Să plângem cu bogaţii României!.....

03 Aprilie 2015, 14:50 | 3675 vizualizări | 12 comentarii
Car Universal
Ioan Niculae.

„BREAKING-NEWS. Cel mai bogat român merge la pușcărie” – așa titrau aseară burtierele la mai toate televiziunile de știri. Într-adevăr, un moment important pentru Justiția din România.

Ioan Niculae plătește cu doi ani și jumătate din viață, conform deciziei definitive a instanței, pentru finanțarea ilegală a campaniei electorale a candidatului PSD la Președinție în 2009, Mircea Geoană. Probabil că va scrie o carte sau două sau trei, va avea un comportament-model în închisoare și va ieși mai repede de doi ani… C-așa-i în România. Uniunea „scriitorilor” s-a mutat în penitenciare.

E vinovat? Fără îndoială, da. Așa spune o decizie definitivă a Justiției din România, așa că nu mai avem ce să discutăm.

Nu de aceeași părere sunt unii jurnaliști de la televiziunile de știri, care au adoptat o retorică periculoasă. Simultan, pe Antena 3 și pe Realitatea TV, se plângea aseară pe umărul lui Ioan Niculae, dar mai ales a „miilor de angajați care ar putea rămâne pe drumuri”. Niculae este patronul grupului de firme InterAgro. În această calitate are, spuneau aseară cele două posturi de știri, 11.000 de angajați.

„Ce se va întâmpla cu ei?!”, „La oamenii ăștia și la familiile lor s-a gândit cineva?” – se tânguiau moderatorii și invitații emisiunilor… Ba chiar, un guguștiuc prezent din sculare în culcare la Antena 3, fost consilier prezidențial (!), vorbea savant despre „desființarea programatică a capitalului românesc” și despre asaltul capitalului străin.

Poftim?! Asta-i o „logică” insidioasă și perfidă care-și face loc din ce în ce mai mult în spațiul public. În primul rând că Ioan Niculae nu e vreun patron de covrigărie care asudă de dimineață și până seara alături de doi angajați și, prin închiderea sa, se pune cruce micii afaceri. Nu. InterAgro e un conglomerat de companii, cu Consiliu de Administrație, Director General, Director Financiar, cu contracte în derulare. Firma/ firmele merg mai departe și cu acționarul majoritar în pușcărie.

Ce vor ei, propagatorii retoricii de mai sus, de la Justiție? Să judece cu două măsuri? Ăsta-i un pârlit de angajat, la pușcărie cu el. Ăsta-i ditamai patronul cu mii de angajați, să-i dăm cu suspendare, să nu cumva să rămână amploaiații pe drumuri!… Cum vine asta? În Constituție scrie că toți suntem egali în fața legii. De la cerșetorul din intersecție până la Președinte. Ăsta-i fundamentul democrației. Deja am văzut că unii parlamentari sunt „mai egali” decât oamenii simpli în fața legii. Acum vrem să avem și categoria „oameni de afaceri” care ar trebui tratați altfel deoarece creează locuri de muncă? În ce țară ați mai văzut voi că se întâmplă așa ceva?

Vă reamintesc faptul că tanti Justiția este întruchipată de o statuetă legată la ochi, cu o balanță în mână (zeița Themis – în mitologia greacă zeița dreptății). Așa, legată la ochi, ea, tanti Justiția trebuie să judece la fel și pentru Nea Ion din Cocârlatele, și pentru domnul Ioan Niculae.

Nu vă lăsați influențați de cântecele de sirenă din ce în ce mai stridente ale mass-media românești! În spatele lor nu se ascund convingerile jurnaliștilor, ci interesele patronilor lor penali, unii deja la pușcărie, alții pe drum… Observ în ultima vreme o adevărată campanie care tinde să pună la colț DNA, procurori, judecători, „oamenii răi” din România, care au declanșat „teroarea cătușelor”. Ni se servește o logică strâmbă în care trebuie să plângem pe umărul infractorilor cu gulere albe, pentru că sunt și ei oameni, au și ei copii acasă, au angajați, au familii care plâng după ei… Cu greu îmi stăpânesc o lacrimă în colțul ochiului stâng. De râs…

sursa: reportervirtual.ro

Citeşte şi
Comentarii (12) Adaugă comentariu
cetatean pe 04 Aprilie 2015, 06:50
#12
TR M.
Sa se faca controale la primarie pt.contractele acordate firmelor de casa.
comunicat pe 04 Aprilie 2015, 02:03
#11
Pontacului George Sc*rtu
Dezmintim cele afirmate in postarea #6, de catre angajatul primatului Cuclea Danut, cu nume de cod George Sc*rtu, privind finantarea campaniei lui Catalin Predoiu din banii primiti de consilierul George Scutaru, in anul 2008 . Cele afirmate sunt doar ecoul minciunii lansate de Pontacul Victor Viorel, plagiator de renume mondial si un prostanac de aceeasi talie.
Sa plangem pe 03 Aprilie 2015, 23:05
#10
Zimnicarii
Saracii de ei, or sa mulga trompa elefantului

taran pagubit pe 03 Aprilie 2015, 19:04
#9
lapte
asvrea si eu sa stiu daca aceasta scarba NICOLAE va fi verificat si pentru rele facute in ani 1990 cand a pagubir bviewti tarani luand laptele un an intreg si nu lea dat nici un ban lua saraci laptele de la gura copii si il preda lui nenorocitul legea de atrunci nu a facut nimic in privinta asta sa-i vina numele din puscarie cat munceau parinti mei ca vaca sa dea lapte si el sa nu dea nici un leu
f...u gatzii matii pe 03 Aprilie 2015, 17:10
#8
d nenorocit
trebuia sa primesti d 100 ori mai mult . putregaiu dreaku. cu toata averea ta nu valorezi doi bani. or sa f..a banii alde fita si or sa.ti ajunga nepotii muritori d foame. toata averea aia o s s duca p p**a...
Marian pe 03 Aprilie 2015, 16:53
#7
Fost angajat la Donau Chem
Doar 2 ani și 6 luni??! Măi fraților, dacă furam o găină mie î-mi dădeau 7 ani, de parcă aș fi violat-o! Nicolae a furat tot timpul cei 11000 de angajați plus miliarde furate pe nedrept prin înșelăciune de la stat...gen prețul gazelor, neplata diferitelor impozite...și multe altele! Din ce credeți că a făcut peste un miliard de euro? În nici un caz din afaceri cinstite! Ar trebui să-i confiște statul toată averea și să-i dea măcar 10 ani închisoare. Așa s-ar mai apropia justiția de adevăr! Când se ajunge la zi cu salariile și bonurile de masă la toate firmele lui Nicolae, nu doar la Donau Chem?
George Sc*rtu pe 03 Aprilie 2015, 16:52
#6
MAFIA PARDIDELOR
Astazi a inceput urmarirea penala a unu consilier PNL al lui Iohannis pentru nereguli la finantarea campaniei lui Catalin Predoiu la Buzau cu 170.000 Euro

Mafia PDL - PNL este la fel in toate partidele la nivel de parlament este o coruptie totala !
Diamant Nefinisat pe 03 Aprilie 2015, 16:50
#5
LA PUSCARIE DRAGNEA, MOHANU, CUCLEA SI TOTI BARONII DIN JUDETE !!!


JOS MAFIA PSD !!!



https://www.youtube.com/watch?v=Z2rCcQKVcQU



LA PUSCARIE CU TOT CE INSEAMNA PSD aka MAFIA POLITICA !!!
Glont pe 03 Aprilie 2015, 16:36
#4
Pusca si c*reaua lata
Ar trebui cercetat si vazut cu care dintre teleormaneni a fost Ion Nicolae in Africa,la vanatoare?
Diamant Nefinisat pe 03 Aprilie 2015, 16:19
#3
NEDREPTATE !!!
ASTIA AR MERITA SA PUTREZEASCA IN PUSCARIE !!!



FURA SUTE DE MILIOANE DE EURO SI FAC 2 ANI SI 6 LUNI ?!?



CINE FURA O GAINA FACE 7 ANI !!!! VI SE PARE NORMAL ?
George pe 03 Aprilie 2015, 15:38
#2
ANAF
La uşă,noaptea,bate cineva..

-Cine-i?

-Ana...

-Ana şi mai cum?...

-Ana, ANA...F!
Victor pe 03 Aprilie 2015, 15:34
#1
Premoniţie...
Acum un an comentam la un articol, că dacă Niculae închide combinatul s-ar pute să facă închisoare...Nu l-a închis, dar pe el da..deci urmează? Nu ştiu dacă celula are un spaţiul pe etajeră,pe mileu, pentru elefant...Vă daţi seama că ne aşteaptă vremuri cam grele? Poate e mai bine scăpăm dracului de poluarea necontrolată!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.