Polaris - puşculiţa PSD Teleorman( Galerie foto)

10 Septembrie 2015, 05:26 | 2934 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Polaris - puşculiţa PSD Teleorman

În august, 2013, Consiliul Judeţean Teleorman s-a căsătorit politic cu firma Polaris M Holding S.R.L., venită tocmai de pe la Constanţa.

Felicitările, masa şi dansul au avut loc, cum era şi firesc, în casa mirelui, la Consiliul Judeţean. La eveniment au participat personalităţi judeţene în frunte cu preşedintele CJ, care, radiind de fericire, a ţinut să prezinte invitaţilor de câte beneficii se va bucura comunitatea teleormăneană, prin unirea celor doi. Nu a lipsit nici darul de nuntă pentru mireasă: 37 de autogunoiere noi, în valoare de 3,2 milioane de euro şi vreo 23.200 de pubele în valoare de 500.000 de euro, toate achiziţionate din fonduri europene. Cu timpul, firma Polaris, profitând de neputinţa partenerului de a i se opune, a preluat frâiele afacerii, ignorând total obligaţiile contractuale.

 La Ştorobăneasa, ca şi în multe alte localităţi ale judeţului care au încheiat contracte de prestare a serviciului public de salubrizare, situaţia a devenit tensionată, mulţi utilizatori cerând rezilierea contractelor.

Acest lucru este imposibil de realizat, deoarece firma "ne-a dat lege, ne-a pus biruri", iar acum ne "vorbeşte filozofie" că, vezi Doamne, e "unicul operator din judeţ" şi din "această dilemă nu putem ieşi!" Mai mult chiar, face presiuni asupra Primăriei să-i oblige pe cetăţeni să incheie contracte, iar, dacă nu, să plătească pentru aceştia direct din buget. Şi, fiindcă nu-i suficient, a obligat primăria să plătească zeci de milioane lunar pentru punctele de colectare a deşeurilor de pe raza comunei (Click aici pentru galeria foto). Din câte se poate observa, acestea sunt nefuncţionale. Cetăţenii, inventivi, le-au găsit altă intrebuinţare, dacă cea iniţială nu e valabilă. Toate acestea "la un loc denotă" că firma Polaris este, de fapt, o puşculiţă mascată pentru PSD Teleorman, un instrument de golire a bugetelor locale, în vederea câştigării alegerilor din 2016.

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
AJF pe 17 Septembrie 2015, 12:32
#7
POLARIS DRAGNEA MAZARE
Toata lumea stie ca POLARIS este firma lui RADU MAZARE,, sta chiar daca el nu apare in acte,, și ca a ajuns la Teleorman cu ajutorul lui Dragnea care a primit la schimb un cunyract gras pt. Teldrum la CONDTANTA.
Leo pe 13 Septembrie 2015, 20:27
#6
Profitorii
Prin toate satele din judet au facut contracte si pubelele no au mai aparut. Traim in Romania si totul este posibil.
jjhrcwgj pe 10 Septembrie 2015, 23:21
#5
LAFEL E SI CU TELDRUM IN LTE JUDETE
SCLAVII SI PROSTII RAMIN ACEEASI PE MAI DEPARTE.NUMAI ZIUA DE 28 SEPTEMBRIE NE VA ADUCE O MICA SI REALA ALINARE SI LIBERTATE.DOAMNE,AJUTA-NE!
eu pe 10 Septembrie 2015, 14:33
#4
hmmmm
Monopol, cj doarme? Care sunt termenii și clauzele contractuale, preţul contractului, obligaţiile părţilor, cazurile in care.se poate rezilia contractul......
un magurean pe 10 Septembrie 2015, 14:22
#3
MAFIA ROSIE
MAFIA NU A NEGOCIAT NIMIC CI A IMPUS SCLAVI CA CUCLEA A APROBAT

(*-*) pe 10 Septembrie 2015, 12:17
#2
POLARIS
Daca cineva stie cum sa procedam sa reziliem cotractele sa spuna aici ... Ni se cer prea multi bani ...
Matresu Tudor pe 10 Septembrie 2015, 10:13
#1
pensionar
Pe cand si la Lita, pubelele promose si stip**ate si in contractele inchiate de cetateni cu firma POLARIS?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.