O Dacia Supernova a luat foc pe raza localitatii Troianul.

09 Iulie 2015, 16:15 | 2367 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Masina in flacari.

Un autoturism a luat foc în timp ce se deplasa pe DN 65 E

Georgeta G., în data de 07.07.2015, ora 22,46, în timp ce se deplasa cu autoturismul personal Dacia Supernova, pe Drumul Național 65 E, pe raza localității Troianul, a observat că din bordul acesteia iese fum, motiv pentru care, după ce a oprit mașina pe dreapta, a sunat la numărul unic de urgență 112, solicitând intervenția pompierilor militari din cadrul Detașamentului Roșiorii de Vede.

Sosiți la locul intervenției cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, pompierii militari roșioreni au constatat faptul că flăcările cuprinseseră autoturismul aproape în totalitate (cca. 90%). Incendiul a fost stins în mai puțin de 20 de minute, fiind salvată partea din spate a mașinii, apreciată la suma de 500 de lei. Valoarea pagubelor materiale a fost estimată la peste 4000 de lei.

Din primele cercetări efectuate pentru stabilirea cauzei probabile de incendiu, a reieșit că evenimentul s-a produs din vina unui scurtcircuit la instalația electrică din bord.

Din fericire, la această intervenție nu s-au înregistrat victime.

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.