Fotbal, liga a IV-a: Sporting Turnu Tr.Măgurele – Unirea Ţigăneşti 2-0. A învins dar nu a convins.

21 Martie 2015, 16:46 | 3188 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Sporting Turnu Tr. Magurele a invins  si  Unirea Tiganesti

Sâmbătă, 21 martie, pe stadionul Municipal din Turnu Măgurele, s-a desfăşurat partida de fotbal, contând pentru etapa a XIX-a a ligii a IV-a teleormănene, dintre echipele Sporting Turnu Turnu-Măgurele şi Unirea Ţigăneşti. Meciul s-a încheiat cu victoria turnenilor, scor 2-0, prin golurile înscrise de David în minutele 42 şi 55. În faţa a 350-400 de spectatori, pe un timp bun pentru fotbal, cele două echipe au fost protagonistele unui joc anost, fără multe faze de poartă. Victoria turnenilor este absolut meritată, însă jocul a lăsat mult de dorit. Emblematic e faptul că Vali Bădoi, cunoscut pentru calmul său, a răbufnit la o fază, admonestandu-şi unul dintre coechipieri.

Clasament fotbal Liga a IV-a

E clar că Sporting Turnu e aproape câştigătoare a campionatului judeţean, însă nu trebuie să trateze meciurile cu lejeritate. Faptul că, din cauza retragerilor din campionat, echipa joacă la două săptămâni un meci oficial, e un alt motiv al regresului resimţit în jocul echipei. Publicul spectator a fost înţelegător cu echipa turneană, însă, pentru viitor, echipa trebuie să-şi revină la forma din tur. Oaspeţii, antrenaţi de Florea Voicilă, s-au remarcat doar prin protestele antrenorului, care, probabil, a văzut alt meci. Pentru viitor, sperăm ca Vali Bădoi să ia taurul de coarne şi să pună "biciul" pe elevii săi. Barajul pentru promovarea în liga a III-a nu trebuie să fie aşteptat cu o tratare superficială a meciurilor. Aşteptăm mult mai mult de la jocul echipei, pentru că a demonstrat că poate.

Iata celelalte rezultate ale etapei:

FCM Alexandria – Rapid Buzescu 3-0
Dunarea Zimnicea – Unirea Petrolul Videle 0-2
Metalul Peretu – Spicpo Poroschia 1-0
Unirea Brinceni – Astra Plosca 2-0
Viata Noua Olteni si Vointa Saelele au stat.

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
sporting pe 21 Martie 2015, 19:02
#2
sporting
jocul anost se datoreaza si terenului foarte prost. pe cand va demara primaria lucrarile la faimosul stadion promis turnenilor-

ohh pe 21 Martie 2015, 18:28
#1
ce elevi
ies de la codrea din camin cu doua sacose de pet-uri la 2,5 litri si dau cu ele pe langa cos ca doar de aia e platita femeia de serviciu, sunt jalnici stau la rand la doua vagaboante din camin si dau bani la pestii ti**noi ca sa intre acolo, pacat de ei si Vali are moolt de munca...
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.