Teodor Niţulescu, la DNA. Fostul prefect a depus un denunţ pe numele lui Dragnea.

06 Octombrie 2015, 06:38 | 3742 vizualizări | 14 comentarii
Car Universal
Nitulescu si Dragnea.

Fostul prefect de Teleorman, Teodor Nițulescu, s-a prezentat luni, 5 octombrie,  în fața procurorilor Direcției Naționale Anticorupție (DNA) pentru a depune un denunţ în legătură cu afacerea Teldrum. Cand Nitulescu intra in sediul DNA, Romica Parpalea iesea de la o intalnire cu procurorii. 

Reamintim că fostul președinte al PSD Teleorman, timp de cinci ani, Teodor Nițulescu, a dezvăluit, joi seară, în cadrul emisiunii "Jocuri de Putere", moderată de Rareș Bogdan, cum actualul președinte interimar al PSD a privatizat firma Teldrum și tertipurile la care a apelat.

"Privatizarea firmei e ușor de demonstrat, dar trebuie să se dorească și pot să demonstrez că a fost o fraudă de proporții. Sunt cel mai vinovat de ascensiunea lui Dragnea, dar politic. Când am fost prefect, Teldrum nu a luat niciun ban din bugetul Consiliul Județean", afirmă Teodor Nițulescu.

Mai mult, potrivit acestuia, Liviu Dragnea i-a sponsorizat campania din 2009, fostului șef de stat, Traian Băsescu, cu banii din Teldrum.

De foarte multă vreme eu zic, public, la Teleorman ce inseamna Liviu Dragnea, ce înseamna politica pe care o duce acolo si manipularea incredibila a institutiilor statului si setea lui avida de putere si goana dupa bani. Dragnea a sifonat peste 1 miliard de euro in Teldrum. Fara doar si poate (e a dansului). Mie, în 2002, mi-a propus sa facem jumi-juma, să am 40% din Teldrum si el 60%. Eu atunci aveam o firma de construcții. Am refuzat. De ce am acceptat privatizarea Teldrum: în calitatea mea de președinte PSD Teleorman, din iunie 2002-aprilie 2005, am acceptat de nevoie lucrul asta, cu conditia ca aceasta privatizare sa fie facuta in conditiile legii. Pot sa spun ca a existat presiune din parea lui Miron Mitrea asupra mea. Am spus ca nu doresc acest lucru, pentru ca toti banii judetului vor veni la noi.

Banii i-au luat si s-a urmat drumul spre ascensiune. Toata ascensiunea lui se datoreaza bugetului Consiliul Județean și pentru că a urmat o singura directie: firma Teldrum. Nimeni nu a crezut ca pot sa demonstrez. O pot face in 30 de minute. Privatizarea frauduloasa a Teldrum s-a produs cu banii de la Direcția de Ocrotire a Minorului. Chestiunea de demonstrat, relatia lui Dragnea cu firma Teldrum, e o gluma pentru ca, daca DNA descinde maine la Consiliul Judetean si ma cheama martor, o sa gaseasca 50 de martori care sa ateste toate faradelegile lui Dragnea, în timpul în care a fost presedintele Consiliului Judetean. Marea problema e ca nu o fac. Actiunile le-a deținut Fişcuci Marian, fostul lui prieten", a declarat Teodor Nițulescu.

Mai mult, potrivit acestuia, pe Liviu Dragnea și pe Fișcuci Marian "îi leaga multe faradelegi si chiar un omor petrecut, la nivelul judetului Teleorman":

"Un deputat acolo, Simionescu, a omorat un om, fiind beat la volan cu 0,98 % alcool in aerul expirat si motivarea procurorului respectiv a fost ca alcoolul in aerul expirat provenea de la alcoolul sanitar, pe care si-l pusese la o masea dimineata, iar accidentul fiind seara. E cumnatul lui Fişcuci,, Adrian Simionescu".

Referindu-se și la Samuel Calotă, cel care și-a dat demisia din funcția de consilier, joi, din cadrul M.A.I, Teodor Nițulescu a dezvăluit cum ajuns să primească, de la Casa Națională de Sănătate, 15.000 euro pe lună.

"Samuel Calotă a fost promovat, în guvernul Boc, vicepresedinte la ANPC. Pe mine m-a surprins aseara dezvaluirea lui Romică Părpălea, nu ma asteptam de la Calota. Am fost cel care l-am promovat la ANPC, o gafa pe care o regret. Cand Spitalul de Psihiatrie de la Poroschia a trecut la Consiliul Județean, ca toate spitalele, Dragnea a schimbat toți directorii, cu excepția Spitalului de Psihiatrie de la Poroschia, unde era Calota. Casa de Asigurări de la Teleorman a fost mutata, in 2008, într-un imobil pe care Calota l-a cumparat. Acolo s-a mutat Casa de Asigurari de Sanatate, intr-un loc deloc neprietenesc fata de accesul public și chiria e in jur de 15.000 euro pe luna. Daca ani de zile acesti bani au fost platiti de Casa Nationala de Sanatate, bani care se duc în buzunarul lui Samuel Calotă", spune Teodor Nițulescu.

Mai mult, subliniază fostul președinte al PSD Teleorman, Samuel Calotă a fost omul prin care Liviu Dragnea "a actionat la adresa altor martori în dosarul "Referendumul":

"Plantarea lui la MAI e rodul lui Dragnea si am inteles de ce, pentru ca a fost omul prin care a actionat la adresa altor martori în dosarul "Referendumul". Ce nu a zis Părpălea e mult mai grav: este cumpărarea tuturor reprezentantilor partidelor, in sectiile de votare, ca sa permita reprezentantilor PSD sa modifice procesele verbale. Vreo 360 de sectii de vot exista".

Potrivit acestuia, în Februarie 2012, Dragnea ar fi încercat să îl mituiasca cu un post de senator si sa se intoarcă în PSD:

"Era vorba de două infractiuni pe care le-am descoperit si grave", mai povestește acesta.

Citeşte şi
Comentarii (14) Adaugă comentariu
ei/eu pe 08 Octombrie 2015, 21:23
#14
#SNI
Nu prea mă interesează șușele "masonilor" și "rotaryenilor" acestora. Sunt departe de calitatea maeștrilor care au marcat aceste organizaţii. Oare au aflat, la masoni mă refer, care a fost punctul de plecare, practicile lui Jean Mason, inclusiv practicile ritualice și sacrificarea, la modul propriu, a celor deveniţi neputincioși din punctul de vedere al integrităţii mentale? Sunt mai multe loji, fiecare cu ritualul ei, s-au indepărtat de principiile de bază. Intr-o perioadă nu erau acceptate femeile, acum da. Secretele se păstrau iar practicile mai puţin obișnuite, erau cunoscute doar de marii maeștrii. Știţi doar că iniţiatorul avea calităţi cu totul ieșite din comun, incluzănd aici practicile m....e.
SNI pe 08 Octombrie 2015, 17:57
#13
Pt ei
Nu stiu sa răspund la întrebarea dvs. Rotaryieni si Masoni avem. Știu multi. Dacă va interesează de cineva anume dintre aceștia întrebați si daca stiu raspund.
ei pe 08 Octombrie 2015, 13:14
#12
#SNI
E ca naiba! Dar era de așteptat. Nu se fac publice dacât niște chestii rămase pur și simplu la stadiul de afirmaţii. Poate că intre timp s-au prescris. Important este ce se dorește să se facă. Intrebarea mea este dacă avem in judeţ un rozicrucian. Eu știam că avem unul singur in ţară și nu este secret, mai ales că este de categorie grea și foarte bătrân.
SNI pe 08 Octombrie 2015, 11:04
#11
Pentru #10
LA SUGESTIA DVS AM PUS SI EU ACEEASTA INTREBARE,, ACOLO UNDE TREBUIE,, Răspunsul a fost :-NICIODATA
Turbo pe 07 Octombrie 2015, 15:08
#10
Amariei, Fierascu?
Dosarul inchis de Ioan Amariei lui Daniel Fierascu, pentru candidatura fratelui Costy Amariei, cand se va redeschide???
SNI pe 07 Octombrie 2015, 00:27
#9
Pt ei
Pina acum ceva timp ereau asa tari si mari de nu - și mai incapeau in piele. Acum nu știu cum sa mai iasă din acea piele. Probabil ca mulți îi invidiau pina acum si ar fi vrut sa fie in locul lor. Acum sa vedem...... TRAIUL BUN NU TINE MULT A SPUS CIINELE CIND A VAZUT CE PATESTE PORCUL DE CRĂCIUN.





SNI pe 06 Octombrie 2015, 23:01
#8
Pt eu
Cred ca ambii vor duce la DNA PROBELE PE CARE LE SU UNUL IMPOTRIVA ALTUIA. CRED CA PINA LA URMA VOR VI COLEGI DE CELULA.
ei pe 06 Octombrie 2015, 13:24
#7
nota bene!
Câţi denunţători vor mai fi? Unora le e frică de completul de 5, au inceput transpiraţiile. Nu aș vrea să fiu in pielea lor.
eu pe 06 Octombrie 2015, 13:21
#6
#SNI
Cine are dovezi? TN sau LD? Unul dintre ei a avut timp să facă săpături iar altul să facă presiuni. Intâmplător, chiar am văzut câtă presiune se face ca TN să fie dat in judecată pe orice motiv sau pretext.
ASTEPTAM SI ALTI CURAJOSI !!! pe 06 Octombrie 2015, 12:11
#5
FACETI-VA CURAJ SI SPUNETI TOT !
MAI AVETI SCAPARE SA VA MAI SCADA DIN PEDEPSE CONSIDERABIL, ALTFEL O SA FACETI COT LA COT CU EL !!!



DOI CURAJOSI S-AU GASIT DEJA ! CU SIGURANTA VOR MAI APAREA SI ALTII ! INTERESANT ESTE CARE VOR FI URMATORII !
INCHIDETI-L ODATA pe 06 Octombrie 2015, 12:06
#4
SA TERMINAM CU SCURSURA ASTA AMBULANTA ODATA PTR TOTDEAUNA !
MI SE FACE SCARBA CAND VAD IMAGINI CU L DRAGNEA



LA PUSCARIE, TE VREM LA PUSCARIE !!!



TOTI TE VOR LA PUSCARIE !!!



TREBUIE SA TE FACI POET SAU CEL PUTIN ACADEMICIAN, CA ASA E CAND AJUNGI LA PUSCARIE TE MAI DESTEPTI UN PIC SI TE APUCI SA LE ASTERNI PE HARTIE.



SPOR LA SCRIS, NE OCUPAM NOI SA ITI ADUCEM PIXURI, SAU O GASESTI MAI MEREU PRIN CAMERA 1,2 PIXURI LIBERE.
SNI pe 06 Octombrie 2015, 11:27
#3
Ce se întâmplă?
De mai multi ani TN tipa ca LD fura si invers. Dar pina acum nu s-a ajuns,, sa o dea in garda,, asa cum se spune in limbaj de infractor. INSEAMNA CA LUCRURILE SE PRECIPITA. CINEVA ESTE PRESAT. CEVA SE INTIMPLA. OARE LA CE VOM ASISTSA IN PERIOADA URMATOARE?

gigi pe 06 Octombrie 2015, 09:46
#2
Urmeaza si el
Va veni si randul lui cat de c*rand ! Daca da acum cu ciocul la proc*rori,crede ca va scapa ? Ai grija nene, ca si tu esti manjit la fel ca cel pe care acum il denunti !
dica pe 06 Octombrie 2015, 06:59
#1
se agata ca mortul de colac
Daca a stiut acestea de pe timpul cat a fost prefect de ce nu a denumtat atunci.Tainuirea se pedepseste avand in vederea functia pe care o aveati la acea vreme domnule Nitulescu!!!

Va inteleg disperarea,sperati ca proc*rorii va vor ierta din pacatele -Spitalul TBC Rosiori,Textila Rosiori etc

Va-ti revenit dupa bataia administrata de domnul Ion Nicolae
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.