Turnu arde şi Bombonica se piaptănă. Spectacol de fiţe la Hotel Turris.

14 August 2015, 17:30 | 5255 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Hotel Turris.

În timp ce la Turnu Măgurele şomajul este în floare, familia Dragnea inaugurează, cu mare fast, restaurantul şi terasa de la hotelul Turris. Turnenii se îngrămădesc la terase şi în restaurante, de aceea era mare nevoie de ceva luxos. Şomerii sunt aşteptaţi la inaugurare, însă nu vor avea voie în sală, pentru că nu este campanie electorală.

Ar fi interesant de aflat de unde atâţia bani pentru renovare şi spectacol, fiindcă hotelul este ţinut artificial în viaţă. S-ar putea ca Petrache să fie sponsorul din umbră. Bineînţeles, dacă s-ar face un control de către instituţiile statului, s-ar constata că este vorba de bani negri. Trebuie sa mentionam si ca angajaţi ai firmei Teldrum au fost folosiţi la pregătirile pentru marele eveniment.

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
cane beatrice pe 17 August 2015, 11:32
#6
TURNU-MĂGURELE
TURNU-MĂGURELE ESTE ORAȘUL UNDE DL. CUCLEA DĂNUȚ FACE CE VREA, MAI ALES ÎN PRIMĂRIE UNDE DACĂ VREI SĂ CERI CEVA EȘTI RESPINS DIN PRIMA.

HALAL ORAȘ DE JAVRE MAI ALES CEI CARE SE CRED MARI OAMENI ÎN PRIMĂRIE DAR EI DE FAPT TAIE FRUNZE LA CÂINI.
justitiarul pe 15 August 2015, 20:26
#5
alooo??
Toti fostii angajati din combinat.sunt invitati la terasa noua a hotelului Turris. Se mananca pe gratis, se bea pe saturate si se danseaza blues cu angajatele hotelului. Se face si o tombola cu premii. Marele castigator o scoaate la perinita pe Bombonica.
GIGICU pe 15 August 2015, 12:12
#4
TURRIS
D-aia nu au venit oamenii aseara la inaugurare, ca sunt someri? Si pana la urma ce treaba are Dragnea, fisu este acum pe TR, el este smecheru, si nu in ultimul rand, domnul Cuclea, care nu doreste a face ceva in acest oras.
Bebe Cotimanis pe 14 August 2015, 22:20
#3
ȚARA NIMĂNUI !
Prosti/prosti si iar prosti.Bombonicoooooo,taie-le ma si apa si aerul daca se poate.Oricum/si mortii voteaza.In oras sint doar doua categorii de oameni,o mina de hoti si restul prosti.Ia sa vedem,mai exista si o alta categorie?O tara in care tinerii nu vor sa mai stea iar cei plecati nu vor sa se mai intoarca.
Bombonica ! pe 14 August 2015, 19:59
#2
Fak ce vreau și nu răspund !!
Drag-nea fost, drag-nea-ți votat, acum ce o mai dați cotită ? Erați proști sau iresponsabili când a-ți făcut acest lucru ? Stați in banca voastră, sărăciilor, că Liviu al meu e șef la P.S.D. !! Vreți să munciți, veniți la mine la solar și o să aveți și ce să haliți !!!
brulea bostan pe 14 August 2015, 19:28
#1
pepeni stricati
ATENTIE !!! DOMNULE PRIMAR

Va rugam cu respect sa luati masuri de indepartare a celui pe nume Brulea care vinde pepeni cu duba asta grena la Victoria nui frumos ca el sa stea de 2 luni parcat la umbra acelei salcii iar noi batrini sa stam prin soare aici pe centru, iar seara face deranj ca vinde pepeni pina la orele 23.00... si ce sa mai aveti in atentie se mai string 2-3 persoane cu el si consuma bautura si fac galagie ...duceti-l domne la piata ca nu are bun simt ca noi locuim in acele apartamente de vis-a-vis si chiar ne deranjeaza...va rugam si va multumim anticipat...
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.