Fotbal, Liga a IV-a: Sporting Turnu - FCM Alexandria 1-0. Victoria care asigură prezenţa la baraj.

18 Aprilie 2015, 15:37 | 2622 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Golul inscris de Urucu (nr.14) a insemnat o victorie meritata pentru Sporting Turnu. foto:teresport

Sâmbătă, la Turnu Măgurele, s-a disputat derby-ul campionatului judeţean de fotbal, între echipele Sporting Turnu şi FCM Alexandria. Echipele au început meciul cu următorii jucători:

Sporting Turnu: Celic – Ştirbu, Dana, Salcianu, Mitrea – Bădoi, Mitran – David, Urucu, Teleoacă – Dumitrescu
FCM Alexandria: F. Olteanu – Preda, Sitaru, Bosoteanu, A. Olteanu – Marin, Căpăţână, Slobozeanu, Radu, Pârjolea, M. Olteanu

După un meci dominat în cea mai mare parte de turneni, victoria a revenit acestora cu scorul de 1-0. Golul victoriei a fost înscris de Urucu în minutul 80 din penalty, după o fază în care Teleoacă, de departe cel mai bun de pe teren, a fost faultat în careu. În faţa a 6-700 de spectatori, dornici de fotbal de calitate, Sporting Turnu a început meciul ca o echipă mare, dominând un adversar care şi-a propus doar să se apere şi să contraatace din când în când. În prima repriză, Sporting a ratat câteva situaţii foarte bune, la una dintre ele bara opunându-se deschiderii scorului. FCM Alexandria nu a fost niciun moment echipa care să puna probleme deosebite, apărarea Sportingului intervenind ori de câte ori alexandrenii au încercat vreun contratac timid. E o diferenţa clară de valoare în favoarea echipei din Turnu Măgurele, astfel că prezenţa la barajul pentru promovarea în liga a III-a este absolut meritată. Diferenţa dintre Sporting şi FCM a ajuns la 11 puncte, aşa că locul întâi este ocupat definitiv de Sporting Turnu. După cum a declarat Vali Bădoi, această victorie asigură un final liniştit pentru turneni, care se pot pregăti pentru baraj, obiectivul declarat al patronului Valter Rafini fiind promovarea în liga a III-a. Iată celelalte rezultate ale etapei a XXIII-a:

Voinţa Saelele  –  Spicpo Poroschia 3-0
 Unirea Petrolul Videle – Viaţă Nouă Olteni  3-1
 Unirea Brinceni – Unirea Ţigăneşti 1-0

Clasamentul Ligii a patra il gasiti AICI

 

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
sandu pe 20 Aprilie 2015, 21:28
#6
un mare antrenor la Turnu Magurele
Sa speram ca Florea Voicila va deveni antrenor la divizionara,, C,, Sporting Turnu Magurele.
suporter pe 20 Aprilie 2015, 18:38
#5
GALERIA
Sa nu mentionati nimic de galerie, caci saracii isi dau sufletul in tribuna, iar echipa aproape ca-i ignora la sfarsitul fiecarui meci.Un pic de rusinica pentru fotbalisti, in rest numai de bine.
alfa pe 19 Aprilie 2015, 08:52
#4
Cand se vrea si la Turnu se fac lucruri de calitate
Felicitari echipei si conducerii tehnice. Sporting arata ca o echipa profesionista, cu un fotbal modern in viteza, cu ruperi rapide de ritm coroborate cu joc de pase sc*rte stanga-dreapta intre mai multi jucatori si lansari pe centru direct pe poarta. Un joc agreabil si inteligent facut de Vali Badoi la coordonare, centrare si apoi la pozitionarea colegilor pe posturi in teren. Tot respectul pt d-l patron Walter care are rabdare si este echilibrat in construirea unei echipe profesioniste de fotbal la Turnu. D-l Primar Cuclea iubeste fotbalul pt ca l-a practicat in tinerete si sunt convins ca-l va ajuta pe d-l Walter cu imbunatatirea conditiilor de joc pe baza sportiva, precum si cu solicitarea unei chirii modice, rezonabile pt ca se pare ca d-Walter vrea sa faca ceva durabil la Turnu si trebuie ajutat de administratia publica locala.
alyn pe 18 Aprilie 2015, 22:17
#3
sporting
felicitari tineti-o tot asa
IONEL pe 18 Aprilie 2015, 20:06
#2
FELICITARI
Felicitari D-lui WALTER RAFINII pentru modul profesionist in care asigura conditii acestei echipe minunate care a mai adus un pic de buc*rie in sufletele iubitorilor de fotbal din acest oras .BRAVO VALI BADOI !

sporting pe 18 Aprilie 2015, 16:13
#1
turnu
diferenta putea fi mai mare daca terenul de joc era mai bun acum ar trebui ca si primaria sa se tina de cuvant in privinta stadionului promitand ca face altul nou

Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.