Valeria Gherghe foloseşte ISJ Teleorman ca pe moşia proprie. Firma de turism a acesteia face afaceri cu asociaţia Euro Teleorman a finului lui L.Dragnea, Mihail Putineanu. Ilegalităţi crase ale doamnei inspector Tel Drum.

07 Mai 2015, 00:02 | 5054 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Valeria Gherghe.

Firma de turism a Valeriei Gherghe, sefa ISJ Teleorman,  a făcut afaceri cu EUROTELEORMAN prin prietenul Mihai Putineanu.

Despre Valeria Gherghe, inspectoarea generală a ISJ Teleorman, se aud multe lucruri negative. "Uriaşa" ( e supraponderală bine) şefă a învăţământului teleormănean este o afaceristă versată. Am mai scris despre faptul că dumneaei are o firmă de turism şi organizează excursii ale cadrelor didactice în diferite ţări. Voluptoasa doamnă, al cărei soţ lucrează la Tel Drum, face afaceri bănoase cu şefii pesedişti din Teleorman. Unul dintre cei cu care lucrează  doamna Gherghe este bine cunoscutul Mihai Slavescu Putineanu, finul lui L.Dragnea si patronul fermei de vaci la care a fost angajata Cătălina Ştefănescu. M.Putineanu, fost consilier judeţean, este şi preşedintele EuroTeleorman, o asociaţie care organizează, pe banii CJ Teleorman, aşa-numitul concurs Parada Europei.

Afaceri reciproc avantajoase cu familia Putineanu

V.Gherghe a făcut afaceri cu M.Putineanu încă de pe vremea când era directoare adjunctă  la Liceul Al.I. Cuza din Alexandria. Doamna Gherghe  a primit bani prin firma ei şi a organizat excursia în Olanda, câştigată de Liceul Al.I Cuza la Parada Europei. Drept mulţumire, domnul M. Putineanu şi soţia acestuia au primit ore în sistem fără concurs, iar doamna  Putineanu se deplasează cu aceiaşi firmă în proiectele ISJ Teleorman. Doamna Putineanu  nu ştie să predea ceva, dar, ca să nu fie chiar la vedere, aceasta este profesoară de limba franceză la Şcoală Postliceală Sanitară. La această Postliceală nu se face niciun pic de carte, iar directoare este buna prietenă a Valeriei Gherghe, Neaga Adriana, o altă soţie de la Tel Drum. La această şcoală a predat, la plata cu ora, şi şefa de la ISJ Teleorman, care era şi elevă în catalog şi profesor, doamna fiind şi absolventă de Şcoală Postliceală de Farmacie, la fără taxă, în condiţiile în care, dacă ai urmat primul parcurs la buget, al doilea trebuie obligatoriu plătit. Fiicele celor două bune prietene erau studente la Bucureşti şi eleve la această postliceală şi nu au trecut pe la niciun examen.
 

Doamna GHERGHE  a fost omul tuturor vremurilor, ea având o tactică de mare şmecheră
 

Valeria Gherghe se împrieteneşte cu soţiile mai marilor, le face cadouri şi aşa le cumpără prietenia şi susţinerea. Acestea  merg apoi la soţi şi cer să-i facă favoruri şefei ISJ Teleorman. Doamna s-a îmbogăţit şi şi-a plătit toate datoriile în ultimii doi ani, nu mai are niciun credit, afacerile în acest moment sunt în triunghiul Gherghe-Putineanu-Neaga. Doamna s-a rafinat, doreşte doar aur şi parfumuri scumpe. Aşa şi-a cumpărat şi concursul pentru sefia ISJ, că de pregătită, nici vorbă.... Inspectoratul Şcolar Judeţean Teleorman a devenit un SRL al doamnei Gherghe, pe posturi sunt numai oameni ai PSD şi prietenele ei. Solicităm ANAF şi DNA să intervină în această cloacă şi să aducă în faţa justiţiei pe cei vinovaţi, în frunte cu doamna Gherghe.

Citeste si: Teldrum-a-castigat-concursul-o-alta-candidata-n-a-reusit-sa-ia-nici-macar-nota-7-cine-ne-sunt-inspectorii" target="_blank">Habemus inspector şcolar general in Teleorman! Doamna inspector Teldrum a câştigat concursul. O altă candidată n-a reuşit să ia nici măcar nota 7! Cine ne sunt inspectorii!

 

 

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Trebuiesc date cateva exemple !!! pe 28 Mai 2015, 18:00
#3
Sa mergeti sa vizitati castelul RAHOVA cativa ani !!!


Sa va mai vina mintea la cap !
Betonista pe 21 Mai 2015, 03:49
#2
Sphaga a Doua!!!
Sa vezi programul'A doua Sansa" pentru analfabetii din judet cu scoli la batranete!!!Nume real-SHAGA A DOUA!!!Zero ore facute, elevi cvasi-inexistenti, bani la tescherea pentru toti profesori lichele pesediste!!!!Este o sifonare de bani la POSDRU ceva de speriat!Alo OLAFUL, DNA, DIICOT-ia descindeti pe la SPHAGA A DOUA!!! grin grin grin grin
gina pe 07 Mai 2015, 12:40
#1
slavestii
sunt 2 penali, doamna slavescu are salariu de nesimtita pentru care nu face absolut nimic si nici nu stie sa faca ceva dar e consilier, mai mult nu calca pe la sediu decat foarte rar, cand are chef sa mai barfeasca ceva iar sotul taie si spanzura in judet, face angajari pe bani sau in natura.........
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.