Ioan Niculae a pierdut procesul cu OMV Petrom si trebuie sa plateasca 20 de milioane de euro in 30 de zile.

02 Octombrie 2015, 09:21 | 4874 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Ioan Niculae.

Divizia de vânzare gaze a Petrom, OMV Petrom Gas, a câştigat în instanţă un proces comercial cu InterAgro SA, compania omului de afaceri Ioan Niculae, prin care trebuie să primească de la aceasta 84 de milioane de lei în 30 de zile. Suma reprezintă contravaloarea gazului livrat către InterAgro şi neachitat.

Pentru InterAgro SA, compania mamă a grupului InterAgro, imperiul agro-industrial al lui Ioan Niculae, se anunţă vremuri grele. Dacă cererea de anulare, care trebuie depusă în 10 zile de la decizie, îi este respinsă, atunci firma va trebui să plătească aproape 20 de milioane de euro către Petrom în doar o lună. Suma este imensă, mai ales având în vedere situaţia extrem de dificilă prin care trece InterAgro, cu toate combinatele chimice închise şi cu patronul la închisoare. Dacă suma nu va fi plătită, lucru destul de posibil, Petrom poate trece la executare silită şi, eventual, la cererea de faliment pentru InterAgro

Cele 20 de milioane de euro pierdute în instanţă de către InterAgro nu reprezintă singurele datorii ale lui Ioan Niculae către Petrom. Omul de afaceri mai are şi altele, potrivit unor surse din piaţă. De altfel, arieratele InterAgro către Petrom reprezintă unul din motivele pentru care divizia de gaze a companiei petroliere a înregistrat pierderi în semestrul 1 al acestui an.

Articolul integral il puteti gasi pe economica.net

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
rusine! pe 15 Octombrie 2015, 22:51
#8
rusine!
daca aveti ocazia sa treceti prin Zimnicea sa vedeti cum arata orasul si totul din cauza lui si a conducerii din zona!Drumuri asfaltate de stat special pentru el terenuri vandute lui pe niste preturi de nimic + multe altele.Orasul arata ca dupa bombardament...este pustiu,toti incearca sa plece din zona!
Ilie de la scularie pe 05 Octombrie 2015, 14:50
#7
@Marin Cristesu
Pai nu era Nicolae cel mai iubit fiu al patriei, caruia-i faceai toaleta anala cu limba? Maine-poimaine o sa acuzi si martienii ca au inchis combinatul. Toata vina apartine acestui sec*rist scarbos, care a tras tepe peste tepe pe unde a umblat.

SUNT NUMAI BANI FURATI !!! pe 05 Octombrie 2015, 11:39
#6
EL NU A PIERDUT NIMIC


BA CHIAR PREA PUTINE ZILE DE PUSCARIE A PRIMIT SI IN CE CONDITII DE DETENTIE STA IN RAPORT CU SUBMINAREA ECONOMIEI DE STAT. MERITA UN GLONT IN FRUNTE JAVRELE CA EL !!!
Marin Cristesu. pe 03 Octombrie 2015, 17:48
#5
Mare sarbatoare.
Este vorba de ziua recoltei. Cea de azi este dedicata DISTRUGERII VOITE a Combinatului, nu de catre Ioan Niculaie( el a fost doar pe post de SCULA), ci de catre MAFIA TRANSNATIONALA care ne-a impus ca presedinte un neamt idiot( coloana _V_ hitlerista).Este bine sa cititi si al doilea articol si comentariile.
jos psd-ul pe 03 Octombrie 2015, 16:49
#4
jos pesedistii din toata tara
PLEACA AI NOSTRII, VIN AI VOSTRII, NOI RAMANEM LA FEL...
unu pe 03 Octombrie 2015, 01:41
#3
doi
pai ..e cerere de anulare.....sau nu e...hahhaah

chimistu pe 02 Octombrie 2015, 16:36
#2
e groasa rau
Nu este vorba de mafia PSD! Firmele din Grupul Interagro sub toate regimurile au invercat sa o duca bine. Pe timpul PDL-lui prefectul Nitulescu-care acum ne spune cat au furat altii despre el nimic(noroc ca cei DNA nu dorm)- era un apropiat al lui Ioan Nicolae.A pacalit Romgazul a pacalit Petromul fara sa isi dea seama ca de fapt sa pacalit pe el insusi. Avenit vremea scadentei si domnul Nicolae si doamna Nicoleta va plati chiar daca acum incearca sa dea vina pe subalterni. Oricum situatia este groasa si se pare ca devina vartoasa.
JOS MAFIA PSD !!! pe 02 Octombrie 2015, 14:08
#1
JOS MAFIA PSD !!!
JOS MAFIA PSD !!! JOS MAFIA PSD !!! JOS MAFIA PSD !!!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.