Gabriel Cringeneanu a fost avansat pe funcţia ocupată odată de Marin Cune. Merite? Nu-i nevoie, atat timp cat esti om al lui L.Dragnea.

02 Mai 2015, 00:03 | 5656 vizualizări | 12 comentarii
Car Universal
Gabriel Cringeneanu.

Turnu-Măgurele are reprezentanţi de seamă în instituţiile judeţene. Unul dintre aceştia este Gabriel Cringeneanu, fiul unuia dintre cei mai prost vazuti ( din cazua acuzatiilor de tot felul) comandanţi ai Poliţiei Turnu Măgurele, Marin Cringeneanu.

Din postul de purtător de cuvânt, Gabriel a fost avansat ca Director la Cancelaria Prefectului. Ce merite deosebite a avut, în afară că este fiul unui fost comandant de Poliţie? De ce nu s-a organizat concurs, pentru ca postul să fie ocupat de cine era cel mai pregătit? Prin numirile de acest gen ajung în funcţii numai loaze. De aceea nu progresăm, pentru că suntem conduşi de cringeneni. Ce strategie are acest individ? Ce poate să facă pentru judeţ sau este acolo pentru interese de grup? Acest post a mai fost detinut de alt turnean, marele Marin Cune, un nume care nu mai are nevoie de nicio prezentare.

Citeste si: Teldrum-a-fost-prezent" target="_blank">Nuntă mare la Turnu-Măgurele. Gabriel Cringeneanu s-a însurat. Primul cuplu al oraşului ( Primaria Turnu si Teldrum) a fost prezent.

În locul lui Cringeneanu junior, a fost adusă purtător de cuvânt Luisa Abu Salem, aşa zisa jurnalistă la Teldrum TV, care, după ce jupânul a ajuns la Bucureşti, a lucrat o perioada la Agerpres. Încă o numire în loc de concurs. Sunt tineri teleormăneni mult mai pregătiţi, care meritau să ocupe acele posturi, pentru că aveau ceva de spus. Bineînţeles că nu este nevoie de tineri pregătiţi şi cu idei, ci de oameni de încredere, care să execute ordinele, nu să gândească.

Citeşte şi
Comentarii (12) Adaugă comentariu
GHITA pe 04 Mai 2015, 21:55
#12
Uite domnule Vlad,despre ce vorbim
Daca si dumneata esti lafel de competent ca si el,ne dam bine seama cine il apara.Nu este suficient sa faci una sau mai multe facultati,trebuie sa si arati,sa demonstrezi ceea ce ai invatat si celorlalti,sa aduci plusvaloare.Asta se numeste experienta si profesionalism si se traduce prin eficienta la locul unde iti desfasori activitatea.Are el toate astea si cand si unde le-a dobandit?Sint mii de tineri destul de competenti care nu au o asemenea sansa.Sa fie oare PSD sansa lui?Ia sa ne gandim mai bine,dupa care sa vedem despre ce vorbim.
Vlad pe 04 Mai 2015, 12:23
#11
despre ce vorbim ?
1. Daca ar fi toti cei pusi in functii de genul la fel de competenti, dornici de afirmare si entuziasti ca si Gabi, s-ar ajunge departe.

2. Parca l-ati facut subprefect acum ceva timp....sunteti f bine informati
turneanul pe 04 Mai 2015, 09:36
#10
director prefectura
Lăsați băiatul sa se afirme.Il puteți judeca după ce nu va mai fi în funcție pentru ce a făcut. Cune a ajutat multa lume din poziția aia și s-a desc*rcat binișor. Funcția vine odată cu prefectul și pleacă odată cu el de aia se face prin numire și nu prin conc*rs.Iar pentru cei dornici de angajări pe competențe vreau doar sa le aduc aminte de numirile făcute de Nițulescu la mesele organizate prin restaurante înconjurat de PD-isti. Nu as vrea sa va reamintesc de numele celor puși de el pe competențe ca sa nu va umfle râsul. Dacă sunteți corecți îi puteți evua după fapte nu după bârfe.
Finutu pe 03 Mai 2015, 16:18
#9
Parere
Vad ca tot se lauda ca a muncit.Fals.si cand avea centrul de reparat frigidere tot gumos asa era pt ca era fiul comandantului .Are o singura calitate-da cu ciocul tare bine Prefectei-sau mai bine zis o informeaza.Si-a facut cu raspundere rolul de transmitere a ordinelor date de Livu pe perioada alegerilor cand tragea cu,,urechea"pa la I Creanga
eu pe 03 Mai 2015, 15:28
#8
pt voi astia
Stie ma-ta cum am facut eu facultatile? Ordinarilor..Nu o sa ajungeti niciodqta la nivelul meu
voi pe 03 Mai 2015, 13:29
#7
pt noi
Pai nu a facut nimic doar niste facultati pe genuchi la fuga fuga pe bani si deoarece teleormanul nu mai are profesori ingineri si alte categorii de specialisti era normal ca el sa ocupe orice functie cat de inalta vorba aceea in tara orbilor chioru e imparat
kuku pe 03 Mai 2015, 09:59
#6
pt.eu
Din categoria no name care s-au ridicat datorita parintilor si activitatii in slujba PSDragnea, fac parte Ady Gadea, Gurban Ciprian, Crangeneanu Gaby si lista e deschisa. Totul este un vis pentru ei, vis sa ajunga unde nici macar in vis nu credeau ca pot ajunge, insa la partid totul se plateste, important este sa urmezi ordinele sefului. Daca astia au ajuns pana aici, oare in Teleorman toti sant mai prosti decat ei ? Posibil asa sa fie, raspunsul s-a vazut in rezultatele la urna de vot.
Cititor pur ocazional. pe 02 Mai 2015, 17:18
#5
Daca tot pomenirati de Cune Marin...
...pe unde mai este, cu ce se ocupa si cum mai" protejeaza" sa- natatea publica????
Noi pe 02 Mai 2015, 15:27
#4
Pentru cei care nu s-au trezit,inca.
Si,ma rog,ce a facut acest baiat???Ca de ceea ce a facut taica-su stie toata lumea si nu e nimeni mandru.A stat in politie intr-o functie,acoperind si facand acte de coruptie in favoarea unor ti**ni interlopi.Astept raspunsuri serioase si cat mai reale cu putinta.Sincer,nu mi-as fi dorit nici macar 0,1% din ceea ce a facut Cringeneanu senior.Baiatul lui e cumva unul dintre agitatorii PSD?Acum se explica totul.
Eu. pe 02 Mai 2015, 14:30
#3
Cine sunteti voi ?
Noi stim cine sunteti.Sunteti niste pupinc*risti.Consumati aerul celor care au facut si fac ceva pentru aceasta localitate.Va este rusine sa va identificati pentru ca nu produceti nimic.Puiul de militian a muncit,s-a pregatit si face sacrificii pentru a reprezenta cu cinste pe cei care au vazut potentialul acestuia.Cit despre tatal sau, nu va ajunge viata voastra de trintori sa faceti 5% din ce a facut el pentru voi .
FLO-V. pe 02 Mai 2015, 11:05
#2
Vrea sa ne conduca inca un.....PUI de MILITIAN
O sa stea pe functia asta cam cat a stat si Marin Cune.Mai sunt doar cateva zile pana pe 6 Mai./TERORISTUL/de DRAGNEA îi baga acum,mai nou,pe tineri la inaintare/.DNA asteapta pașii gresiti ai celor tineri.Miscarile astea sunt facute ca inainte de 89,din neica-nimeni cu /origini sanatoase/sau un parlit de informator,ajungeai sef.
zxy pe 02 Mai 2015, 10:25
#1
conc*rs
De ce sa se mai tina conc*rs doar se stie ca toate sânt aranjate oricum era caștigat de cine trebuie. Prin eliminarea conc*rsului cel putin nu li se mai dau dureri de cap celor care il pierd si carre in ignoranta lor ajung sa creada ca au o sansa. Cat despre fostul comandant stie tot orasul ce fapte de arme a facut si interesele caror oameni a protejat. Folosul a fost obtinerea unui post caldut pentru fiu. Fiu care a fost ca fat frumos a terminat facultati si mastere in 2 ani sic doar avea nevoie la cv. Auziti e singurul comunicator calificat adica cei din institutie habar nu au cum sa se exprime.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.