Ioan Niculae si NIRO vand tot!

21 Iunie 2015, 09:59 | 7385 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Ioan Niculae.

Cutremurul care a lovit din temelii clasa politica romaneasca se resimte din plin si printre miliardarii tarii, care au inceput sa fie inhatati unul cate unul de catre procurorii DNA. In frunte chiar cu cel desemnat cel mai bogat roman, Ioan Niculae aflandu-se deja „la suferinta”, dupa ce a primit o condamnare definitiva de doi ani si sase luni de inchisoare in dosarul „Mita la PSD”. De asemenea, considerat la randul sau drept cel mai bogat roman „neoficial”, Nicolae Dumitru NIRO se afla in menghina Justitiei, fiind cercetat in mai multe dosare.

Iar dupa cum sustin sursele noastre, cei doi miliardari par sa aiba in comun nu doar problemele cu legea, dar si hotararea de a se retrage cu totul din afacerile care le-au adus nu doar o gramada de bani, dar, iata, si zornaitul de catuse aferent. Asa ca atat Ioan Niculae, dar si Niculae Dumitru NIRO ar fi pornit discrete negocieri pentru a-si vinde business-urile detinute, in frunte cu „perlele” imperiilor pe care le-au creat, compania InterAgro si complexul comercial „Dragonul Rosu”.

Decizie de dupa gratii

Dupa cum reiese din informatiile intrate in posesia noastra, dupa ce s-a trezit la zdup, miliardarul Ioan Nicolae a luat decizia de a-si instraina afacerile detinute. Nu doar de fatada, cum a mai fost suspectat pana acum, ci chiar pe bune. Astfel ca deja cauta cumparatori, mai ales pentru combinatele de ingrasaminte detinute si pentru restul afacerilor din agricultura. Ceea ce, de altfel, reprezenta si „grosul” imperiului construit de Ioan Niculae, cel care, totusi, mai are emotii si in alte dosare, cum ar fi cel gazelor ieftine. Drept urmare, este foarte posibil ca miliardarul giurgiuvean sa renunte si la echipa de fotbal pe care o detine, motiv pentru care nici nu se grabeste sa vanda „la bucata” ASTRA, preferand sa gaseasca un cumparator la pachet. Si daca in fotbal este greu de precizat cine se va mai baga in „mocirla” din Liga 1, cu totul altfel par sa stea lucrurile cu combinatele lui Niculae, mai multe companii multinationale fiind interesate de preluarea acestora. Mai ales ca, desigur, pretul va fi unul modic, tinand cont de conditiile cu totul speciale in care se poarta tratativele si se va desfasura tranzactia.

S-a schimbat garda

Considerat poarta de intrare a marfurilor „Made in China” in Uniunea Europeana, controversatul complex comercial „Dragonul Rosu” si-ar putea schimba in curand proprietarul. Mai ales ca, de cand cu organizarea fastuosului Forum Economic Romania – China, nimic nu pare sa-i mai mearga amfitrionului Nicolae Dumitru NIRO. Cel care a cazut in malaxorul Justitiei, concomitent cu schimbarea garzii in serviciile secrete externe ale Republicii Populare Chineze. Mai mult chiar, pana si autoritatile statului au inceput sa prinda ceva tupeu, chiar daca inca timid, si au dat cateva raiduri prin „Dragonul Rosu”, speriind deja comerciantii care, de atata amar de vreme, erau obisnuiti cu linistea absoluta de aici. Cel putin in ceea ce priveste controalele. Asa ca, dupa Ioan Nicolae, un alt miliardar de frunte care se numara pe lista „clientilor” DNA pare sa se fi decis sa faca pasul cel mare si sa-si vanda afacerea. Si, cu siguranta, vor urma si multi altii, care pregatesc deja terenul, invocand drept pretext „prigoana DNA”. Asta in timp ce alti afaceristi spun ca de-abia acum pot si ei respira usurati, mediul de afaceri fiind mult curatit prin actiunile procurorilor anticoruptie.

sursa: enational.ro

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
rrr pe 15 Iunie 2016, 13:27
#7
romania
de ce sa i bage la puscarie confiscati le tot si lasatii liberi

question question question
Cruela pe 23 Iunie 2015, 17:02
#6
Ce chestie!
daaaa....Niculae e in regim deschis la pușcărie.... Se plimba bine merci si statul recuperează 0 lei....ca sa vezi, ce chestie!
arhanghelul mihail pe 22 Iunie 2015, 08:44
#5
ceva ce nici nu ati visat
nu v-ati saturat de povesti ?!? cu feti frumosi,(care ucid balaurul si dau galbeni, sa sature boborul muncitor), pardon investitori multinationale, care cumpara din romanika doar ca sa elimine conc*renta si sa furnizeze la matca doar materii prime, (la care e adevarat suntem campioni ) in cazul nostru fier vechi, rosioara, albitura etc !ingrasaminte si alte chimicale se produc in alte locatii, la pret mult mai mic !( deh ! eterna dilema, materie prima ieftina, gazeleee )
Caraiman Aga pe 21 Iunie 2015, 20:36
#4
Pentru corectitudine.
Pretul dat pentru combinat a fost de 4,2 mil $ .ACTELE AU FOST FACUTE DE NOTAR PICU PAUN.Comision si taxa de timbru 1.000,000,000 lei vechi,Valoarea reala 174.milioane $,spaga 5 mil $.beneficiari seful fps & si Adelu cel frumos.
eu pe 21 Iunie 2015, 15:11
#3
Speranta de mai bine!
Doamne ajuta!

Sa cumpere combinatul un OM, care sa se gandeasca si la muncitori.
Pop d popa pe 21 Iunie 2015, 12:49
#2
Au inceput sa vinda ce au furat
Sint tare c*rios care este pretul de vinzare,pentru ca cel de achizitionare a fost de pina in 3 milioane de dolari.Asa au devenit cei mai bogati romani.Niste sec*risti si activisti comunisti care au jefuit tara fara intrerupere timp de 25 de ani.
Berbecaru pe 21 Iunie 2015, 11:03
#1
ROMANIA FURATA
Tot ceea ce citim si vedem astazi despre,,marii oameni de afaceri,,nu se putea realiza fara,,sprijinul direct,,al unor mafioti gen Hrebenciuc,Nastase,Ponta,DRAGNEA etc,sub trista obladuire a criminalului comunist ILIESCU.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.