Cronica infracţiunilor - identificarea autorului furtului unui autoturism, conducerea unui vehicul fără a poseda permis şi sustragerea unui cablu electric de cupru.

28 Aprilie 2015, 07:40 | 2415 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Politia.

Identificarea autorului furtului unui autoturism

Poliţiştii Secţiei de poliţie Lunca au continuat cercetările  privind furtul unui autoturism de pe raza comunei Segarcea Vale, sat Olteanca identificând autorul în persoana unui bărbat în vârstă de 37 ani din municipiul Turnu Măgurele.

Autoturismul furat a fost recuperat şi predat părţii vătămate, cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale, urmând ca la definitivarea acestora să se propună soluţie prin Parchet.

Conducerea unui moped fara a poseda permis

Poliţiştii din Turnu Măgurele au depistat un bărbat din localitate care conducea un  moped pe strada Vlad Ţepeş din Turnu Măgurele, fără a poseda permis de conducere.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, urmând a se propune soluţie prin Parchet.

Furt calificat

Poliţiştii  Secţiei poliţie rurală Crîngu au organizat şi executat o acţiune pe linia prevenirii combaterii furturilor, identificând un bărbat  în vârstă de 54 ani, din comuna Salcia, sat Băneasa care avea asupra sa 50 metri cablu electric din cupru.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acel cablu a fost sustras de la o societate comercială din comuna Salcia.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, urmând a se propune soluţie prin Parchet.

Citeste si: Cronica infracţiunilor - furt de porumb la Uda Clocociov, conducere fără permis la Liţa şi mandat de executare pentru un condamnat.

Citeşte şi