Liviu Dragnea a oferit un contract de 40 de milioane de euro firmei care l-a mituit cu 7 milioane de euro pe Radu Mazăre. Oare, Dragnea cât o fi primit?

19 Martie 2015, 00:04 | 2702 vizualizări | 12 comentarii
Car Universal
Polaris Holding.

Polaris M Holding, compania deputatului PSD Eduard Martin, pare a avea mare succes în judeţe roşii. Firma care a „câştigat” licitaţia pentru salubrizarea municipiului Constanţa, după ce ulterior l-a plătit pe edilul Radu Mazăre cu şapte milioane de euro, este aceeaşi firmă care a obţinut, în Teleorman, un contract de 40 de milioane de euro pentru servicii de colectare şi transport a deşeurilor în toate localităţile judeţului.

Fără nicio anchetă, se pune întrebarea: în cazul Teleormanului, câte milioane de euro a fost şpaga? Deocamdată, nu ştim cât a fost valoarea tranzacţiei, însă simţim pe pielea noastră serviciile de "calitate" şi, mai ales, tarifele. Polaris trebuie să-şi recupereze banii şi de aceea a dublat preţul. Culmea, de câteva luni, gunoiul s-a scumpit. Dacă Mazăre şi-a luat milioane de euro de la Eduard Martin, Liviu Dragnea, care s-a luptat atât de mult pentru ca această firma să câştige, ce tarif o fi avut?

Citeşte şi
Comentarii (12) Adaugă comentariu
Diamant Nefinisat pe 20 Martie 2015, 12:17
#12
La Lita se duce omul cu zaharelul !




Nu se aduc tomeberoane si pubele, La LITA SE ADUC DOAR MINCIUNI !!!
Sergiu si atat pe 20 Martie 2015, 00:18
#11
Vorba multa saracia omului
...puscaria pentru multi dintre cei care ne conduc,este FOAAAARTEEEE APROAPEEE.
Un litean pe 19 Martie 2015, 20:21
#10
de la tara
La Lita cand se aduc tomberoanele promise si stip**ate si in contractul cetatenilor cu firma Polaris. Nu cumva si aceasta se numeste tot hotie, inselatorie, minciuna?
GUESS WHO pe 19 Martie 2015, 19:39
#9
MESAJ BOMBA ROMANIA 2015 !
CAM ASA STA TREABA IN POLITICA



https://www.youtube.com/watch?v=Z2rCcQKVcQU





JOS CU MAFIA POLITICA PSD !!!
Vrem D.N.A. u la primaria de la Turnu pe 19 Martie 2015, 15:03
#8
sa vedem atunci
p primare cuclea care umbla dupa c*rve o sa ajunga la puscarie in postura aia. innec-as-ar in gunoaiele polarisului d vierme imputit. dak o sa s skimbe conducerea primariei atunci poate o sa avem macar o umbra d sansa s skimbam ceva in saracia asta d orash. bagamias pwla in mortii si-n copii lu mohanu.
GHICI CINE !!! pe 19 Martie 2015, 13:54
#7
PUBELELE FURATE DE TI * GANI !


De ti**ni sunt furate ... baaaa, de ciorile alea sustinute de PSD.



si pe unde nu sunt, nu sunt din cauza ca banii din fondule europene cu care s-a finantat proiectul de salubrizare au fost furati si pubelele nu au existat niciodata, au luat asa la misto pe iei pe colo cateva de ochii lumii !!!

ADMINISTRATOR ASOCIATIE. pe 19 Martie 2015, 13:47
#6
Gunoaie
Cate pubele a adus firma polaris bloc*ri si pe strazi? Mașinile,pubelele,rampa de gunoi județeană TOATE sânt moca .Acestea au fost finantate prin programul ISPA.consiliul judetean la cedat,întrebarea este pe cati ani.

daaa pe 19 Martie 2015, 12:05
#5
baaa
pubelele de gunoi cine le-a furat ma? tomberoanele cine le umple cu muraturi? red face
Diamant Nefinisat pe 19 Martie 2015, 11:57
#4
Exact cum am mai precizat !


E combinatie pe linie de partid PSD, astia sunt O GASCA DE HOTI care o ard la cravate si FURA cu acte "IN REGULA" !



-TEL DRUM- SI -POLARIS "MAZARE" HOLDING- SUNT FIRME DE SPALAT BANI, BANI CARE PLEACA DIN TARA SI SE SPALA PRIN OFFSHORE-URI CA SA LI SE PIARDA URMA, PRIN TARI CU PARADIS FISCAL PRECUM - CIPRU, FINLANDA, LUXEMBURG SI ALTELE. DE CE OARE O FI DAT CU SUBSEMNATUL MAZARE ANUL TRECUT PRIN PREAJMA PASTELUI, TOCMAI DIN ACEASTA CAUZA SI PTR NISTE RETROCEDARI DE TERENURI LA MALUL MARII ( CONSTRUIREA UNOR HOTELURI ) !
Gheorghe Muresan pe 19 Martie 2015, 10:50
#3
O ancheta relativ simpla
Voi,constantenilor,(Mazare,Martin,Constantinescu)furati de la noi,teleormanenii,prin firma Polaris,iar noi,teleormanenii,(Dragnea,Fiscuci,Gadea si altii din PSD)furam de la voi,constantenii,prin firma TelDrum.Ce e asa complicat.Ramane sa aflam care spaga a fost mai mare si cine a dat-o?Se pare ca raspunsul asta ni-l va da numai DNA.
Mos-martin pe 19 Martie 2015, 09:52
#2
Dna
Toate masinile de gunoi sunt luate cu bani de la uniunea europeana . deci taxa de gunoi ar trebui mult mai mica,nu le mai dati atitea bani la astea...
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.