR CAT MAI MARE PUTEM SCHIMBA IN BINE ACEASTA TARA!!!! VENITI ASTAZI PENTRU Mitza Mtz, TOTI PRIETENII, TOTI CEI PENTRU CARE Mitza Mtz A REPREZENTAT CEVA.

Am facut tot ce se putea legal si nimic nu se rezolva, autoritatile ne ridica un zid de care nu putem trece! Toti au spus ca doar printr-o mediatizare a cazului in mass-media putem face ca lucrurile sa duca la pedepsirea vinovatilor care isi vad de viata lor fara sa le pese ca au omorat un TANAR, care astazi implinea 24 de ani!!! Pentru cei de la Colectiv a inceput anchetarea vinovatilor si arestarea lor la 3 zile dupa incident, dar la Mihai au trecut 2 luni si o sapatamana si nici macar nu au inceput urmarirea penala!!! DE CE? OARE PRIMARUL ESTE OM POLITIC SI ARE RELATII ?

Haideti sa ne strangem astazi, DE ZIUA LUI Mitza Mtz, la Monument in Parcul Central LA ORA 18 si vom chema si televiziunea, presa, toti cei cu care am colaborat sa vada toata tara ca SI PENTRU MIHAI SE POATE DACA NE UNIM SI CEREM SA SE FACA DREPTATE!!!!! VINERI 6 NOIEMBRIE la Parcul Central!!!!! VENITI PENTRU Mitza Mtz.

Citeste si: https://www.facebook.com/mitza.mtz.75

 

TRAGEDIE la Turnu Măgurele! PRIMARUL de la Dracea A UCIS un tânăr în curtea unei societăți

Nenorocirea s-a petrecut în urmă cu puțin timp, în curtea unei societăți situată la intrare în municipiul Turnu Măgurele.

Costel Doncea, primarul comunei Dracea, are pe conștiință moartea unui tânăr de numai 24 de ani, angajat al unei societăți care se ocupaă cu comercializarea utilajelor agricole.
Nu este un secret pentru nimeni că edilulului de la Dracea îi place... agricultura... și îi stă în mână să se ocupe de astfel de afaceri derulate de el pe numele apropiaților. 
Pasiunea pentru...câmp, l-a făcut să se deplaseze, personal, la societatea din Turnu Măgurele. A vrut să testeze cu mâna lui un tractor cu plug, pe care urma să-l achiziționeze.
Utilajul a mers brici. La propriu. Primarul Doncea s-a urcat la...comandă și a greșit direcția. Surse din cadrul societății susțin că edilul a făcut o manevră greșită. A pornit tractorul, însă a încurcat ”mersul înainte” cu ”mersul înapoi”. 
Greșeala primarului i-a fost fatală unui angajat al societății, care a avut ghinionul să se afle în preajma utilajului. Mihai, tânărul de 24 ani, nu a mai avut nici o șansă. A fost strivit de între fiare și a murit pe loc.
În acest moment, polițiștii din Turnu Măgurele efectuează cercetări pentru a stabili exact cu s-a ajuns l-a această tragedie și care este vina celor implicați. Având în vedere că evenimentul nu s-a produs pe un drum public, fapta a fost încadrată, deocamdată, ca accident de muncă.

Citeşte şi
Comentarii (24) Adaugă comentariu
NOI - MAJORITATEA ! pe 09 Noiembrie 2015, 22:35
#24
UN NUMAR DE TELEFON UTIL !
Linia Verde Anticorupţie – 0 800. 806.806.



http://www.mai-dga.ro/index.php?l=ro&t=213



În vederea realizării unei comunicări eficiente între lucrătorii instituţiei noastre şi cetăţenii care doresc să sesizeze aspecte legate de comiterea unor fapte de corupţie sau conexe de către personalul Ministerului Administraţiei şi Internelor, a fost pusă la dispoziţie cu acces gratuit, în urmă cu 2 ani, Linia Verde Anticorupţie – 0 800. 806.806.



JOS CU CORUPTIA, MAFIA, MINCIUNA SI HOTIA !
eu pe 08 Noiembrie 2015, 12:23
#23
#SNI
Sforile se subţiază sau mai bine spus frica le face să pară așa. Cel puţinperioada asta nu se riscă nimeni.
SNI pe 08 Noiembrie 2015, 02:15
#22
#Voi toți
EXISTA PERICOLUL REAL CA CINEVA SA,, TRAGA SFORI PT CA FIRMA SA FIE SCOASA,, BAZMA CURATA''. Autoritățile sa spuna cum stau lucrurile. Care este stadiului dosarului?
SNI pe 08 Noiembrie 2015, 02:10
#21
#Voi toți
Am convingerea ferma ca la firma ereu multe nereguli. VEDETI A CUI ESTE FIRMA. CINE ESTE IN STATELE EI? INTRE ACEASTA FIRMA si DRAGNEA, FISCUCI, PITIS, PSD, Exista relații? De ce natura? Firma asta sduce si ea ca si cea a lui Fiscuci utilaje din import fsra sa plsteasca tva? Și multe altele.... ACOLO SA SE CAUTE.
SNI pe 08 Noiembrie 2015, 02:03
#20
#Voi toți
Cei de la firma respectiva trebuie sa răspundă. Sa se verifice dacă au fost respectate normele de siguranță a muncii.Daca înainte de accident firma a fost verificata, avize, etc etc. In cazul vinovatiei lui Doncea lucrurile sunt CLARE:. ESTE UCIDERE DIN CULPĂ iar parchetul nu poate si nici nu va face altceva, IL VA TRIMITE IN JUDECATA INSTANTA VA DECIDE. PERICOLUL DE A SE FACE,, ARANJAMENTE '' ESTE IN CEEA CE PRIVESTE VINOVATIA FIRMEI. ATENTIE MARE.
SNI pe 08 Noiembrie 2015, 01:51
#19
PT VOI TOTI
DONCEA ESTE UN TRASEIST POLITIC, CORUPT, EVAZIONIST SI,, JIGODIE''DIN PUNCT DE VEDERE UMAN. MERITA SA SE DUCA LA PUȘCĂRIE PENTRU MULTE. DAR:CURTEA UNEI PERSOANE SAU INSTITUTII NU ESTE DRUM PUBLIC. DECI NU ESTE ACCIDENT DE CIRCULATIE. PERMIS DE CONDUCERE VALABIL PT. TRACTOR ARE. DACA NU AVEA TOT NU CONTA PT CA ACCIDENTUL NU A FOST PE DRUM PUBLIC. ESTE ACCIDENT DE MUNCA. SI UCIDERE DIN CULPĂ.
SNI pe 08 Noiembrie 2015, 01:43
#18
#NOI - MAJORITATEA
Solutia propusa de dvs nu este legala. Se poate face plângere împotriva rezolutiei la proc*rorul erarhic si dupa aceea la instanta. V-am spus asa in mare cum steu lucrurile. O alta problema este ca proc*rorul est magistrat si abuzul in serviciu in cazul acestuia nu se poate referi la DECIZIA, MASURA, SENTINTA DATA IN DOSAR.
NOI - MAJORITATEA ! pe 07 Noiembrie 2015, 21:21
#17
SINCER FOARTE EMOTIONANT !


http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/1/186/33326/14873751/16/univ5.jpg?height=338&width=600
.|. pe 07 Noiembrie 2015, 20:05
#16
#11 Ce sa se faca, tampit0, cunosti tu legea, esti tu in masura sa judeci si sa condamni, daca era tacto la volanul tractorului, tot asa gandeai, ca nu e accident, ca e criminal, sau (pe primar) functia il face din start criminal, a fost un accident nefericit (ucidere din culpa), nu l-a calcat intentionat, nu era in stare de ebrietate, detine perims de conducere (B, C, E, care conform noului cod penal e valabil si pentru tractoare), sa nu mai spun ca nu se afla pe un drum public si ca tanarul era in timpul serviciului, isi exercita serviciul ce nu intelegi, esti batut/a in cap!? Mai pune mana pe carte si pe codul penal, apoi vino si zbiara in gura mare ca e criminal.
NOI - MAJORITATEA ! pe 07 Noiembrie 2015, 15:57
#15
SOLUTIA AR FI SA ...
STIMATI OAMENI, CU REFERIRE LA FAM. MATOTA !

DEPUNETI O PLANGERE PENALA PENTRU OMOR DIN CULPA IMPOTRIVA PRIMARULUI DE LA DRACEA !



DACA SE DA NUP(NEINCEPEREA URMARIRII PENALE)IN URMA PLANGERII DEPUSE !



DEPUNETI O PLANGERE PENALA PENTRU ABUZ IN SERVICIU IMPOTRIVA PERSOANEI CARE A DAT REZOLUTIA DE NUP(NEINCEPEREA URMARIRII PENALE).



PENTRU CA CINE FACE UN ASTFEL DE ABUZ SE BAZEAZA CA ARE IN SPATE OAMENI INFLUENTI, EXEMPLUL CEL MAI CLAR - DRAGNEA. DAR CUM DRAGNEA SE VA DUCE LA PUSCARIE SI PSD VA DISPAREA DIN CLASA POLITICA ROMANEASCA, SE VOR GANDI DE 2 ORI INAINTE SA DEA NUP(NEINCEPEREA URMARIRII PENALE, PENTRU CA NICI EI NU SUNT ASA PROSTI SI STIU CE II PASTE DACA II VA MANCA PIELEA SI CAT ANI DE PUSCARIE POT FACE PENTRU ACEASTA REZOLUTIE !
DECAT UN PSD-IST LA GUVERNARE, MAI BINE IZOLAT LA INCHISOARE ! pe 07 Noiembrie 2015, 14:11
#14
DECAT UN PSD-IST LA GUVERNARE, MAI BINE IZOLAT LA INCHISOARE !
DECAT UN PSD-IST LA GUVERNARE, MAI BINE IZOLAT LA INCHISOARE !
DECAT UN PSD-IST LA GUVERNARE, MAI BINE IZOLAT LA INCHISOARE ! pe 07 Noiembrie 2015, 14:09
#13
DECAT UN PSD-IST LA GUVERNARE, MAI BINE IZOLAT LA INCHISOARE !
DECAT UN PSD-IST LA GUVERNARE, MAI BINE IZOLAT LA INCHISOARE ! DECAT UN PSD-IST LA GUVERNARE, MAI BINE IZOLAT LA INCHISOARE ! DECAT UN PSD-IST LA GUVERNARE, MAI BINE IZOLAT LA INCHISOARE ! DECAT UN PSD-IST LA GUVERNARE, MAI BINE IZOLAT LA INCHISOARE !DECAT UN PSD-IST LA GUVERNARE, MAI BINE IZOLAT LA INCHISOARE !DECAT UN PSD-IST LA GUVERNARE, MAI BINE IZOLAT LA INCHISOARE !DECAT UN PSD-IST LA GUVERNARE, MAI BINE IZOLAT LA INCHISOARE !DECAT UN PSD-IST LA GUVERNARE, MAI BINE IZOLAT LA INCHISOARE !DECAT UN PSD-IST LA GUVERNARE, MAI BINE IZOLAT LA INCHISOARE !DECAT UN PSD-IST LA GUVERNARE, MAI BINE IZOLAT LA INCHISOARE !
NOI - MAJORITATEA ! pe 07 Noiembrie 2015, 00:51
#12
SAMBATA SEARA 06 NOIEMBRIE ORELE 19:00 MITING DIN NOU LA PARC !
SAMBATA SEARA 06 NOIEMBRIE ORELE 19:00 MITING DIN NOU LA PARC ! DITRIBUITI PE FACEBOOK SI TOATE RETELELE DE SOCIALIZARE SI VA ASTEPTAM ACOLO PE TOTI PTR MANIFESTARE !



SAMBATA SEARA 06 NOIEMBRIE ORELE 19:00 MITING DIN NOU LA PARC ! DITRIBUITI PE FACEBOOK SI TOATE RETELELE DE SOCIALIZARE SI VA ASTEPTAM ACOLO PE TOTI PTR MANIFESTARE !



SAMBATA SEARA 06 NOIEMBRIE ORELE 19:00 MITING DIN NOU LA PARC ! DITRIBUITI PE FACEBOOK SI TOATE RETELELE DE SOCIALIZARE SI VA ASTEPTAM ACOLO PE TOTI PTR MANIFESTARE !



SAMBATA SEARA 06 NOIEMBRIE ORELE 19:00 MITING DIN NOU LA PARC ! DITRIBUITI PE FACEBOOK SI TOATE RETELELE DE SOCIALIZARE SI VA ASTEPTAM ACOLO PE TOTI PTR MANIFESTARE !
dreptate nu este nicaieri pe 06 Noiembrie 2015, 23:07
#11
nu a fost accident ci crima
Nu o sa se faca nimic pentru ca este un om cu influente.tara asta e prea proasta si din pacate o mana de oamenii nu se fac auziti.orice accident intentionat sau neintentionat ar trebuii sa fie sanctionat pentru ca astfel de oamneii sa numai conduca beti sau incapabili.nu conteaza ca a fost un accident atata timp cat nu trebuia sa fie in utilajul respectiv e vinovat.atat fratilor ce e greu de inteles asta tampitii dracu nu l mai ascundeti nu l mai protejati
doamne pe 06 Noiembrie 2015, 22:06
#10
pt diana
Ai copii draguta?Daca ghinionistul primar iti omora un membru al familiei tale > te rog raspunde.

NOI - MAJORITATEA ! pe 06 Noiembrie 2015, 19:46
#9
FACETI RECURS !
UN SFAT ! FACETI RECURS PANA LA CURTEA DE APEL BUCURESTI, PTR CA LA TURNU MAGURELE SI ALEXANDRIA INSTITUTIILE STATULUI - MAGISTRATURA SI PARCHET SUNT CONDUSE DE DRAGNEA CU X IMPLICATII !



CERETI DAUNE MORALE ATAT CAT CREDETI, JUDECATORUL DIN BUCURESTI DE LA CURTEA DE APEL VA FIXA SUMA CORECTA PTR DAUNE MORALE !
bianca pe 06 Noiembrie 2015, 19:39
#8
eu
doamne oamenilor, sunteti pur si simplu nebuni ? va ganditi ca a facut-o intentionat ? stiti reala poveste ?! nimeni nu o stie, categoric patronii lui mihai au facut povestea pentru a se scoate pe ei, doar pentru ca primarul a fost ghinionistul om care sa greaseasca comanda nu inseamna ca a facut-o cu intentie
Măda pe 06 Noiembrie 2015, 12:21
#7
Haideți să iesim!
Haideti sa iesim,in numar cat de mare ..haideti sa ne spunem parerea in fata tuturor,de ce sa stam in casa??? Haide sa ajungem la un punct comun ..smile Mită putea sa traiasca si astazi daca nu era Primarul de vina :(( Pff ce tragedie crunta.. Condolente familiei,care sunt distrusi :(( :(
tineri din turnu pe 06 Noiembrie 2015, 11:21
#6
pai hai odata
Hai odata acum este momentul sa spunem si noi tinerii din aces orasel transformat de banda organizata a lui dragnea o comuna cu bloc*ri puteam fi noi in locul lui nu a olatit nimeni pt trecerea in nefiinta a acestui baia
Tiberiu pe 06 Noiembrie 2015, 10:23
#5
Dar iesiti fratilor
Au iesit din case si au dat jos un ministru, iesiti si sustineti cauza aceasta, nu va temeti...
dan pe 06 Noiembrie 2015, 09:49
#4
detalii
Expuneti cazul complet nu doar acuzatii! Apoi puteti avea mai multa sustinere...sau nu...
lili pe 06 Noiembrie 2015, 09:20
#3
pt.Mihaita
Veniti oameni buni iesiti la Monument nu mai lasati JIGODIILE sa va faca legea!La Monument sa vada ca ne_am trezit cu toti!
UN CETATEAN ONEST pe 06 Noiembrie 2015, 08:07
#2
IESITI IN STRADA NU IGNORATII
Nu mai toleratii INDIFERENTA,ca daia s-a ajuns unde ne aflam acum .Suntem ignoratii de AUTORITATII,de POLITICIENII coruotii,de societete finca am fost indiferentii si nu a-m protestat impotriva ABUZURILOR facute de actuala clasa politica incepind de la PRIMAR,CONSILIERI,lingaii din PSD care s-au instalat in PRIMARIE ca niste termite.JOS nomenclatura PSDista din ORAS, din JUDET, din TARA.CUCLEA UN PION pe o TABLA a lui DRAGNEA .MAFIOTUL nr 1 AL JUDETULUI acum si al TARII.IN NUMELE ACESTUI BAIAT MATOTA trebuie iesit si ARATAT ca ne PASA.HAIDETII cu TOTII la MONUMENT si PE EI PE MAMA LOR DE JIGODII PSDiste care ne condu de atitia ani.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.