Ne scriu cititorii - Bomba verii! Primăria Alexandria instituie taxa specială de salubrizare. Toate primăriile pesediste se vor încolona.

24 August 2015, 14:13 | 3571 vizualizări | 34 comentarii
Car Universal
Primaria Alexandria.

Victor Drăguşin, primarul Alexandriei, pregăteşte o taxa specială de salubrizare. Alexandrenii care nu au încheiat contract cu Polaris Holding vor fi obligaţi să plătească 10 lei/luna/persoană.

În prezent, tariful unitar de depozitare pe locuitor/luna pentru mediul urban este de 6,88 lei/persoană/luna confom hotărârii nr.12/30.09.2014 a Asociaţiei de Dezvoltare Intracomunitară ”Managementul Deşeurilor Teleorman”. Din cei aproximativ 45.434 de locuitori pe care îi are municipiul Alexandria, doar 28.494 persoane au încheiat contracte de salubrizare cu Polaris M Holding.

Iata ce spune un cititor al siteului turnucustiri.ro: 

"Un proiect de Hotărâre privind aprobarea instituirii taxei speciale de salubrizare pentru toţi alexăndrenii care nu au încheiat contract cu SC Polaris M. Holding, operatorul de servicii publice de salubritate, va intra în curând în dezbatere publică şi va fi supus aprobării Consiliului local Alexandria.

Potrivit proiectului, cuantumul taxei speciale de salubrizare este de 10 lei/lună/persoană. Persoanele fizice vor fi obligate la plata acestei taxe în funcţie de proprietăţile deţinute şi locuite efectiv. 
Nu va bucurati. Proiectul este pregatit de CL Alexandria. DOMNILOR CONSILIERI ce ziceti? DOMNULE PRIMAR hai sa facem orasul mai curat!!!"

Citeşte şi
Comentarii (34) Adaugă comentariu
IDSFSD pe 01 Octombrie 2015, 00:12
#34
PROSTIA E LA LOC DE CINSTE
LOCUITORII, POT SA DEA PRIMARIILE IN JUDECATA PENTRU CEEA CE CONSIDERA CA NU ESTE CORECT.



DAR,CUM IN TELEORMAN SUNT NUMAI LASI...SUPORTAM TOT CE NE BAGA EI PE GAT...
ei pe 31 August 2015, 13:48
#33
Homo sapiens, tu doar fosilis. Dacă analizez postările tale ești o anelidă. Cât despre Cristinel nu il cunosc dar nu are nevoie să fie ajutat. Se exprimă foarte coerent. Mă nemulţumește doar faptul că am coborât nivelul provocaţi de jignirile tale. De astăzi insă ai fost ridicat la rangul de anelidă bipedă.
ilie de la scularie pe 31 August 2015, 08:50
#32
@ei
Corb la corb nu-și scoate ochiul. Și tu ești un biped. Cristinele, bipedule, ți-ai adus tribul aici? Să-și flatuleze inepțiile pretins culte aici? Nu mai faci față singur? Aveți și voi o parte amuzantă. Cam ca cea a măscăriciului regelui. Numai că ăla era cel mai înțelept dintre toți. Voi v-ați oprit doar la stadiul de măscărici. De fapt asta este limita voastră.
ilie de la scularie pe 31 August 2015, 08:39
#31
@Cristinel
Bipedule, într-adevăr și omul este biped, dar asta nu dovedește nimic. Și strămoșii lui de la homo erectus încoace au fost bipezi. Deci până acum ai vorbit în pungă. Eu ți-am spus ceva dar văd că nu înțelegi nimic. O fi datorită faptului că n-ai depășit stadiul lui homo bipedus imbecilis dobitocensis?
ei pe 29 August 2015, 19:16
#30
de ajuns
Părerea mea este că această polemică a avut un câștigător detașat. Domnilor, eu in calitate de biped dotat cu inteligenţă, atâta câtă mi-a dat Dumnezeu, am cântărit argumentele fiecăruia. Cristinel face o interpretare argumentată a legii. Din păcate nu am avut speţe de genul celei dezbătute cu atâta incăpăţânare dar anumite prevederi legale nu imi sunt străine, mai mult decât atât, cu unele am lucrat efectiv. Gândiţi-vă totuși să vă păstraţi nervii in frâu. Cristinel, ai verb, ai ironie, ai spirit combativ, ai logică juridică. De ce iţi pierzi timpul? Nu contrează interesele cui le aperi atăta timp cât ai știinţa de carte cu tine, iar, pe cale de consecinţă oprește tirul asupra unui ins deja dobotrât care merge după premiza "luaţi-l după mine că il omor. Mi s-a făcut mie rușine de câte a incasat

jignirile nu imi plac, iar tu poţi mult mai mult. Subliniez, nu contează dacă ești psdist sau nu.
cristinel pe 29 August 2015, 16:07
#29
ilie de scularie
mai dar pe langa faptul ca esti Prost nici macar cultura generala nu ai...daca ai fi cautat in dex ai fi vazut ce inseamna biped...omul este biped. prin comentariul tau ti-ai jignit, fara sa vrei...daca nu ai minte, inclusiv familia, rudele, parintii si pe toti cei care citesc acest ziar. FRAIERE inclusiv tu esti biped sau "bipezi"...ai fost pe la scoala?
marcel pe 29 August 2015, 15:48
#28
ilie de scularie
eu chiar nu te inteleg. incepi sa devi penibil. cristinel te-a pus la punct, toti cei care scriu comentarii se ia de tine si tu persisti in prostie. chiar nu vrei sa intelegi ca esti in plus fata de acest subiect? prostule.
ilie de la scularie pe 29 August 2015, 13:57
#27
@Cristinel
Adevărul e că m-am pripit când te-am făcut prost. Am jignit profund proștii, așa că o să repar greeșeala. Te retrogradez la categoria bipezilor. Acum proștii pot dormi senin. există ceva sub ei. Bipezii ca tine.
Nașul ! pe 29 August 2015, 13:08
#26
Chirilă !! Pentru Ilie licheaua impuțită de la primărie !!
Soldat neinstruit, vezi că ai mâncat o cifră (UM 01750, sau șaptesprezece și jumătate ) și multă substanță maro care face coajă in timp, prin uscare !! Chiar crezi că ai dreptul să arunci cu noroi asupra activității cadrelor militare din fosta,,cazarmă,,, așa cum ii spui tu ? Tu ești licheaua societății de tranziție, sc*rsura aceleiași perioade, adică un prost cu logoree cronică, neinstruit și needucat ! Te aștept să vi la mine și să-ți continui pregătirea de recrut nefwtwt și indisciplinat, cu aere de primadonă, prost ca o c*rcă beată !!Vezi să nu-ți uiți năravul și să repeți până la o cauză mai bună cuvântul,,spart,,, la toate timpurile, genurile și persoanele !!Vezi că iarăși te-ai căcat pe tine și pa kurva de măta ! Să ne pișăm pe tine și pe comentariile tale !! Să-ți dăm mwie, pentru că văd că nu te astâmperi și cred că in perversitatea ta, accepți acest lucru cu plăcere !!

cristinel pe 29 August 2015, 12:37
#25
prostul
@ilie de scularie...Lucian Blaga (daca sti cine este) spunea: Tot timpul sa te feresti de prostul care o da in filosofie.

Deja mi-am pierdut prea mult timp cu tine...esti un caz pierdut...iti dau un sfat pe care poate il si urmezi...sa te arunci in wc si sa tragi apa astfel va scapa Turnu Magurele de un r....ca tine.
ilie de la scularie pe 29 August 2015, 07:37
#24
@Cristinel
Băi gămălie, atâta poți? Pfff, m-ai dezamăgit! Uite cu cine mi-am pierdut eu timpul!!! Te-ai,,spart" ca prostul, și ai dovedit că nu ești doar prost cu P mare. Tu ești chiar imbecil. Probabil că tu ai apărut pe lume atunci când bătea vântul dinspre cazarma UM 0750. Pricepi cum a stat treaba sau trebuie să-ți desenez?
cristinel pe 28 August 2015, 11:00
#23
ilie de la scularie
Ilie prost ai fost, prost esti...prost vei ramane. Tu esti o gresala genetica a naturii...probabil ai fost facut dintr-o l.....

ilie de la scularie pe 28 August 2015, 06:58
#22
@Cristinel
Prostul p...ii ceea ce n-ai înțeles este faptul că te-am provocat xpre până să te,,spargi". Te-ai dat de gol ca prostul că ești un trepăduș PSD-ist, posibil un șefuleț de la Polaris. Fraiere indirect ai recunoscut că așa zisa licitație s-a făcut la Prefectură și nu la Primărie (așa cum expre am afirmat, și cum era normal), pentru a scoate în evidență faptul că totul a fost la ordin. Vezi că o să te tragă de urechi Livache Dragnea. Am dat două exemple aiurea, și te-ai repezit să mă combați. Foarte tare! Ceea ce nu știi tu, sau știi și nu vrei să se știe este că și alea sunt firme de partid. Tot PSD-iste. În rest, ai mâncat c..t, toate textele alea de lege enumerate de tine sunt doar interpretarea ta. Nu legea așa cum ar trebui să se aplice. Nu-i nimic, o să vi se aplice altă lege. Aia numită Codul Penal.
cristinel pe 27 August 2015, 14:59
#21
cristinel@yahoo.com
@ilie de la scularie...in viata daca esti prost nu este bine sa si semnalizezi. In momentul in care ai vazut ca toate comentariile pe care le-ai scris au fost demontate cu argumente ai inceput sa dai in aberatii.(in momentul cand afirmi ceva sau scri trebuie sa-ti asumi...nu sa o dai la diverse cum faci tu)

Tot ce am scris in aceste comentarii pe care le-am postat sunt date oficiale care pot fi verificate in orice moment.

Diferenta este ca tu esti pe langa subiect, habar nu ai despre ce vorbesti si iti place sa te bagi in sema ca sa vada lumea cat de PROST esti.

Din pacate aceasta societate va da foarte greu inainte cu NESIMTITI ca tine care nu ii respecta pe cei de langa el, care considera ca totul li se cuvine si mai ales care considera ca trebuie stersi la c*r deoarece ei nu pot.

Repet pentru ultima data traiesti in aceasta societate precum PADUCHELE pe caine.



Deja mi-am pierdut prea mult timpul cu tine si din cate imi dau seama nu valorezi nici doi bani...pacat.



Pentru ilie prostul de la sculărie pe 27 August 2015, 12:51
#20
Trag apa peste tine !!
Ilie, tu după ce că ești prost bâtă, incerci să te dai in spectacol și să ieși in evideță, conform zicalei că,,prostia dacă ar durea, ar trebui să ne ferim de țipete,, ? Ce cauți in această lume, de ce incerci să-ți dai cu părerea in probleme care te depășesc și te ingroapă sub malul de prostie ancestrală pe care-l mimezi ? Vrei să-ți dăm mwie, să ne p---m pe tine și pe famiglia ta, sau vrei să te împăiem că, pentru statuie nu avem bani ??!!Pune-ți zăvoare la uși, gratii la ferestre, activează-ți alarma (dacă ai ) și stai in pwla mea liniștit până când, cineva va avea nevoie de aberațiile tale !! Cred că de data asta, fără nicio confuzie, ai ințeles acest ultim mesaj ??!!
Ilie de la scularie pe 27 August 2015, 12:19
#19
@Cristinel
Prostule, de fapt eu te-am momit fraiere. Ai dat tot din casa. Mare prost mai esti mai lache. Oricine putea verifica pe net informatiile astea, dar tu te-ai repezit sa verifici doar sa ma infrunti. Ha,ha,ha prostule ai luat teapa. Stgiam asta fraiere dar ceea ce am facut este evident. Te-ai,,spart"fraiere. Ai dat din casa, vezi ca o sa ai necazuri. Lache-n gura ce esti! Hai pa, ca te-am bagat prea mult in seama.
cristinel pe 27 August 2015, 10:24
#18
cristinel@yahoo.com
@ilie de la scularie...esti un paduche cu P mare, deja jicnesc prostii comparandu-i cu tine

Licitatia nu a fost organizata de Primaria Turnu Magurele ci de catre Consiliul Judetean Teleorman. Toate primariile din judet (nu conteaza culoarea politica) s-au asociat intr-o asociatie pentru a putea organiza aceasta licitatie la nivel de judet.

Licitatia a fost publicata pe SEAP (daca sti ce inseamna asta) si au participat mai multe firme de salubrizare mari din Romania...deci esti un prost cu P mare.

Referitor la faptul ca Polaris este in Baia Mare sau Craiova iar esti prost cu P mare...daca ai fi avut bunul simti sa cauti pe net ai fi vazut ca in Baia Mare este firma S.C. Drusal S.R.L. iar in Craiova este S.C. Salubritate-Craiova S.R.L. ce tine de Consiliul Local...iar esti prost cu P mare.

Daca ai citi pe net mai atent vei putea observa ca toate judetele din Romania merg sau vor merge pe varianta unui unic operator pe tot judetul...conditie impusa de UE.



Nesimtit esti...nesimtit ramai.
ilie de la scularie pe 27 August 2015, 06:38
#17
@Cristinel
Prostule cu P mare, o licitație corectă se face cu informarea publică, mai ales că ea se referă la niște domenii de interes public. Licitație zici? N-a fost prostule cu P mare. În realitate a fost o atribuire mascată printr-o caricatură de licitație într-un birou din Primărie. așa zisele firme conc*rente au fost niște firme fantomă de apartament, Așa numitele,,cămăși", participante doar pentru a figura drept competitori pentru Polaris. Prostule, m-am interesat și eu cum a stat treaba. Totul pute, Polaris a caștigat licitații și la Baia Mare, și la Craiova, și la Arad, șamd. Mafioții și-au împărțit prada între ei sub mascarada respectării legii. De aia Mazăre este unde este. Nu-i nimic, urmează și Dragnea cât de c*rând. Și atunci vor ieși la iveală toată mizeria și corupția voastră. Arunci pe dracu-ghem firimituri. De fapt ți-ai prins singur unghiile dar continui să faci pe deșteptul. Nu ești. Ești doar un prost cu P mare și cu gura și mai mare.
cristinel pe 26 August 2015, 23:15
#16
cristinel@yahoo.com
@ilie de la scularie...mai dar prost mai esti.

Ce-mi place ca unii ca tine pun botul rapid...eu arunc cate o buctica si tu o mananci. Cine a zis ca POLARIS a primit contractul prin increditare directa (nu stiu unde scrie asta in comentariile mele).

POLARIS a participat la o licitatie unde au mai fost si alti participanti (legea 51...cere si oferta) si avand oferta cea mai buna a castigat.

Dupa ce a castigat aceasta LICITATIE a semnat un CONTRACT DE CONCESIUNE A SERVICIULUI DE SALUBRIZARE (legea 101).

Ar fi bine sa te documentezi legat de acest subiect ca esti pe dinafara.

Deci prostule cu P mare nu a fost ATRIBUIRE DIRECTA a fost o LICITATIE...prost mai esti frate.

Repet tu faci parte din categoria NESIMTITILOR care traiesc in aceasta societate precum paduchele pe caine.



Iti dau un sfat acum prietenesc...inainte sa comentezi un subiect ar fi bine sa te documentezi inainte deoarece gasesti pe cineva care iti arunca cate o farama, tu pui botul repede si pici in penibil.
ilie de la scularie pe 26 August 2015, 22:17
#15
@Cristinel
Prostule cu P mare, dacă citești corect legea ai să vezi că nu așa scrie. Boule, nimic nu se mai face acum cu atribuire directă, fiindcă normativul european excede pe cel național. Iar Comisia europeană a decis ca orice achiziție publică de servicii să se facă transparent, prin licitații publice tocmai pentru a evita monopolul. Din cauza unor vite încălțate ca tine, care aplică legile după ureche sau după interesul propriu noi plătim penalizările impuse de UE. Boule, orice firmă licențiată în domeniu poate participa la orice atribuire de contract dar prin licitație publică în mod transparent. Practica atribuirii directe este apanajul unor mafuiți ca Dragnea sau Mazăre, dar care mai devreme sau mai târziu vor trebui să dea socoteală pentru aceste abuzuri. Licheaua dracului, cu mine nu merge ca la amărâții ăia cărorsa le băgați contractele pe gât. Nu știi cu ce hienă tocmai te-ai pus. Nesimțit ești tu și toată șleahta aia de trepăduși care ați supt din banii publici.
cristinel pe 26 August 2015, 19:57
#14
cristinel@yahoo.com
@ilie de la scularie...frate prost mai esti.

Argument...sa am distrez cu tine prostule putin:

art. 8 legea din 101: La nivelul unitatilor administrativ-teritoriale, transportul deseurilor municipale si al deseurilor similare colectate separat, de la detinatorii de deseuri, se efectueaza numai de OPERATORI LICENTIATI care au contract de delegare a gestiunii incheiate cu administratiile publice locale respective sau, in cazul gestiunii directe, au hotarare de dare in administrare a acesteia...Polaris este OPERATOR LICENTIAT ANRSC...verifica desteptule.

art. 20 alin. 2 (e) din legea 101:EXCLUSIVITATEA prestarii serviciului de salubrizare pe raza unitatilor administrativ-teritoriale, acordata fie inbaza hotararii de dare in administrare, fie in baza hotararii de atribuire si a CONTRACTULUI DE GESTIUNE.

Prostule cu P mare eu vin cu legi si articole tu vi cu aberatii.

Probabil faci parte din categoria NESIMTITILOR care traiesc in societate precum paduchele pe caine.
ilie de la scularie pe 26 August 2015, 18:12
#13
@Cristinel
Cristinele tu ori ești prost, ori ai făcut pe prostul atât de bine încât ai rămas așa. Prost cu P mare. Legea 101/2006 nu prevede monopolul în domeniul managementului deșeurilor, ci doar reglementează strict activitatea colectării deșeurilor de firme private sau departamente specializate ale autorităților locale pe baza avizelor de competență din partea forurilor de competență. Ceea ce îndrugi tu acolo sunt doar tâmpenii. Legea anti monopol poate fi eludată doar în cazul colectării deșeurilor periculoase pentru sănătatea publică (biologice sau radioactive), unde pentru primirea unui aviz de competență trebuie șă îndeplinești criterii stricte, conform articolului 4. În nici un caz nu se referă la deșeurile menajere sau stradale. La articolul 6 se prevede însă criteriile de transparență în acordarea contractelor. Adică licitații publice. Mai citește și legea 51/2006, și o să te convingi singur în sfârșit că ești de fapt un prost cu P mare.
cristinel pe 26 August 2015, 12:45
#12
cristinel@yahoo.com
@ilie de la scularie.

1.legea 21/199: art. 4 alin. 2: In sectoarele economice unde conc*renta este exclusa sau substantial restransa prin efectul unei legi sau datorita existentei unei pozitii de monopol...(in cazul de fata legea 101)...deci inclusiv legea pe care o invoci tu da dreptul.

2.Este diferenta intre gunoiul stradal si gunoiul menajer.

Daca ai citi ce scriu legile pe care ti le-am trimis te-ai lamuri...esti prost cu P mare?

Clasificarea deseurilor:

1.4.1 deseuri menajere – rezultate din activitatea casnica zilnica: comerciala, restaurante, hoteluri, institutii de invatamant etc. Deseurile menajere sunt generate de catre pop**atie, dar cuprind si deseuri similare generate de agentii economici industriali sau agentii comerciali: obiecte vechi si deteriorate, carton, hartie, tesaturi, sticla, resturi alimantare, cenusa, materiale plastice, ambalaje etc.

1.4.2 Deseuri stradale: gunoiul maturat de pe strazi, gunoiul din parc*ri, loc*ri publice, depunerile stradale etc.

Ilie de la scularie pe 26 August 2015, 08:58
#11
@Cristinel
Si totusi prostul cu P mare il gasesti daca te uiti in oglinda. Actele normative mentionate de tine vin in contradictie cu Legea 21/1996 care combate aceste practici. Mai mult, aceste acte normative au fost supuse unui infriegment din partea forurilor UE care se ocupa cu combaterea practicilor de tip monopol. Ia si citeste cu atentie si nu mai vorbi pe teava ca Ilie Nistor. Cristinele nu cumva esti unul din trepadusii aia de la Polaris? Tu pe cine dracu' crezi ca duci cu presul? Cetateanul plateste ORICUL in cuantumul impozitului sau ridicarea gunoiului stradal. Faptul ca tu interpretezi legea cum vrei tu nu inseamna ca ai si dreptate Mein Idioten Kamerad. Odata cu caderea lui Dragnea se vor elimina si aceste abuzuri, iar tu in mod sigur o sa-ti cauti de lucru trepadus PSD-ist ce esti! Mai e un pic. Doar un pic pana cand seful vostru o sa ajunga dupa gratii. Si atunci sa va vad lichelelor.
Ilie de la scularie pe 26 August 2015, 08:47
#10
@Ilie Nistor
Ca sa lamurim lucrurile de la inceput, bou este fiul doamnei ma-ta nu subsemnatul. Pentru informarea ta, insulta nu este argument. Iar ceea ce ai perceput tu drept insulta este umor. Cam subtil pentru puterile tale.
Ilie Nistor. pe 26 August 2015, 06:52
#9
Completare
-De unde rezulta ca iau apararea firmei Polaris???. Si eu sunt TOTAL NEMULTUMIT DE ACTIVITATEA EI, NU-SI RESPECTA OBLIGATIILE CONTRACTUALE!.-Cei care citesc " comentariile" lui ilie gamalie vad clar ca el NU ARE NICI O PROPUNERE, NICI O IDEE, CI NUMAI INSULTA. EL NU CITESTE NICI ARTICOLUL, NICI COMENTARIILE ALTOR CITITORI- NICI NU AR INTELEGE NIMIC!- CI LATRA LA LUNA CA O JAVRA RAIOASA. UN OM INTELIGENT, CIVILIZAT SI CU UN PIC DE BUN SIMT SI-AR INCEPE COMENTARIUL CAM ASA: " PAREREA MEA ESTE CA...." Dar de!, de unde nu e nici Dumnezeu nu cere!. Ce sa iasa dintr-un cap sec?!.
Ilie Nistor. pe 26 August 2015, 06:25
#8
Dobitocului de la // scularie//.
Tie cine p***da matii ti-a cerut parerea, cretinul dracului, care te lauzi ca stii...germaneste??. Tu ai fost, mai hahalera, in Germania federala ( nu fosta R,D.G.) sa vezi cum este acolo. Eu am fost si te asigur ca animale ca tine ori le luau hingherii, ori ajungeau la balamuc. Sau, mai probabil, ai fost eutanasiat ca turbat. BAI BOULE, EU NU MA REFER LA POLARIS, CI IN GENERAL, CA PRINCIPIU GENERAL. VAD CA NU ZICI NIMIC DE CEI CE-SI ARUNCA RAHATII-N STRADA SI NU LE ZICE NIMENI NIMIC. SIGUR CA ESTI UNUL DINTRE EI!.
cristinel pe 26 August 2015, 01:16
#7
cristinel@yahoo.com
@ilie de la scularie esti un prost cu P mare. Argumente:

1. citeste legea 101 si vei vedea ca orice operator de salubritate, indiferent cine este, are exclusivitate pe raza teritorial administrativa unde isi desfasoara activitatea...deci esti prost cu P mare cand vorbesti de monopol, abuz, etc...

2. in cuantulmul impozitului nu platesti ridicarea gunoiului...tu oare sti sa ce platesti?...adu hartie de la primarie sa vedem daca ai dreptate...dar vei vedea ca esti prost cu P mare.

3.cetateanul nu plateste de doua ori...sunt cetateni care nu au contract cu operatorul si atunci vor plati obligatoriu la primarie (citeste legea 101) si sunt cetateni care platesc operatorului prin contractul incheiat. La primarie vor plati NESIMTITI ca tine...deci esti prost cu P mare.

Pentru cultura ta citeste legea 101, legea salubrizarii modificata in iulie 2014, citeste H.G. 856, legea administratiei publice locale precum si legea referitoare la licitatii. Lectura placuta
ilie de la scularie pe 25 August 2015, 12:59
#6
@Ilie Nistor
Bai desteptu' lu'peste, vezi ca vorbesti pe teava. Ceea ce face Polaris se numeste abuz, si incalca legea anti monopol. Consiliul Conc*rentei este singura institutie care poate lua masuri in acest sens. Oricum, cetateanul plateste in cuantumul impozitului sau si ridicarea gunoiului stradal. Faptul ca nu exista conc*renta duce la situatiile astea aberante, dar pe care tu te faci ca nu le vezi. De fapt se vede din sistemul tau de gandire ca nu te-ai dezbarat de metehnele trecutului totalitar. Bai gamalie, libera conc*renta duce la preturi mici pentru beneficiar. Monopolul specific sistemului de stat duce unde duce. Adica la abuzuri de genul asta. Da'tu esti prea,,destept"sa vezi asta. Pentru ce plateste cetateanul de doua ori gunoiul, odata prin contractul firmei Polaris cu Primaria, si apoi inca o data prin contractele individuale? Nu putea face asta si alta firma conc*renta la pret mai mic prin contract individual cu cetateanul?
Ilie Nistor. pe 25 August 2015, 06:17
#5
Pe sc*rt.
-Nu //Polaris//=oricare prestator de servicii trebuie sa incheie contracte cu cetatenii, ci Consiliul local prin Serviciul public de salubritate.Ca acest serviciu subcontracteaza restul de operatii cu alta firma nu ne priveste pe noi: pentru noi important este TARIFUL, iar corectitudinea acestuia este sarcina consilierilor locali, care, deocamdata, sunt MARTORI LA CARATUL APEI, HABAR NU AU DE NIMIC SI NU FAC NIMIC.-In felul prezentat organele PUTERII LOCALE=PRIMARIA SI C.L. pot lua masuri legale ca toti cei care scot gunoiul in strada sa plateasca, iar cei care il scot fara sa plateasca sa fie sanctionati. De la Polaris stiu ca cca. 40% dintre cetateni, ARUNCA GUNOIUL IN STRADA SI NU PLATESC!
un magurean pe 24 August 2015, 17:51
#4
paraziti di primarie
d-le cuclea asa zis primar,str ANTON PANN,ESTE DATA CA asfatata cind binevoiesti sa o asfaltezi de miniciunile tale suntem satui,bineinteles in 2016,treiani hibernezi si a4 te apuci de treaba asa te-a invatat dreagnea si parazitul de mohanu snake
Ilie Nistor. pe 24 August 2015, 17:42
#3
Hai sa fim si obiectivi!.
Trebuie sa pornim de la principiul ca un oras CIVILIZAT, printre altele, trebuie sa fie si CURAT. De aici deriva si unele obligatii pentru cetateni, iar obligatiile trebuie platite. Ce vreau sa spun?. Scot gunoiul in strada, cel care mi-l ridica trebuie platit, deci si eu sunt obligat sa platesc prestatia. Dar sunt foarte multi cetateni CERTATI CU PEGEA SI CU BUNUL SIMT care-si arunca gunoiul in strada FARA SA PLATESACA, NU NUMAI GUNOIUL MENAJER, CI SI EXCREMENTELE ANIMALELOR DIN CURTE. Aici o mare vina o poarta autoritatile ca nu-i depisteaza pe acestia si nu-i amendeaza. MAREA GRESEALA A CONSILIULUI LOCAL A FOST CA A CONTRACTAT DIRECT CU POLARIS ACEASTA PRESTATIE. NORMAL AR FI CA SERVICIUL LOCAL DE SALUBRITATE SA INCHEIE DIRECT CONTRACTE CU NOI SI APOI SA SUBCONTRACTEZE RIDICAREA, TRANSPORTUL,ETC. GUNOIUL CU O FIRMA DE SPECIALITATE. DACA N-AM FOST CLAR VOI REVENI, DAR E BINE SA-SI SPUNA SI ALTII PAREREA, DAR NU CU PORCARII!
Dan pe 24 August 2015, 17:26
#2
Puscarie
Dragusin, spagarul, încă mai e in libertate?!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.