Habemus inspector şcolar general in Teleorman! Doamna inspector Teldrum a câştigat concursul. O altă candidată n-a reuşit să ia nici măcar nota 7! Cine ne sunt inspectorii!

23 Martie 2015, 00:02 | 4315 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Valeria Gherghe, inspectoarea Teldrum, o persoana cu mare greutate.

Săptămâna trecută s-au desfăşurat la Ministerul Educaţiei concursurile pentru ocuparea posturilor de inspectori şcolari generali din toată ţara. Teleormanul a fost reprezentat de actuala inspectoare Valeria Gherghe şi de fosta inspectoare adjunctă Eliza Sotirescu. Aşa cum era de aşteptat, V. Gherghe, inspectoarea Tel Drum ( soţul e angajat la această firma, de unde şi numirea doamnei în această funcţie), a câştigat detaşat, cu 133 de puncte din 150 posibile, astfel că şi-a "betonat" postul. Doamna Sotirescu s-a făcut de râs ( nu e prima oară) şi n-a reuşit la proba scrisă să ia măcar nota 7, astfel că s-a retras de la proba următoare. Ruşinos, dar aşa e în Teleorman. V.Gherghe poate să-şi urmărească în continuare interesele personale ( excursii cu profesori, deoarece e proprietara unei agenţii de turism) şi interesele pesediste, nicidecum interesul învăţământului teleormănean.

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
CETATEANUL. pe 25 Martie 2015, 07:08
#7
da, valerica lui becu.
cand va fi vorba despre tine, asa voi face! idioato!.
Diamant Nefinisat pe 24 Martie 2015, 14:26
#6
O sa cazi odata cu cine te sustine acum pe linie politica !
La taiere cu tine la abator !!!



Huiduma dracu nu te mai saturi de cefe !!!



Bagati in voi pana crapati, nu ati mai crapa mai repede, poate vara vine cu ceva caldura sa mai faceti cate un infarct ceva sa va mai rariti, ca prea multi sunteti !
toni pe 24 Martie 2015, 09:00
#5
Tusea
Au candidat tusea si junghiul Prima o baba comunista care de bine de rau stie ceva carte,.A doua o analfabeta frustrata care a terminat la particulara,si careia inca nu I-a spus nimeni ca e ridicola si ca nu poti copia la nesfarsit la toate examenele
taran pe 24 Martie 2015, 08:05
#4
inspectoare prea iubita
vizita domnului distins ministru al invatamantului a avut un scop clar in teleorman,credeati ca a venit ca nu mai putea de grija invatamantului din teleorman?
valerica a lu becu pe 23 Martie 2015, 18:13
#3
pardon moncher
rubrica,,regrete eterne,,sau cum se mai numeste ea e in alta parte.
CETATEANUL. pe 23 Martie 2015, 13:22
#2
CU DURERE.
IERI, 22 MARTIE 2015, A INCETAT DIN VIATA ING. DUMITRU JIANU, FOST DIRECTOR MECANO ENERGETIC LA COMBINATUL DE INGRASAMINTE CHIMICE- UN OM DEOSEBIT, CU O PUTERE DE MUNCA IESITA DIN COMUN. DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE!.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.