Fotbal, Liga a IV-a: Voinţa Saelele - Sporting Turnu Tr. Măgurele 1-1. Continuă pasa proastă a turnenilor.

26 Aprilie 2015, 00:03 | 3015 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Vali Badoi, antrenorul Sportingului, nu este multumit de jocul elevilor sai.

Sâmbătă, pe excelentul gazon al terenului de fotbal din comuna Saelele, echipele Voinţa Saelele şi Sporting Turnu Turnu-Măgurele au terminat nedecis, scor 1-1. Meciul, desfăşurat în cadrul etapei a XXIV-a a ligii a IV-a teleormănene, a trezit un interes destul de mare, dat fiind faptul că unii jucători de la Saelele au evoluat în trecut pentru Turnu Măgurele. Partida a fost destul de echilibrată, având în vedere că Sporting Turnu joacă mai slab decât în turul campionatului. Scorul a fost deschis de gazde, Cărbunaru aducând Saelele în avantaj în minutul 60. Trebuie să menţionăm că Sporting juca în acel moment în 10, fiind eliminat, încă din minutul 49, jucătorul David. Egalarea s-a produs abia în minutul 84, autorul golului fiind fundaşul Salcianu.

După golul egalizator, fostul jucător al turnenilor, Sindie, acum evoluînd pentru Saelele, a fost eliminat, restabilindu-se echilibrul numeric pe teren. Jocul Sportingului a fost în nota acestei primăveri, adică destul de slab, băieţii lui Vali Bădoi traversând o acută criză de formă. Mai sunt vreo 60 de zile până la barajul pentru Liga a III-a şi echipa turneană parcă joacă din ce în ce mai slab. E adevărat că atingerea obiectivului, titlul de campioana a judeţului, a făcut să existe o anumită delăsare, însă aceasta nu face bine deloc în perspectiva meciurilor grele de la baraj. Celelalte rezultate ale etapei a XXIV-a:

Viaţă Nouă Olteni-Spicpo Poroschia 2-0
Rapid Buzescu-Dunărea Zimnicea  3-2
Unirea Ţigăneşti-Astra Plosca 4-0
Clasamentul Ligii a IV-a teleormănene îl găsiţi AICI.

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
bah pe 27 Aprilie 2015, 12:35
#2
da' ce
s-a intamplat?turnenii au facut un egal si in opinia voastra deja sunt rebuturi.

nu uitati ca in fotbal si politica se poate orice.

amicul pe 26 Aprilie 2015, 06:59
#1
este greu
echipa a atins forma maxima in retur. vali badoi a scos tot ce este mai bun din ei atunci. unii jucatori au cazut fizic apoi faptul ca nu a fost adus nici un jucator in retur se cunoaste.sper ca echipa o sa isi revina iar cei care au investit o multime de bani merita sa promoveze fotbalul din turnu magurele.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.