Excepţional!! Dănuţ Cuclea şi angajaţii Primăriei aderă la Strategia Naţională Anticorupţie.

05 Aprilie 2015, 00:05 | 1985 vizualizări | 3 comentarii
Primaria Turnu-Magurele.

Vineri, 3 aprilie, a apărut pe site-ul Primăriei Turnu-Măgurele "Declaraţia de aderare la valorile fundamentale, principiile, obiectivele şi mecanismul de monitorizare al Strategiei Naţionale Anticorupţie 2012-2015". Sună ca în filmele cu proşti. Până acum, Primăria nu avea aceleaşi valori şi principii? Dacă s-a aderat e treabă serioasă şi putem dormi liniştiţi. Limbajul este de lemn, puţin spus. Iată câteva exemple: "Plan naţional de acţiune pentru implementarea Strategiei Naţionale Anticorupţie", "Primarul îşi exprimă, în mod ferm, angajamentul de continuare a eforturilor anticorupţie prin toate mijloacele legale şi administrative corespunzătoare şi condamnă corupţia în toate formele în care se manifestă".

E foarte bine, prea bine ca să nu ne dorim să se implementeze şi să reuşească aşa minunăţie. Toată declaraţia miroase asemănător cu Ministerul Marilor Proiecte al lui Şova, din care nu a rămas nimic. Interesant e că Primăria tocmai acum aderă la această luptă. Înţelegem că până acum s-a căzut la pace cu flagelul corupţiei sau a fost protejat. Edilii oraşului aderaseră probabil la Legea Dragnea sau Teldrum.

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Diamant Nifinisat pe 06 Aprilie 2015, 14:26
#3
VINE MORCOVU' DIN URMA CU TOT CU GRADINAR
JAVRELE DRACU IMPUTITE !NU E NICI O PROBLEMA DACA O SA FACETI SI VOI CATIVA ANISORI PE LA RAHOVA !!!POATE ASA VA MAI VINE MINTEA LA CAP, CA DEOCAMDATA NU VA STA CAPUL DECAT LA FURACIUNI !JOS MAFIA PSD !!!https://www.youtube.com/watch?v=Z2rCcQKVcQULA PUSCARIE CU TOT CE INSEAMNA PSD aka MAFIA POLITICA !!!
Corneluș/nu Cone pe 05 Aprilie 2015, 10:45
#2
Primare,se strange latul !
Pune-ti hartiile si documentele in ordine ca vine taifunul.Ia vezi,ai vreun semnal de pe la CJ?
ESCU pe 05 Aprilie 2015, 08:44
#1
A intrat frica-n voi?
Gura pacatosului,adevar graieste.Sau asa v-a spus Dragnea ca suna mai bine?Iar acum dupa aderarea asta,se lasa cu ceva demiteri si arestari sau asta e asa pentru prostirea electoratului?Daca mai tine dar,cine mai crede?Nu va e rusine,ma,porcilor!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.