Exclusiv - Dezvăluirile lui SNI despre politicieni teleormăneni - CERCUL VICIOS ÎN CARE SE ÎNVÂRTE T. NIŢULESCU.

10 Octombrie 2015, 09:19 | 3890 vizualizări | 37 comentarii
Car Universal
Nitulescu si Dragnea.
CERCUL VICIOS IN CARE SE INVIRTE T. NITULESCU. Episodul 1.
 
Nitulescu erea un directoras la Electrotel bun prieten cu Florin Rosu. Acesta il ajuta in mod DECISIV sa ajunga primar.(De aici TN ajunge prefect, deputat etc.) Se combina cu FR si se apuca de facut bani negri. Lunar ducea presonal geanta cu cotizația lui Adrian Nastase si asa ajunge nr 1 in Tr. Apoi se combina cu mai multi baieti din Alexandria printre care Vijiiala, Mara, Anghel, Titirisca, Bulumac, chiar si cu celebrul DAN FINUTU DIN BUZESCU (DECEDAT) si impreuna cu acestia monopolizeaza cam tot comertul din Alexandria.
 
Cercul Vicios. Episodul 2
 
TN si LD se apuca de devalizat combinatul de la Turnu cu ajutorul mai multor firme fantoma. Intermediari in aceasta afacere fiind printre altii si. Manaila fost Director Direcția Agricola Teleorman (coleg de masonerie cu LD si Mohanu) si fost sef corp control prefect Nitulescu si Marius Badea fost vice CJ Teleorman care este in acelasi timp finul lui TN . La final cei doi aranjează vinzarea combinatului catre Niculae (alta combinație de bani mulți si murdari)
 
Episodul 3
 
Nitulescu preia una din firmele cu care a devalizat combinatul de la finul Badea și se apuca de Morărit si Panificație iar in paralel achiziționează terenuri agricole si utilaje devenind si mare fermier. 
 
Episodul 4
 
Nitulescu este si croitor. Se cunoaște scandalul cu fabrica din Rosiori. De asemenea este cunoscut scandalul de la Spitalul TBC cu mobila. Dar ce nu se cunoaște INCA este modul in care a fost renovat scest spital. DNA sa verifice si acest aspect. Nitulescu sa explice cum s- a ajuns ca tatal finului M. Badea și alti angajați din conducerea SAIFCAR SA (firma lui TN) sa execute prin niște SRL-uri de apartament lucrări la spitalul TBC, pe ce bani si ce taxe s-au plătit la stat.
 
Episodul 5
 
CONSTRUCTORUL TN impreuna cu fatele lui Badea care este primar la Poroschia sunt implicați si in renovările de la spitalul. POROSCHIA unde director era Sami Calota, acum prieten cu Dragnea si coleg de partid cu Mara in UNPR. ......? PS: Badea este cumnat cu IZINA si mare PNL-PSD-list(exista si specia asta) asa se explica si achiziționarea IAICA.
 
Episodul 6.
 
Sami Calota are contracte cu casa de sănătate. Este vorba de sediul Casei de Sănătate si de contractul pe care farmaciile acestuia le are cu casa si spitalele. Prietenul lui Sami PDL - PNL-istul Titirisca împreună cu asociatul Adrian Badulescu (fost deputat) livreaza si ei mincare si produse alimentare la spitale. DNA sa verifice si programul,, Cornul si Laptele ''
 
Episodul 7
 
T Badea fratele Primarului din Poroschia a fost asociat cu Doncea care este primar la Dracea si socrul juristului din c j. sau prefectura (nu știu exact dar stiu ca este omul lui Dragnea.) Tata socru Doncea este asociat si cu Tecsor cuscru cu Nitulescu. Suntem la sfârșitul episodului 7si cred ca deja incepeti sa va faceti o ideie despre acest CERC VICIOS. Daca sunteti curiosi voi DIFUZA SI ULTIMUL EPISOD DIN ACEST SERIAL. VA FI EPISOD BOMBA.
Citeşte şi
Comentarii (37) Adaugă comentariu
Ilie de la scularie pe 16 Octombrie 2015, 08:33
#37
@Costin Negulescu
Tocmai de aia fac ceea ce fac. Pentru ca stiu ca se poate, si ca lumea e inerta. Tocmai pe aceasta stare de spirit conteaza ei. Iar perpetuarea si propagarea ei fie si involuntar nu face decat sa le creasca puterea acestor mafioti.
Costin Negulescu. pe 13 Octombrie 2015, 13:35
#36
Stimate Ilie d.l.s.
De la dezbaterile pe aceasta tema eu ma retrag; am alte treburi mult mai importante. Ar trebui sa intram din nou in polemici enervante pe tema puterii ; strazii" . Si Basescu si Iohannis au iesit presedinti PRIN FALS ( au reusit sa fure mai mult decat adversarii lor!!). CEEA CE POT SA-TI SPUN CU SIGURANTA ESTE CA IN SECOLUL ACESTA NU VOR MAI IESI IN STRADA DECAT NISTE NEICA NIMENI, CARE HABAR NU VOR AVEA DE CE AU IESIT!.
Ilie de la scularie pe 13 Octombrie 2015, 08:34
#35
@Costin Negulescu
Partial ai dreptate, sar sa nu uitam ca guvernul Boc a cazut datorita strazii.,,Osul de dac" Victor Viorel Ponta a pierdut alegerile tot datorita strazii. Mitingul PNL a fost un miting de partid, nu a fost al strazii nemultumite. Iar daca te referi la mici si bere, iata iti dau o tema de meditatie: cu toate pomenile electorale, scorul PSD scade continuu la Turnu Magurele. Stii ce s-a strigat in noaptea de 16 noiembrie 2014 in fata sediului PNL? Nu va buc*rati, ca si voi urmati. Marile orase ca Buc*restiul dau tonul, nu un parlit de oras fantoma de la marginea tarii.
Costin Negulescu. pe 13 Octombrie 2015, 08:01
#34
Tot lui Ilie d.l.s.
Un exemplu: cu ocazia ultimei motiuni de cenzura, P.N.L.( vai de capul lor de neispraviti!) a vrut sa scoata in fata Parlamentului 15000 de " indignai antipontisti". In final au fost mai multi... jandarmi decat manifestanti!.( si cred ca stii ca se sunase mobilizarea in toata tara).Prin comparatie, la Turnu Magurele cati vrei sa iasa???. Aaaa, daca s-ar organiza mitingul pe stadion cu mici si bere, ar fi o prezenta semnificativa!. Iar daca a doua zi P.S.D. ar organiza un miting, dar semn contrar, cu fripturi, vin Murfatlar si cu gagici la pielea goala, s-ar reveni asupra... " revolutiei" din ziua precedenta!!.ZI MATA CA N-AM DREPTATE!.
Costin Negulescu. pe 13 Octombrie 2015, 07:08
#33
Lui Ilie de la scularie.
Zau ca ma amuz copios!. "Hai sa iesim in strada"( vorba Internationalei " Hai la lupta cea mare!"). Cine crezi ca te va urma?. NICI MACAR CEI CARE SE DAU COCOSI ANONIMI PE ACEST SITE( SI TARE-MI VINE SA CRED CA NICI MATA NU VEI IESI, CEL MULT VEI STA PE TROTOAR SA VEZI DACA A IESIT CINEVA!!!) TOT MAI BUNA ESTE METODA MEA: IESIM LA VOT 99,99% SI 80% SCRIEM PE BULETIN: NICI UNUL!.ATUNCI SA TE TII DRACE!

Multa sanatate!.
SNI pe 11 Octombrie 2015, 21:07
#32
Iohanis?
Eu cunoscut oameni importanți la nivel local din toate partidele.,, Joc*rile '', aranjamente sunt aceleași. Daca local este asa cred ca si la nivel național este același lucru. TOTI SUNT O APA SI UN PAMINT. IOHANIS MAREA SPETANTA, UN ALT FEL DE PRESEDINTE, VA AVEA SOARTA LUI EMIL CONSTANTINESCU. DACA EL NU INTELEGE SA DEVINA PRESEDINTE JUCATOR (DAR NU STIL BASESCU) SIGUR ASA VA FI...................... MONARHIA POSTE FI O SOLUTIE DAR CU REGI DIN CASA REGALA A ANGLIEI. URMASII REGELUI MIHAI SUNT NISTE.... NU VREAU SĂ JIGNESC.
SNI pe 11 Octombrie 2015, 20:52
#31
Iohanis?
Eu cunoscut oameni importanți la nivel local din toate partidele. Joc*rile
ilie de ls scularie pe 11 Octombrie 2015, 17:07
#30
@Costin Negulescu
Bun, si atunci ce facem? Stam si carcotim sau ne plangem de mila? Sa fim atenti pe cine votam! Fac la fel ca precedentii, iesim in strada si-i schimbam. Asta e ideea, le aratam ca nu suntem inerti si ca nu le nai merge. Cat despre prezident, ei bine, eu nu votez presedinti. Eu am un Rege. Optiunea mea este Monarhia Constitutionala.
Costin Negulescu. pe 11 Octombrie 2015, 12:18
#29
Lui Ilie de la scularie.
Zici bine sa iesim in strada, dar se pune o mare intrebare: CINE NE GARANTEAZA CA VOR IESI NUMAI CEI CINSTITI SI DREPTI SI NU VOR PUNE MANA PE PUTERE TOT NISTE MAFIOTI CARE ACUM FAC PE SFINTII NUMAI DATORITA FAPTULUI CA N-AU MAI APUCAT NICI UN CIOLAN???!. PARI UN OM MAI IN VARSTA, CU CEVA EXPERIENTA DE VIATA, DAR DE MULTE ORI VORBESTI CA UN COPIL. SI-ACUM O INTREBARE SIMPLA: SE IMPLINESTE UN AN DE CAND ALESERAM PRESEDINTE UN OM AL //LUCRULUI BINE FACUT//, FARA SA NE INTREBAM EL CE LUCRURI BUNE A FACUT. RASPUNDE: IN AFARA DE TURISM PESTE HOTARE CE-A FACUT?.
SNI pe 11 Octombrie 2015, 09:54
#28
Pt. EU
Nu stiu daca a cerut spaga celor de la Pirreli dar unui om de afaceri din Tr. Mag. Care locuiește la Buc*rești (Amic cu mine) care intenționa sa deschida la o ststie reciclare deșeuri (investiție de milioane euro) ia cerut procentul majoritar din afacere. OMUL A RENUNȚAT
Ilie de la scularie pe 11 Octombrie 2015, 07:41
#27
SISTEMUL
Nu trebuie să ne lăsăm păcăliți de sclipiciul cu care ne este prezentat DNA drept Mecca speranței românilor spre mai bine. Cel puțin eu unul nu mai cred în DNA. Asemenea potlogăriilor făcute de TN și LD la Teleorman au fost făcute peste tot în țară. Urmarea? Unii au fost arestați. Alții nu. Dar absolut toți dintre cei arestați acum sunt liberi. S-au pus la fentă sechestre pe niște firfirici, nu pe imensele sume de bani sifonate afară. Este admirabil ce face SNI. Este de lăudat atitudinea majorității comentatorilor, chiar dacă mai există ciondăneli, dar este insuficient. Trepădușii ăștia nu știu decât de frică. Ei nu dau înapoi ori fac ceva decât sub presiunea străzii. Soluția pe care o vad eu? Simplu! În loc să cârcotim aici să ieșim în stradă și să cerem STOP CORUPȚIEI și măsuri concrete în acest sens! Numai așa lupta contra corupției va fi una adevărată, de frica străzii, altfel SISTEMUL va știi să se apere de orice dezvăluiri gen cele făcute de SNI.
ilie de la scularie pe 11 Octombrie 2015, 07:28
#26
SISTEMUL
Foarte interesante dezvăluirile lui SNI. Foarte probabil ca DNA să știe aceste fapte. De ce nu acționează în forță? Pentru că DNA face parte din SISTEM. DNA este un organ care teoretic ar trebui să lupte cu corupția, dar practic este unul din actorii politici de la noi. DNA a fost folosit atât ca armă de șantaj ori ca instrument de presiune asupra inamicilor politici. Evenimentele ultimilor ani confirmă aceste fapte. Unii au intrat la zdup pentru găinării nu pentru fatele grave de corupție făcute (ex. Bombonel), ori n-au fost anchetați deloc ori au trecut pragul acestei instituții abia când cel care ținea de manete a plecat din funcție(ex. Cocoș&Udreawink. Nu se vrea cu adevărat o luptă contra acestui flagel. Sunt multe interese la mijloc, nimeni nu se riscă să creeze un precedent care ar avea un efect de domino devastator în lumea lor. Plebei i se oferă circul penibil al plimbării acestor corupți cu cătușe la mâini spre deliciul ei, apoi acești penali sunt lăsați liberi.
Costin Negulescu. pe 11 Octombrie 2015, 06:32
#25
Punctul pe "I" (majuscula).
Pentru Ilie de la scularie, TNI si altii. Cum putem folosi votul ca arma contra mafiotilor si incompetentilor?: PRIN PARTICIPARE MASIVA LA VOTARE SI-DACA NU AVEM INCREDERE IN CEI INSCRISI PE LISTE-ANULAM BULETINUL PRIN STAMPILARE IN AFARA CHENARULUI, SAU PRIN STAMPILARE DUBLA SAU SCRIIND CU PIXUL //NICI UNUL//.( in felul acesta va fi MAI greu( dar nu imposibil) sa fie falsificat rezultatul).Prin sesizarea din timp a conducerilor partidelor despre MODUL NEDEMOCRATIC(NECINSTIT) in care organele locale intocmesc listele de candidati. ( sa renuntam la obiceiul tampit de a acuza partidele in totalitate!).Prin aceasta metoda NICI UNUL DINTRE CEI 20 ZISI ALESI LOCALI N-AR MAI FI FOST ALESI.

VOI REVENI.
LA PUSCARIE CU TOTI CORUPTII !!! pe 11 Octombrie 2015, 02:09
#24
LA PUSCARIE CU TOTI CORUPTII DIN ROMANIA !!!


https://www.youtube.com/watch?v=Z2rCcQKVcQU
EU pe 11 Octombrie 2015, 01:56
#23
Intrebare @ SNI
AU CERUT DRAGNEA SI MOHANU 450.000 EURO SPAGA CELOR DE LA PIRELLI ITALIA, CA ACESTIA SA POATA DESCHIDE FABRICA DE ANVELOPE LA TURNU MAGURELE ?



PUNCT DE LUCRU CE S-A DESCHIS LA SLATINA LA PUTIN TIMP DUPA CE AU VAZUT SI CEI DE LA PIRELLI CE LACOMIE ZACE IN CREIERUL OAMENILOR CARE CONDUC JUDETUL.
JOS MAFIA PSD ! pe 11 Octombrie 2015, 00:15
#22
JOS MAFIA PSD - DRAGNEA LA PUSCARIE !
I-AM VOTAT SI NE-AU INSELAT, MINTIT, PROSTIT DIN TOATE UNGHIURILE POSIBILE !



E CAZUL SA FACEM O SCHIMBARE SI SA II DAM JOS DIN FUNCTIILE PE CARE TOT NOI I-AM PUS !!!



UN VOT, CARE RELATIV PARE, DECI PARE AM SPUS O ACTIUNE NU TOCMAI IMPORTANTA POATE AVEA UN IMPACT FOARTE MARE ASUPRA NIVELULUI DE TRAI DE CARE AR FI TREBUIT SA AVEM PARTE, SI NU DE ACESTA, MIC SI FFF SLAB CI DE UNUL PROSPER SI MULT, CU MULT MAI BUN DECAT CEL DE ACUM !



TELEORMANENI E CAZUL SA NE TREZIM LA REALITATE !!!



NE-AU MINTIT SI PROSTIT MULT PREA MULT HAIDETI SA II DAM JOS!



MERITAM UN TRAI MAI BUN !!!
SNI pe 10 Octombrie 2015, 23:58
#21
PENTRU eu
Eu va dau informații. Nu fac speculații. Știu mult mai multe dar....... Verificați informațiile daca aveti posibilitatea.Cititi noile postari PSD și Clan.... LA RUBRICA. TURNAȚI.



FARA DOAR SI POATE !!! pe 10 Octombrie 2015, 23:56
#20
TREBUIE DEMARATA O CAMPANIE BETON IMPOTRIVA PENALILOR !
TREBUIE INCEPUTA O CAMPANIE IN FORTA IMPOTRIVA ACESTOR PENALI CARE NE INGROAPA JUDETUL PE ZI CE TRECE !!! TREBUIE SA NE UNIM SI SA SPUNEM TOT CE STIM DESPRE EI SA PUTEM SCAPA DE SUB JUGUL ACESTOR JIGODII PENALE !!! ECONOMIE LA NIVEL DE JUDET ZERO, PROSPERA SI MERG NUMAI AFACERILE PENALILOR SI A ACOLITILOR CARE FAC PARTE DIN PSD SI MEMBRII DE PARTID CARE CU SILA TREBUIE SA II SIMPATIZEZE CA SA POATA TRAI !



JOS MAFIA PSD !!! JOS MAFIA PSD !!! JOS MAFIA PSD !!!
Maldaianu pe 10 Octombrie 2015, 23:43
#19
Domnule SNI,
Stati linistit,nu ma refeream la dumneavoastra ci la Dragnea si Nitulescu.Va simtiti cumva cu musca pe sapca?
tizul de la scularie pe 10 Octombrie 2015, 22:08
#18
#SNI
Tocmai din acest motiv spun ca trebuie sa ne unim fortele si sa scapam de ei.
eu pe 10 Octombrie 2015, 21:22
#17
#SNI
Este totuși ceva neobișnuit in acest articol. Informaţiile sunt verificate, nu sunt simple presupuneri. Dincolo de acestea, logic vorbind, se pare că există și o acţiune la nivelul organelor competente. Deducţie din postările de până acum. Am spus că nu vreau să știu cine sunteţi, dar cred că aveţinlegătură cu o sursă de informaţii.
SNI pe 10 Octombrie 2015, 21:20
#16
Pt eu
Voi trimite si la DNA. Dar voi trimite PROBE CARE SA FIE ACCEPTATE DE INSTANTA. (Astept sa intru in posesia lor. Stiu ce si cum. Dar nu e simplu sa le obtin. Eu nu pot emite mandat de percheziție etc etc etc.)
SNI pe 10 Octombrie 2015, 21:14
#15
Pt TIZUL DE LA SCULARIE
Sa scapm de gunoaie depinde numai de noi atunci cind votam. Teleormanul este unul dintre cele mai sarace jud.este condus de 25 ani de aceiasi oameni. SI NOI VOTAM TOT CU EI.
SNI pe 10 Octombrie 2015, 21:06
#14
Pt Costin Negulescu
Multe din aceste fapte sunt cunoscute de organele abilitate.Daca ele isi fac sau nu datoria este alta poveste (putem vb si despre asta) Eu va spun toate astea pt.a le cunoaste si ALEGATORUL TELEORMANEAN. SPER CA OBSERVATI CA SPUN DE TOTI DIN TOATE PARTIDELE. CA NU AM PARTIPRIURI POLITICE.
SNI pe 10 Octombrie 2015, 19:41
#13
Pentru MALDAIANU.
Nu sunt participant la haiduciile lor. Daca numele dv e real si sunteti CELEBRUL MALDAIANU CU SCOALA DE SOFERI VA SFATUIESC SA VA LASATI DVS DE,, HAIDUCII,, CA EXISTA POSIBILITSTEA SA VA BATA DNA LA USA. CUM VA SPUNEAM NU SUNT DIN GAȘCA LOR DAR SUNT CURIOS SI AFLU MULTE.
Costin Negulescu. pe 10 Octombrie 2015, 17:18
#12
Propunere logica=#10.
DE CE NU FACI DENUNT LA DNA???. ALTFEL TOT CEEA CE SPUI TU-SNI- NU FACE NICI CAT O CEAPA DEGERATA SI NU SE IA IN CONSIDERATIE. ACUM SA-TI SPUN SI EU CEVA MAI TRAZNET: ATAT S.R.I. CAT SI D.N.A. CUNOSC DE MULT ACESTE FAPTE!. DE CE NU SE FACE NIMIC??? ACEASTA ESTE INTREBAREA- VORBA TOVARASULUI HAMLET!!. SAU, VORBA UNUI BAUTOR DA BERGENBIER " PRIETENII STIU DE CE"! IN ORICE CAZ AMICE SNI, TU DA-I INAINTE.
tizul de la scularie pe 10 Octombrie 2015, 16:18
#11
#SNI
Respect prin ceea ce faci si ca nu ai frica de mizeriile astea. HAI sa ne respectam toti si sa facem acelasi lucru. Numai asa putem scapa de gunoaiele astea.
EU pe 10 Octombrie 2015, 13:06
#10
@ SNI
TE ROG FRUMOS CU UN MINIM DE EFORT TRIMITE ACEST LINK AL SITE-ULUI :



http://www.turnucustiri.ro/stiri-locale/9437-exclusiv-dezvaluirile-lui-sni-despre-politicieni-teleormaneni-cercul-vicios-in-care-se-invarte-t-nitulescu



CATRE :



https://www.facebook.com/DirectiaNationalaAntiCoruptie



CA SA SE ELUCIDEZE MAI USOR CONEXIUNILE INTRE "BAIETII SMECHERI" IN CADRUL ANCHETELOR FACUTE ASUPRA LOR !
FRUMOS SI BINE EXPLICAT ! pe 10 Octombrie 2015, 12:44
#9
UITE CUM TOATE SE LEAGA !


ASA SE FURA SI SE INVAR BANI DE LA BUGET BUGET PRIN FIRME PRIVATE SI FANTOMA SI DISPAR IN CONTURI DOAR DE EI STIUTE !



ASTEPTAM SI ULTIMA PARTE CU NERABDARE !
PRO DNA pe 10 Octombrie 2015, 11:39
#8
Salatii!!!
DRAGNEA, NITULESCU, FIERASCU, NUTU, AMARIEI!!!!IFRACTORI CU PATALAMA!!!Salatii DNA!!!!CURAJ!!!!POPORUL VA SUSTINE!!!!
eu pe 10 Octombrie 2015, 11:34
#7
#SNI
Principiul dominoului dar și jocul iţelor inc*rcate. Intrebarea este dacă toate astea vor avea o finalitate.
Maldaianu pe 10 Octombrie 2015, 11:28
#6
Nici DNA nu ne mai face bine
Ce faceti ma haiducilor,ati inceput sa va dati in git unii pe altii?Cind o sa puna cosul pe voi,fac prinsoare ca sa va tavaliti de bolnavi prin spitale,ca Oprescu.La mititica cu voi si toti bani confiscati.
nae-007 pe 10 Octombrie 2015, 10:36
#5
propunere-01
...propun un cerc unsuros,cu strangere rapida,in jurul gatului lui dragnea tongue wink
foxy pe 10 Octombrie 2015, 10:28
#4
Ultimul episod
Astept cu nerabdare si ultimul episod. Sper sa fie cu arestari si sechestru pe averi.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.