Dorin Cocoș ar fi denunțat că Ioan Niculae i-ar fi cerut sprijinul pentru influențarea unor demnitari/funcționari (surse)

23 Iulie 2015, 10:50 | 2604 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Dorin Cocos.

Ancheta DNA în cazul omului de afaceri Ioan Niculae vizează cercetarea unor aspecte infracționale semnalate de ANAF referitoare la tranzacțiile comerciale dintre SC InterAgro SA și SC Libarom Agri SRL privind materiale de promovare prin presa scrisă, machete publicitare, materiale promo, imprimare, au declarat pentru AGERPRES surse judiciare.

Sursele au explicat că, în paralel cu urmărirea penală în cauza de evaziune fiscală și spălare de bani, au rezultat și alte aspecte infracționale similare care au fost conexate la acest dosar în care se fac percheziții la omul de afaceri Ioan Niculae.

Aceleași surse au precizat că Dorin Cocoș ar fi arătat în denunțul formulat că Niculae i-ar fi cerut sprijin ca aceasta să realizeze influențe asupra unor funcționari publici și demnitari, ce activau în diferite instituții publice, în vederea elaborării unei Hotărâri de Guvern prin care să fie acordate subvenții pentru îngrășăminte din producția internă, ceea ce ar fi condus la subvenționarea indirectă a combinatelor controlate de acesta, care produceau la acel moment circa 90% din producția de îngrășăminte.

Potrivit surselor citate, Cocoș ar fi urmat să fie recompensat financiar pentru aceste demersuri cu suma de 1.000.000 euro. 

sursa: agerpres.ro

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.