IOAN NICULAE, patronul combinatului chimic Donau Chem Tr. Măgurele, a intrat la închisoare!!!! Olimpiea Creteanu, judecătoarea turneancă ce i-a dat NUP lui Niculae în acelaşi proces, ar trebui să se retragă din magistratură, dacă are onoare.

03 Aprilie 2015, 00:04 | 4740 vizualizări | 22 comentarii
Car Universal
Ioan Niculae.

Cel mai bogat român, detinatorul unei averi de 1,1 miliarde de euro, patronul concernului  InterAgro, a intrat la puşcărie. Ioan Niculae ajunsese să se creadă un supraom care, din mărinimie, dădea de mâncare la oamenii de rând. Iată că, din atât bine cât a făcut, a ajuns la mititica. Angajaţii de la combinatul chimic Donau Chem Turnu Măgurele pot spune că Dumnezeu nu doarme. Ţinând cont că Niculae a fost dus la penitenciarul Rahova, angajaţii din Teleorman ar trebui să-i ducă ceva de mâncare atunci când merg la  Bucureşti. Cel mai bine ar fi ca pachetele să fie duse de firma lui Geantă.                  

Omul de afaceri Ioan Niculae a fost condamnat joi la doi ani şi şase luni de închisoare cu executare în dosarul "Mită la PSD", în care fostul lider PSD-ist Gheorghe Bunea Stancu a fost condamnat la trei ani de închisoare. Instanţa a mai decis confiscarea sumei de 641.000 de lei de la Ioan Niculae. Conducerea combinatului, în frunte cu Iacob Pelea şi Ioan Ban, ar trebui scuturată puţin mai mult de procurori, pentru că s-au furat până şi banii de salarii, sporuri şi bonurile de masă. Chimiştii ar trebui să protesteze iarăşi, până când arogantul Pelea îşi va da demisia. În combinat se merge cu toată viteza spre şomaj, însă nu se ştie ce se va întâmpla până la urmă. S-ar putea ca Ioan Niculae să fi şantajat cu închiderea combinatului şi a altor unităţi economice, dacă este condamnat. Judecătoarea turneancă Olimpiea Creţeanu, zisa Lipita, l-a salvat când dosarul a fost la Judecătoria Sector 1, motivând că nu există faptele. Iată că la Curtea de Apel, Ioan Niculae a fost condamnat, fapt pentru care ar trebui ca Lipita să se lase de meserie şi să plece acasă. Referitor la modul cum presa a relatat despre arestarea celui mai bogat român, s-a observat că Ioan Niculae a dat bani mulţi de-a lungul timpului la televiziuni, pentru că, joi seara, unele televiziuni au dezbătut cu totul altceva. Apare întrebarea: unde sunt banii angajaţilor?

Citeşte şi
Comentarii (22) Adaugă comentariu
/ pe 04 Aprilie 2015, 13:06
#22
/
Vai vai. nu înțeleg care-i problema ta cu ce am scris eu. Dar știi ce? Nu mă intereseaza ! wink
ilie de la scularie pe 04 Aprilie 2015, 05:38
#21
@/
Asta chiar ar fi culmea, sa pricepi si tu cum sta treaba. Dar, cu niste munca si cu mai mare atentie... poti!
/ pe 03 Aprilie 2015, 23:39
#20
pt comentariul #19
Chiar nu pot intelege ce ai vrut sa spui in acel comentariu.
Ilie de de la scularie pe 03 Aprilie 2015, 21:15
#19
@Satvaru si /
Satvaru este caz clasic de patologie psihiatrica. / este doar o lichea, dar un avatar a lui Ilie Nistor. Pe ala l-am,,citit" asa ca s-a dat la fund o vreme. Raman pe baricade ciuruc*rile PSD-iste care totusi nu-s de talia lui Ilie Nistor. Slabutz, slabutz rau domnilor PSD-isti daca cu sfertodocti ca astia combateti pe cei care se buc*ra de faptul ca Nicolae e la,,debara". Inseamna ca deranjul e mare. Asa sa ajute Dumnezeu!
si judecatoarea pwlei pe 03 Aprilie 2015, 17:15
#18
care a luat sigur mita pt verdictu ala
ce natia ei mai cauta in magistratura. ar trebui sa dispara fara drept dapel. poate dak ar fi luata si la bani marunti ar intra k judecatoru ala corupt cateva zeci d ani...
DIAMANT NEFINISAT pe 03 Aprilie 2015, 16:55
#17
OLEEEE !!!!OLEEEE !!!!OLEEEE !!!! NICULAE NU MAI E !!!
OLEEEE !!!!OLEEEE !!!!OLEEEE !!!!OLEEEE !!!!OLEEEE !!!!OLEEEE !!!!OLEEEE !!!!OLEEEE !!!!OLEEEE !!!!OLEEEE !!!!OLEEEE !!!!OLEEEE !!!!OLEEEE !!!!OLEEEE !!!!OLEEEE !!!!OLEEEE !!!!OLEEEE !!!!OLEEEE !!!!OLEEEE !!!!OLEEEE !!!!OLEEEE !!!!



NICULAE NU MAI E !!!!! !!!!OLEEEE !!!!OLEEEE !!!!OLEEEE !!!!
Diamant Nefinisat pe 03 Aprilie 2015, 16:50
#16
LA PUSCARIE DRAGNEA, MOHANU, CUCLEA SI TOTI BARONII DIN JUDETE !!!


JOS MAFIA PSD !!!



https://www.youtube.com/watch?v=Z2rCcQKVcQU



LA PUSCARIE CU TOT CE INSEAMNA PSD aka MAFIA POLITICA !!!
Diamant Nefinisat pe 03 Aprilie 2015, 16:27
#15
JOS MAFIA PSD DIN COMBINAT !
LA TURNU MAGURELE SA VINA UN CUMPARATOR SAU ASOCIATI CARE SA DEA LOCURI DE MUNCA SI O DIRECTIE BUNA COMBINATULUI !!!



FARA ZDRENTE PSD-ISTE CARE IL BAGA IN INSOLVENTA, FALIMENT SI APOI TAIAT SI DAT LA FIER VECHI !!!!



NUMAI NASTASE A SEMNAT PTR SOARTA COMBINATULUI IN 2004, JAVRA DRACU IMPUTITA, ALT PSD-IST MAFIOT SADEA CE AJUNSESE SA FACA AFACERI IN MAREA CHINEI !!!!
Diamant Nefinisat pe 03 Aprilie 2015, 16:24
#14
HA HAAA !!!
FIECARE MILION DE EURO FURAT SA FIE ECHIVALENTUL UNUI AN DE PUSCARIE !!!



MA FACETI SA RAD . ASTA E OM CINSTIT ??!? DE PREA CINSTIT A AJUNS LA PUSCARIE !!! TOCMAI ACUM SE FACE DREPTATE ??! E DESTUL DE TARZIU DAR TOT E BINE !



PUNETI-I SECHESTRU PE TOATA AVEREA FURATA !!!!!



LA PUSCARIE TOT PSD aka MAFIA POLITICA !!!



ASTEPTAM UN ARTICOL ASEMANATOR CU DRAGNEA IN ROLUL DE PRINCIPAL DE INCULPAT !!!!
jan pe 03 Aprilie 2015, 16:01
#13
un hot mai putin........
Un hot mai putin in libertate, acest Niculae se buc*ra la salariile amaritilor de muncitori, citrva sute de lei, ar trebui luati si " cateii" lui, cei ce se gudura pe linga el, sa fie toti in puscarie!
de'george pe 03 Aprilie 2015, 14:14
#12
cum pot??
CUUum pot sa va trimet o poza cu fisu lu dna lipita vazut de mine cand conduce un AUDI A8 negru mai exact cu nr B 08 YNT,masina lui niculaie. Lam surprins eu cu telefonul meu la semaforul de la unirii. Cica ar avea nustiu ce functie mare la echipa de fotbal a lui Niuclaie
/ pe 03 Aprilie 2015, 13:32
#11
!!
Apropo, judecatorul achita nu da NUP!smile)
Satvaru pe 03 Aprilie 2015, 13:16
#10
NICOLAE TE PLANGE TOT TURNUL
Va iesi lumea pe strazi!!!!Domnul NICOLAE este simbolul OMULUI CINSTIT si MUNCITOR!!!Jos MAFIA, sus PATRIA!!!
/ pe 03 Aprilie 2015, 12:32
#9
pt comentariul #6
Pai sa se duca, acolo va merge, mai devreme sau mai tarziu, orice persoana care savarseste o infractiune si se poate dovedi acest lucru! eu vorbeam strict de acest articol. Nu cred ca este de competenta celor ce scriu pe acest site sa judece temeinicia hotararii unei instante. Sunt alte organe abilitate pentru aceste asecte. Respectivii sa se rezume la informarea cititorilor, nu sa isi expuna ideile care de cele mai multe ori, dupa parerea mea, sunt de-a dreptul aberante!
VOX POPULI pe 03 Aprilie 2015, 11:56
#8
URMEAZA DRAGNEA
Pe data de 8 aprilie ne vom declara liberi de dinastia DRAGNEA.Urmeaza si locotenentii lui.Criminalul Simionescu,t

ractoristul Madalin si ciobanul Pațica.



Max pe 03 Aprilie 2015, 11:25
#7
Dumnezeule mare...
...acela care a scris acest "articol" este ziarist sau lider sindical ?

Doar rautate fara nici o urma de profesionalism.

Rafuiala la drumu' mare cu toti cei care indraznesc sa poarte ochi care nu-i plac "jurnalistului" !

Aferim bre !
pruna pe 03 Aprilie 2015, 11:11
#6
Băăăăăăă,varza,
Sa se duca dupa Niculae si ea si fisu.
/ pe 03 Aprilie 2015, 10:06
#5
varza
Doamne habar nu aveți cum funcționează justiția!!! Ăsta este și motivul pentru care avem mai multe grade de jurisdicție! ! Auzi, sa se retragă! !!smile)))))
e ls Giurgiu pe 03 Aprilie 2015, 09:11
#4
na la Rahova
inchis
JUSTITIA DIVINA pe 03 Aprilie 2015, 05:35
#3
AM RABDAT 3 LUNI FARA SALARII
Niculae,exista un DUMNEZEU si acela este sus si vede TOT.Sa muncim pt tine si acolitii tai,BAN,PELEA etc,cum crezi ca ne-a fost noua ce-i 980 de muncitorii de la SC DONAU CHEM s-a nu avem ce pune pe masa la copii si familie?I-ar sefii enumeratii mai sus cu sute de milioane,iar noi cu salariile neachitat-e din DECEMBRIE 2014. LA PUSCARIE acolo va este locul la totii care va bate-ti joc de intreg poporul ROMAN.EXISTA un DUMNEZEU si ace-l DUMNEZEU are grija si de noi ce-i badjocorit-ii de voi. DREPTATe PANA LA CAPAT pt acest POPOR.
Fane Babanu' pe 03 Aprilie 2015, 03:28
#2
Pentru George
Dar cati oameni n-au pierdut locul de munca din cauza acestui sec*rist scarbos? Si daca au muncit moca ce-au rezolvat? Macar in somaj luau niste bani. Asa au muncit gratis pentru penalul asta.
george pe 03 Aprilie 2015, 01:06
#1
ar trebui sa stiti
radeti de acest om...dar angajati lui s-ar putea sa ramana fara loc*rile de munca si atunci cum va mai fi...
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.