Surse: Conducerea Donau Chem Turnu Măgurele ar putea ajunge lângă Ioan Niculae.

25 Iunie 2015, 00:02 | 4457 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Donau Chem Turnu-Magurele.

De când Ioan Niculae a ajuns la închisoare, se aud tot felul de zvonuri despre faptul că imperiul InterAgro se clatină destul de serios.

Combinatul chimic Donau Chem poate să ajungă pe mâna procurorilor DIICOT. Deja dosarul "Gaze ieftine pentru Niculae" este în lucru şi nu este departe timpul când se vor pronunţa sentinţele. Pe lângă acest dosar, la combinatul de la Turnu ar putea fi deschise dosare pentru evaziune fiscală şi fraude cu fonduri europene.

Ingineriile financiare au fost la ordinea zilei, fiind un fel de obiect de activitate. Referitor la fondurile europene, au fost făcute lucrări în acte, în realitate, s-a furat cât s-a putut. Conducera combinatului este implicată şi de aceea s-ar putea să şi răspundă în faţa legii. În acest context, Iacob Pelea şi-a dat demisia lăsându-l pe Ioan Ban în fruntea Donau Chem.

Citeste si: Ruşine să vă fie!!! Comisia de Dialog Social şi-a bătut joc de chimiştii turneni. Cât a dat Ioan Niculae ca să fie protejat de autorităţi?

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Max pe 23 August 2015, 23:21
#4
Bei turnacilor
DIICOT-ul nu da sentinte bre !N-au fost in stare sa trimita dosarul in fata judecatorilor asa ca pina la sentinte...mai VA !
Costin Negulescu. pe 26 Iunie 2015, 17:56
#3
Ce ne inereseaza pe noi.
-1-PLATA SALARIILOR CU MAX O LUNA RESTANTA.-2- REPORNIREA DE URGENTA A COMBINATULUI. -3- PLATA TUTUROR DATORIILOR CATRE STAT SI FURNIZORI.

PENTRU SOARTA CONDUCATORILOR NU ESTE GRIJA NOASTRA: SUNT MAJORI, IAR ORGANELE STATULUI DE DREPT( PE DRACU DREPT, CRAPA DE CORUPT!!) SA-SI FACA DATORIA( NU MAI POT EI, LEFURILE NESIMTITE LE MERG!).
Liviu Uncheasu. pe 26 Iunie 2015, 13:28
#2
Pentru autor si comentator.
E usor a vorbi.... vorbe, cand nimic nu ai de spus!. Dragii mei, daca aveti ceva concret si serios de spus, spuneti, daca nu vedeti-va de altele. Este posibil ca in toamna sa se reia productia, CU ALTI CONDUCATORI.
UN DISPONIBILIZAT cu RESTANTE FINANCIARE pe 25 Iunie 2015, 19:59
#1
PARCHETUL si DNA
PARCHETUL si DNA trebuie sa se auto sesizeze din OFICIU,deoarece s-au incalcat intentionat legiile statului ROMAN,cit si legiile UNIUNII EUROPENE.DETRUNARE de FONDURII EUROPENE CIT SI EVAZIUNE FISCALA.DL BAN cit si DL PELEA AU ABUZAT DE FUNCTIILE AVUTE si au INCALCAT FLAGRANT LEGILE IN VIGOARE.SA SE DUCA DUPA NICULAE,FINCA A FOST SI CU STIREA LUI.NINIC NU MISCA FARA SA STIE NICULAE .CA DREPT RECOMPENSA L-A NUMIT PE ACEST NEMERNIC DE BAN ION ADMINISTRATOR UNIC.UNDE ESTI TU TEPES DOAMNE ? NUMAI DREPTATEA DIVINA N-E VA RAZBUNA .DOAMNE AJUTA LA TOTII
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.