Dezvaluiri SNI - Intrebari incomode.

23 Octombrie 2015, 07:33 | 3475 vizualizări | 16 comentarii
Car Universal
Intrebari incomode.

Am făcut o serie de afirmații la adresa multor oameni. Din surse sigure știu ca mare parte dintre ei sunt la curent cu cele spuse de mine. Nu a iesit niciunul sa spuna ca mint ca sunt nebun ca-i calomniez sau ceva de genul ăsta. Asa ca m-am gindit ca prin intermediul website - ul acesta sa pun celor in cauza întrebări DIRECTE poate primim si răspunsul.

PENTRU DOMNII MOHANU, MANAILA, DRAGNEA, DRAGUSIN, CUCLEA, CALOTA, FISCUCI, PITIS, TATU-Sunteti masoni? Domnul MANAILA, MOHANU, PIELEANU, FISCUCI si D-na OCHEA - Ce legătură aveti cu SC EB LINE, MOARA, CEC, SPITAL? Pentru MANAILA - Cum ati achizitionat moara, firma de transport si conacul.? Ati devalizat Comcereal, combinatul de la Turnu-Măgurele,? Ati luat fonduri europene fraudulos? PENTRU. FISCUCI, TATU, DINU, CALOTA, NITULESCU L-ati bagat la pușcărie pe CHISAMERA pt. spațiile comerciale primite?

Pt. Președinte CJ. Cine livreaza,, cornul si laptele '' la scoli. Cine este patronul societății respective.? Pt. Dl Dragusin - CIND VETI FACE PUPLIC PROIECTUL DE AMENAJARE AL PARCULUI VEDEA, COSTURI SI DETALII LUCRARI? PT DL. CALOTA - CUM ATI ACHIZITIONAT SPATIUL IN CARE FUNCTIONEAZA CASA DE SANATATE. NU CUMVA AVEM CONFLICT DE INTERESE? PT. DL DRAGUSIN SI CONSILIERII PSD - ATI CAZUT LA PACE CU MARA IN PRIVINTA CONTRACTULUI DE CESIUNE STRAND SI CINEMA? CE MASURI ATI LUAT PT CA S-A SCHIMBAT DESTINATIA ACESTORA ILEGAL? DAR CU DL FANE TABACITU CUM STA TREABA? CINE LIVREAZA LA PRIMARIE CALCULATOARE IMPRIMANTE SI CONSUMABILE? CE SPATII COMERCIALE LE-ATI FACUT CADOU CONSILIERILOR PDL IN MANDATUL PRECEDENT? TATU MAI LIVREAZA PANSELUTE GAROFITE ETC LA PRIMARIE?

Pt Dl. DRAGUSIN. ATI PROMIS NISTE POSTURI IN PRIMARIE SI INSTITUTIILE SUBORDONATE OAMENILOR LUI ICA CALOTA PT AJUTORUL ACORDAT LA FRAUDAREA ALEGERILOR. V-ATI TINUT PROMISIUNEA.? ATI ASFALTAT SI ILUMINAT STRADA INTERLOPULUI CHIRITA PT SERVICIILE ADUSE. ASTA CHIAR DACA APARTINE DE COM NANOV? CELOR DOI FRATI V si G (interlopi) le-ati dat teren pe str M. Filipescu si la fosta unitate militara tot ca plata a voturilor? Prietenul dvs Abalaru ce a primit? Cit cotizeaza lunar la dvs si partid,, seful piețelor ''? Care este ultima afacere facuta cu dl. Dinel Dinu? Dr cu dl Anghel (fost director AZAL) cea cu baza sportiva este antepenultima. Dar care este ultima?

PT DL FISCUCI - MARA, MANAILA, FILEANTA SUNT IMPLICATI IN DOSARUL DE EVAZIUNE CU UTILAJE AGRICOLE BULGARIA? PT DL TATU - RECUNOASTETI CUVINTELE,, NU TE GRABI VICTORE, MAI INCET, LASA  SA MAI SI ARDA CEVA. ''? SAU MAI DA-L IN P... MEA PE ALA CA-L CHEAMA SEFU (DRAGNEA) SI II POVESTESTE CUM STA TREABA SI DACA FACE PE NEBUNU MIINE NU MAI E SEF(referire la un sef din politie). PENTRU DL COMISAR ALIN VIJIIALA - CINE FACE PRESIUNI PE DVS? (LA MECIUL DE FOTBAL SPUNEATI DESPRE PRESIUNI)

Pt sefii din IPJ. - UNDE SE ORGANIZEAZA MESELE FESTIVE ALE DVS. SI CINE LE PLATESTE? CE AVETI DE GIND SA FACETI CU CEL MAI CORUPT POLITIST DIN JUDET DL COMISAR SEF GHINEA? DAR CU BETIVII DE STAU ZILNIC PRIN CIRCIUMILE DIN APROPIEREA IPJ? (MA REFER LA POLITISTI).

Pt Mara. - Tu ai vazut clipul cu tine pe YouTube,, Dr ing. FLORICA MARA''? VAI DE CAPUL TAU!.. PT NITULESCU - Cei de la D N A mai au mult de lucru la dosarul,, SPITAL TBC''? . Pt dl Calota - Fiul dvs se mai ocupa de facut bani pe net (fraude)? 
Cite spatii comerciale detineti si unde sunt inchiriate(nu ma refer la cel cu casa de sănătate) de unde cum si pe ce bani le-ati cumparat? Mai sunteți adventist? (am văzut ca mai beti cite un păhărel).

Dl Sami Calota ati fost coleg cu dl Ochea(soțul directoarei cec)? Pt Dl Manaila Ion mai aveți ceva din motoarele, tevile, transformatoarele furate de la irigatii? Pt dl Manaila Dan - Ati citit in presa ce au pățit cei prinsi cu cioara vopsita in Dosarele de INSOLVENTA? DVS AVETI SAU ATI AVUT FIRME IN INSOLVENTA?

Pt DRAGNEA, PRESEDINTE CJ si TOTI PRIMARII IMPLICATI IN,, MAGARIA Polaris '' PINA UNDE VRETI SA MERGETI CU ABUZURILE SI ILEGALITATILE? VOI NU VEDETI CA MAZARE,, S-A DUS''' AM VAZUT CA ESTE O MODA CA TOTI CEI CE SUNT CERCETATI DE DNA SE IMBOLNAVESC SUBIT, MAI NOU UNII AU INCEPUT SA,, SE CAUTE'' PE LA PSIHOLOG SI PSIHIATRU DOAR, DOAR, SE GASESC,, BOLNAVI LA CAP'' VOI CE FACETI? VA BAZATI PE SAMI CALOTA SI SPITALUL POROSCHIA?

Citeşte şi
Comentarii (16) Adaugă comentariu
irinel pe 28 Octombrie 2015, 00:25
#16
Labarul SNI
si p....cine o suge? esti un papagal care se ascunde in spatele unui nume. Daca ai fi smecher ai iesi in presa si ai latra...cum a facut nitulescu. Atat timp cat te ascunzi in spatele unui nume fals esti un zero barat.

Intrebarea mea este...cand sugi p...inghiti tot sau mai dai si pe afara?
eu pe 25 Octombrie 2015, 20:27
#15
# SNI
Chiar dacă individul se recunoaște, va inghiţi in continuare pe deplin "sadisfăcut", afară de cazul in care madama s-a transformat in nevastă pentru el și amantă pentru altul!
eu pe 25 Octombrie 2015, 16:04
#14
# Irinel
Comentariul dumneavoastră este pertinent, autoportretul vă corespunde excepţional. La mai mare domnule, tindeţi spre infinitul prostiei deci sunteţi un fericit.
eu pe 25 Octombrie 2015, 15:59
#13
# SNI
Adevărat că au speriat judeţul, au ajus să se "iubească" și instituţiile intre ele. Unii sunt atât de flambaţi dar și de dobitoci incât nu mai ţin cont nici de "salvat aparenţele". Poanta tare este atunci când mai ia foc câte o "petardă" iar șefuleţul c....r trebuie să ii rezolve câte o problemă iubăreţului de serviciu. Atunci să ii vezi domnule pe bibici cum iși dau mâna, cum se salută, asta in timp ce "doamna" face pe mimoza pudica! Am fost martor la o astfel de secvenţă. Până unde vor ajunge? Vorba aia, să nu caute copiii la rădăcină că de, in unele situaţii s-ar putea numi incest. Cât despre progenituri,ce naște din pisică, tot șoareci mănâncă.
EU pe 25 Octombrie 2015, 15:39
#12
Citesc cu interes si completez cu ce stiu unde pot !
Esti informat beton si imi place ce scrii pe aici !



Bravos !



Ateptam dezvaluiri despre averea Smecherasului De PSD !
SNI pe 25 Octombrie 2015, 13:03
#11
PENTRU IRINEL
Cred ca esti expert in ANALINGUS(expresia nu-mi apartine).
SNI pe 25 Octombrie 2015, 13:00
#10
PENTRU IRINEL
Ce faci? Vorbești cu persoana pe care o vezi in oglinda?
SNI pe 25 Octombrie 2015, 12:11
#9
#eu
Bănuiesc că ati citit și ce am scris la rubrica TURNAȚI. Ce credeți despre NOII P NL-ISTI?
SNI pe 25 Octombrie 2015, 11:55
#8
Tot pt #eu
M-ati provocat. Știu cazul unui deștept care îmi povestea mie cum il satisface nevasta altuia. Acum tipa e nevasta lui. El îi spune Doamna DIRECTOARE. Poate citește discutia noastră, se recunoaște ca fiind subiectul acestei birfe, isi da seama cit este de prost si nu va mai fi asa mândru de el si functia lui si a soției.
SNI pe 25 Octombrie 2015, 11:48
#7
#eu
Mai toate instituțiile statului sunt pline de c*rve si fraieri carora acestea le maninca banii sau de care profita pentru a accede in functii apoi le da cu piciorul sau mai frumos îi toarna la DNA si fraierul ajunge la pușcărie. Dar sa nu credeam ca in instituțiile publice nu exista si dragoste sincera. La Teleorman, intr-o astfel de instituție doi colegi se iubesc asa de tare incit au început sa deranjeze, faptul ca fiecare dintre ei este căsătorit cu o alta persoana nu cred ca prezintă interes, dar sotul doamnei respectiv este si el un fel de sefulet undeva la o instituție publica si este cunoscut ca fiind un mare,, cu**ar''. Am mai observat ca ficele unor sefi care sunt afemeiati notorii AU SPERIAT JUDETUL prin prestațiile oferite unor baieti. CONCLUZIA ESTE CA :-F.. TAIUL SE INTOARCE.
SNI pe 25 Octombrie 2015, 11:32
#6
#eu
Nu exista institutie publca in judet unde sa nu existe cite un,, amatlic'' celebrul. Cum ajunge OMUL sef undeva își aduce si amanta sau cauta una acolo, se crede mare CUCERITOR dar nu se gândește ca,,roata e rotunda ''. Știu cazul unui sef la Pompieri si al unui sef la Politie-Nevestele lor ofera adevarate recitaluri sexuale unor cunoștințe ale mele. Mai știu cazul unui politician de la Noul PNL( venit la pachet in urma fuziunii) a carui nevasta fura din bani pentru a avea grija de amant. Pe mine nu ma interesează aspectele astea. Imi vine sa rid de prostia lor. Atit si nimic mai mult.
eu pe 25 Octombrie 2015, 10:32
#5
# SNI
Tot din gura târgului....se pare că are ceva activitate amoroasă la activ, ba o doctoriţă, ba o directoare, ba câte o jună aspirantă. Problema este că la psd au cam promovat tot felul de dame cu reputaţii care de care mai xxx. Dacă politica este o c...ă, au aplicat principiul. Același lucru se cam intâmplă și prin unele instituţii unde directorașii bătrâiori pretind angajatelor droit de signeur și sunt tot atât de zburdalnici dar la o scară mai mică. Astfel de informaţii nu puteţi afla? Lumea trebuie să știe cine sunt "stâlpii societăţii" și "reperele morale"!
SNI pe 25 Octombrie 2015, 00:08
#4
#eu
Dragnea est mare cuceritor. A cucerfit-o si pe Dna FISCUCI. Toata lumea stie sivorbeste pe la colt chestia asta. Fiscuci e surd sau atit de fraier incit nu aude. Exista posibilitatea sa fie fricos, las sau ahtiat dupa bani si da accepte orice. Poate il,, satisface '' chiar el. Deasemenea se zvonește ca dl. Dragnea ar fi nițel îndrăgostit de o tinerica si asta ar fi motivul de divorț. EU CRED CA ESTE O COMBINATIE DE MOTIVE (SALVAREA AVERII SI NITICA POFTA DE DESTRABALARE A TINARULUI PRESEDINTE PSD) POATE O IA PE URMELE LUI ANTON CALIN POPESCU TARICEANU INIMA ZBURDALNICA.
Irinel pe 25 Octombrie 2015, 00:06
#3
Labareala
Mare prost mai estismile))).
eu pe 23 Octombrie 2015, 16:25
#2
# SNI
Aţi avut dreptate, dragnea a divorţat.
eu pe 23 Octombrie 2015, 13:01
#1
sunt scârbit
Sunt scârbit și mă simt neputincios in faţa atâtor ilegalităţi mai ales că am avut de suferit enorm din cauza unuia dintre aceste personaje. Deţin informaţii dar nu și documente.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.