Cererea de eliberare condiționată a lui Ioan Niculae, respinsă de instanță.

01 Septembrie 2015, 11:10 | 3349 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Ioan Niculae.

Judecătoria Găești a respins luni cererea de eliberare condiționată depusă de omul de afaceri Ioan Niculae, care execută o pedeapsă de doi ani și șase luni de închisoare în dosarul "Mită la PSD".

Ioan Niculae îşi va executa în continuare pedeapsa în Penitenciarul Găeşti şi mai poate introduce o cerere de eliberare condiţionată la 60 de zile de la momentul în care comisia din penitenciar i-a examinat-o pe cea de faţă.

Omul de afaceri Ioan Niculae a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel București, pe 2 aprilie, la doi ani și șase luni închisoare cu executare, iar fostul președinte al Consiliului Județean Brăila Gheorghe Bunea Stancu a primit trei ani închisoare cu executare, în dosarul "Mită la PSD".

Procurorii anticorupție i-au trimis în judecată pe 11 ianuarie 2012 pe Gheorghe Bunea Stancu și omul de afaceri Ioan Niculae, în dosarul privind finanțarea campaniei electorale a candidatului PSD la alegerile prezidențiale din 2009, Mircea Geoană.

Bunea Stancu, care era și președinte al Organizației Județene Brăila a PSD, a fost acuzat de folosirea influenței și autorității ce rezultă din funcția de conducere într-un partid pentru a obține pentru altul bani sau foloase necuvenite, iar Ioan Niculae, acționar principal al grupului InterAgro SA, a fost acuzat de complicitate la fals în înscrisuri sub semnătură privată.

În același dosar au fost deferiți justiției Gheorghe Teodorescu, acționar al SC Insomar SRL, și Viorel Bărac, director al SC Interagro SA, ambii pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Potrivit DNA, în cursul anului 2009, Gheorghe Bunea Stancu și-a folosit influența și autoritatea rezultate din funcția de președinte al Organizației Județene Brăila a PSD pentru a obține, cu încălcarea dispozițiilor legale ce privesc finanțarea partidelor politice, suma de 1.000.000 euro de la Ioan Niculae, bani ce urmau să fie folosiți în campania electorală prezidențială desfășurată la sfârșitul anului 2009 pentru susținerea candidatului PSD Mircea Geoană.

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Elefantul, vânat și impăiat !! pe 02 Septembrie 2015, 13:56
#1
Iți doresc, măi agariciule și bestie ordinară, să ne intâlnim aici, unde am ajuns eu !!
Niculae, iți ofer pe tavă, la fel ca și guvernările PSD-iste, ocazia neântâlnită in nici un penitenciar din România, de a-ți vâna propriile-ți rude și după aceea, de ce nu, de a le impăia, la fel cum ai făcut cu elefantul din Africa ! Poți să-ți aduci la,,petrecere,, toți prietenii, iar la final cine o să mai scape, va participa, in mod obligatoriu, la focul de tabără alimentat cu cele cinci cărți științifice, scrise in,,evident,, tot atâtea luni de bulău !! Iți mai doresc să -i pupi in cwr pe toți angajații (slugile), pe care nu i-ai plătit de luni de zile și să mă piș pe tine și pe neamul tău de sec*riști ! Pentru desert, iți doresc să iei mwie de la Astra Giurgiu și să te vedem in libertate când o zbura porcul !!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.