Fotbal, liga a IV-a: Metalul Peretu - "Sporting Turnu" Tr. Măgurele 0-3. Spectacol în galben-verde!

11 Aprilie 2015, 23:39 | 2235 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Un nou gol din lovitura libera al lui Vali Badoi. foto:teresport

Sporting Turnu s-a impus cu 3-0 la Peretu, dupa un joc controlat in totalitate, dar meritul cel mai mare pentru acest succes l-a avut Vali Badoi.
Antrenorul-jucator al turnenilor a rezolvat de unul singur meciul, inscriind doua goluri superbe, din lovituri libere, la care portarul Busca a fost spectator.
Mai intai a marcat in minutul 28, cu un sut la coltul drept, mingea ducandu-se direct la vinclu, apoi, in partea secunda, in minutul 56, a schimbat coltul, iar rezultatul a fost acelasi: gol imparabil (ambele goluri le regasiti in galeria de mai jos).

Dupa cele doua goluri ale lui Badoi, echipa din Turnu a zburdat pe teren, a mai inscris o data prin Teleoaca Laurentiu, care a fructificat un penalty scos tot de el , apoi a mai ratat cateva ocazii bune gol, printre care si o bara, a lui David.
In schimb, Metalul Peretu nu a avut nicio sansa de a marca, singura faza mai importanta a peretenilor a venit in minutul 66, cand Baltateanu a cerut un penalty la un duel cu Dana.

In cele din urma, Turnu s-a impus cu scorul de 3-0, si asteapta cu incredere, sambata viitoare, derby-ul cu FCM Alexandria.
4 goluri a inscris Badoi in acest sezon pentru Sporting Turnu, toate din lovitura libera.

Metalul Peretu – Sporting Turnu 0-3
Vali Badoi (28, 56), Laurentiu Teleoaca (60 – pen)

Metalul Peretu: R. Busca – E. Sarbu, Iaurum, D. Sandu, M. Stefan – M. Ciofalca, A. Baltateanu, Ivascu, M. Baltaretu – D. Mocanu, I. Burcea.
Sporting Turnu: L. Celic – I. Stirbu, C. Dana, A. Salcianu, F. Mitrea – V. Badoi, S. Mitran – A. Latu, M. Urucu, L. Teleoaca – G. Dumitrescu.
Pentru clasamentul ligii a IV-a, click AICI

sursa:teresport.ro

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.