Cupa României: Sporting Turnu Tr. Măgurele - FCM Alexandria 0-1. Prima înfrângere şi primul obiectiv ratat pentru turneni.

23 Aprilie 2015, 00:02 | 1993 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Golul inscris de Cpatana a dus la eliminarea Sportingului din Cupa Romaniei.  foto:teresport

Miercuri, la Roşiorii de Vede, s-a disputat meciul de fotbal dintre echipele Sporting Turnu şi FCM Alexandria, contând pentru sferturile de finală ale fazei pe Teleorman a Cupei României. FCM a câştigat cu scorul de 1-0, prin golul înscris de Căpăţână în minutul 52. A fost prima înfrângere într-un meci oficial a echipei din Turnu Măgurele, însă această a însemnat, din păcate, şi eliminarea din Cupa României. Partida de la Roşiorii de Vede a fost diferită de cea disputată sâmbătă la Turnu, alexăndrenii jucând cu o mare ambiţie, reuşind să surprindă formaţia turneană.

Echipele de start

Sporting Turnu: Celic – Ştirbu, Dana, Salcianu, Mitrea – Bădoi, Mitran – David, Teleoacă, Latu – Dumitrescu

FCM Alexandria: F. Olteanu –  Preda, Bosoteanu, Sitaru, A. Olteanu – M. Olteanu, C. Căpăţână, Slobozeanu, Marin – F. Radu – C. Pârjolea.

Sporting Turnu a jucat destul de modest, uneori cam fără orizont, arătând că mai este mult de lucrat la antrenamente. Jucătorii trebuie să coboare puţin cu picioarele pe pământ şi să conştientizeze că nu au câştigat încă nimic, titlul de campioni ai Teleormanului nereprezentand mare lucru dacă nu este urmat de promovarea în liga a III-a.

Vali Bădoi, antrenorul Sportingului, a declarat:

„Chiar dacă nu ne doream, a venit şi această înfrângere până la urmă. Au fost mai buni azi, au câştigat pe merit, nu pot decat să-i felicit. Nu facem un caz din această înfrângere, poate s-a acumulat şi la noi puţină oboseală, asta este, mergem înainte, pentru noi este mai important campionatul. Nu zic că nu mi-aş fi dorit şi acest trofeu în judeţ, dar n-a fost să fie. Azi am suferit la finalizare, am avut o bară la 0-0, dacă marcam acolo poate altfel se desfăşura meciul”.

Nu trebuie să facem o înmormântare din această înfrângere, însă ea trebuie să trezească echipa, s-o mobilizeze, pentru că barajul pentru promovare se apropie cu paşi repezi.

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.