Dezastru în Teleorman! Multe localităţi riscă să dispară în câţiva ani.

22 Iunie 2015, 16:45 | 4744 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Teleorman.

Teleormanul este unul dintre judeţele fruntaşe la tot ce înseamnă viaţa grea. Situaţia este destul de gravă şi tinde să ducă judeţul spre cea mai gravă problemă: depopularea masivă.

În judeţul nostru mor de 3 ori mai mult oameni decât se nesc. Situaţia este de ani buni, de aceea ar trebui tras un semnal de alarmă. În luna aprilie, la nivel judeţean au fost 221 de naşteri, în timp ce numărul deceselor a fost de 610. Sporul natural este de minus 389, iar în câteva localităţi rurale diferenţa este de zeci de ori. La nivel naţional, Teleormanul este pe ultimul loc la numărul nou născuţilor şi se situează pe primul loc la numărul deceselor. După distrugerea economică urmează şi depopularea, ceea ce face ca Teleormanul să fie un judeţ mort la propriu.

Citeste si: Adevărul care ne zbârleşte părul: Saelele şi Uda Clocociov vor deveni localităţi fantomă în câţiva ani. Şi Dragnea spunea că a salvat Teleormanul de la inexistenţă!

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
mortu' pe 23 Iunie 2015, 12:39
#3
avem deci votanti
gulp Asadar,daca mai multi mor decat se nasc,viitorul psd-ului este asigurat! Creste nr votantilor! Nea Liviule stai linistit,vei ales! ...pt Jilava escrocule,penalule!

ion pe 23 Iunie 2015, 00:07
#2
soluti exista
de ce nu declara tot judetu zona defavorizata sa atraga investitori. poate doar asa nu vor disparea multe localitati.
groparu vesel pe 22 Iunie 2015, 17:29
#1
depop**are spui?
Poate odata cu depop**area,dispare si calaul judetului,dragnea.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.