Patru maşini avariate într-un accident provocat în municipiul Constanţa de un tânăr din comuna Lunca.

09 Aprilie 2015, 00:03 | 2910 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Patru masini au fost avariate de un teleormanean in municipiul Constanta.

Potrivit Serviciului Rutier Constanta, accidentul s-a petrecut luna trecuta, protagonist fiind un tanar sofer din comuna Lunca. In jurul orei 00.05, M. S. M. ( bărbat, de 23 ani, din comuna Lunca, Teleorman ) a condus un autoturism, pe bd. Aurel Vlaicu din Constanţa, dinspre str. Baba Novac către Staţiunea Mamaia.

La intersecţie cu bd. Tomis, din cauza nerespectării semnificaţiei indicatorului rutier Cedează trecerea, a pătruns în intersecţia semaforizată aflată în funcţiune pe culoarea galben intermitent, şi a intrat în coliziune cu o autospeciala, condusă de P. C. ( bărbat, 49 ani, din Agigea ), pe bd. Tomis, dinspre str. Soveja către Ovidiu.

În urma coliziunii, primul autoturism a fost proiectat într-o autoutilitara, condusa de N. C. M. ( bărbat, de 26 ani, din Brăila ) şi într-un autoturism, condus de Ţ. M. ( bărbat, de 43 ani, din Murfatlar ), ambii conducători auto se aflau opriţi la intersecţie pentru a acorda prioritate autovehiculelor ce au acest drept.În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui M. S. M.

Citeşte şi