Percheziţii DNA la Interagro şi la alte 11 locaţii ce îi aparţin lui Ioan Niculae. Cercetările sunt într-o cauză penală ce vizează infracţiuni de evaziune fiscală şi spălare de bani.

23 Iulie 2015, 09:13 | 3071 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Ioan Niculae.

Potrivit surselor citate, în acest caz ar fi vorba de un prejudiciu de peste 2 milioane euro.

Sursele judiciare au arătat că au loc percheziții la domiciliul lui Ioan Niculae, din Zimnicea, la reședința acestuia denumită generic ''Domeniul Fățana'' (casă de vânătoare) din apropiere de Zimnicea, la reședința din Bușteni, la fostul domiciliu al omului de afaceri, care aparține în prezent Adinei Elena Niculae, din sectorul 1 București, precum și la sediul și punctul de lucru declarate de SC Intervitt SRL — Zimnicea, sediul SC InterAgro SA din Capitală, la punctul de lucru și la sediul aceleiași firme din Zimnicea.

DNA a anunțat că procurorii efectuează joi percheziții domiciliare în 11 locații situate în municipiul București și în județele Teleorman și Prahova într-un dosar privind fapte de corupție și economice.

"Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, Secția de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și economice (evaziune fiscală și spălare de bani), comise în perioada 2008 — 2009. În cursul zilei de 23 iulie, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 11 locații situate în municipiul București și în județele Teleorman și Prahova, reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice", se arată într-un comunicat al DNA transmis joi AGERPRES.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Citeste si: Surse: Conducerea Donau Chem Turnu Măgurele ar putea ajunge lângă Ioan Niculae.

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.