Cronica infracţiunilor: conducere a unui autoturism fără ITP şi prinderea unui autor al mai multor furturi din comune din zona Turnu.

31 Martie 2015, 00:01 | 2458 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Politia.

Poliţişti din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Crângu au depistat un bărbat din comuna Salcia, sat Tudor Vladimirescu, jud. Teleorman care conducea un autoturism pe DJ 653, fără a avea dovada efectuării inspecţiei tehnice perioadice, motiv pentru care a fost sancţionat contravenţional cu amendă  în valoare de 877 lei conform  art. 10 alin. 1 din OUG 195/2002 rep., fiindu-i reţinut şi certificatul de înmatriculare al autoturismului . La o asa amenda, mai bine isi cumpara un alt autoturism.

Poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Lunca au continuat cercetările în mai multe dosare penale privind săvârşirea unor infracţiuni de furt comise de la începutul anului şi până în prezent, identificând autorul în persoana unui tânăr în vârstă de 26 ani din comuna Salcia, jud. Teleorman.La domiciliul suspectului au fost identificate  mai multe bunuri provenite în urma acestor acestor infracţiuni, bunuri care au fost restituite părţilor vătămate.

Citeşte şi