Ultima oră: Stan P. Nicolae, zis Gambor, un rom din cartierul Măgurele, a fost arestat pentru că a oferit mită unui poliţist. Mita a fost ascunsă într-un buchet de flori.

16 Martie 2015, 22:26 | 5091 vizualizări | 45 comentarii
Car Universal
Stan Nicolae, zis Gambor, a fost arestat preventiv.

Un ofițer de poliție din cadrul I.P.J. Teleorman a sesizat, la data de 08 martie 2015, Direcţia Generală Anticorupţie (D.G.A.) – Serviciul Judeţean Anticorupţie Teleorman despre faptul că o persoană, Stan P.Nicolae, i-a dat un buchet de flori ce conținea suma de 1.000 lei, promiţându-i alţi 2.000 lei dacă intervine pentru a nu fi luate împotriva sa măsurile legale ce se impuneau, respectiv cercetarea într-un dosar penal.
    In urma sesizarii, mai exact pe data de 11 martie, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman împreună cu ofiţerii de poliţie judiciară ai Serviciului Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Teleorman delegaţi în cauză, au organizat şi realizat o acţiune de prindere în flagrant a respectivei persoane în timp ce i-a dat ofițerului suma de 200 lei și 50 de euro în scopul mai sus menţionat.
   Stan Nicolae, zis Gambor,   a fost reţinut pentru 24 de ore, în cauză fiind dispusă începerea urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită. De altfel, a doua zi după flagrant, pe 12 martie 2015, Tribunalul Teleorman a admis propunerea parchetului de arestare preventivă a lui Stan Nicoale  pe o perioadă de 30 de zile, acesta aflându-se în prezent în Centrul de Reținere si Arestare Preventivă al I.P.J. Teleorman. Aşteptăm de la purtătoarea de cuvânt a IPJ Teleorman, doamna Teodora Dragole, să ne confirme numele poliţistului care l-a denunţat pe Gambor. Iată că mai sunt poliţişti curajoşi şi în Turnu Măgurele.

Stan Nicolae a fost implicat şi într-un alt incident cu un poliţist. Pe surse, s-a aflat că poliţistul Edi Ban a fost mutat din Turnu Măgurele deoarece i-ar fi împuşcat calul lui Gambor, atunci când acesta comitea infracţiuni cu ajutorul căruţei.

Citeşte şi
Comentarii (45) Adaugă comentariu
mafyotu pe 13 Aprilie 2015, 22:22
#45
vb an fata daca va tine
Santeti jmeceri toti sa vb si sa scrieti da cnd va antalniti cu noii va ... pa voii da frica
\n
Noryx pe 25 Martie 2015, 21:31
#44
vrem capete noi
Fagaras,Calaras,Marius Bascau ect sunt la Berlin cu fete sa se sesize politia
Diamant Nefinisat pe 21 Martie 2015, 19:11
#43
Nimic nou, nu ne mai faceti nici o supriza noua !?


Va rugam sa ne anuntati cand mai capturati cate o cioara, doua sau mai multe deodata sa scapam de ele odata !!!



Va multumim anticipat domnilor politisti, proc*rori, judecatori !
nebunusatului pe 20 Martie 2015, 12:49
#42
se sesizeaza si politia in al 12 ceas sau nu ?


Politia! Cand luati masuri impotriva acestor bestii de ti*gani ? Asteptati sa inceapa sa ne omoare ?
nebunusatului pe 19 Martie 2015, 15:00
#41
Cartierul Magurele
Habar aveti voi ce a devenit Magurelea noastra? ...a fost distrus gardul cimitirului iar acum au inceput cu gardul bisericii, pt putinul fier beton ce este incorporat in placi . In cimp se distrug spalierii, se fura portile oamenilor, se fura tot ce inseamna metal, nu conteaza cita paguba aduce omului, pentru cei cita banuti de cele mai multe ori paguba este insutita . Iti este teama sa lasi copilul sa se joace nesupravegheat, iti este teama sa mergi seara prin cartier . Om in puterea cuvintului pasesti cu frica in oase sa nu fi tilharit . Iti este teama sa pleci de acasa ca sa nu fi furat . Nu stiu daca exista casa sa nu fi fost furata . Flagelul ti**nesc a luat amplaore fara precedent . Fratilor nu avem decit sa nu mai asteptam la mila comandatului politiei ori a primarului ...nu doare pe nimeni de noi . Sa facem ce au mai facut si altii prin alte parti ... FOCUL, LINSAJUL
Diamant Nefinisat pe 19 Martie 2015, 14:21
#40
ASTEPTAM SA FACETI RAZII PANA II CURATATI PE TOTI !
Zărnăienii sunt 12 frați plus mama și tatăl lor. Kent, Ambasador, Armando, Căminaru, Fagaras sunt la fel de periculoși ca și ceilalți.

Sunt toti rude cu Stazian și Salvatoru. Stazienii locuiesc pe Strada Viitorului iar ceilalți pe Strada Mihai Viteazul in Cartierul Magurele. Salvatoru Zarlianu(chioru) este nepotu lui Elvis.



SALVATORU', ELVIS, ARMANDO, AMBASADOR, KENT, CAMINARU, GANDU, PRINTU', FAGARAS.



DOMNILOR POLITISTI ! ASTEPTAM SA VA FELICITAM PTR DECIZIILE CORECT LUATE PRIVIND LINISTEA SI SIGURANTA CETATENILOR ORASULUI TURNU MAGURELE !



Domnilor Proc*rori care dispuneti urmarirea penala prinvind infractiunile pe care acestia le savarsesc va rugam sa propuneti "INTERDICTIA DE A MAI INTRA IN ORASUL TURNU MAGURELE" la incarcerarea lor !



SA PLECE INAPOI DE UNDE AU VENIT SI SA NE LASE DRACU IN PACE ODATA PTR TOTDEAUNA !



LA PUSCARIE CU TOTI CIOROII SI INTERDICTIE PE TURNU MAGURELE !
Diamant Nefinisat pe 19 Martie 2015, 12:17
#39
Cu referire la Edi Ban !


Oarecum a fost fortat moral sa se mute, ptr ca mr Comandant de la acea vreme lake Crangeneanu era sub tutela PSD si trebuia sa asculte de Primarie, primar la acea vreme Nicolae Mohanu care cu totii stim ca Mohanu ii avea in grija pe ti*ganii de pe magurele asupra carora politistul Edi Ban trasese cu pistolul ! Bineinteles ca Mohanu auzind acestea a luat atitudine si a facut tot posibilil ca Edi Ban sa plece din politie de la TM pentru ca bagase in sperieti toate ciorile care aduceau voturi PSD-ului !



ASTA E MOHANU SI DRAGNEA PROTEJEAZA CIORILE CA SA AIBA UN ELECTORAT BUN SI SA STANGA MULTE VOTURI DE PE URMA LOR !!! NU AU NICI O PROBLEMA CA SE FURA CA IN CODRU!



SI PSD-UL SI CIORILE NE FURA NON-STOP ! UNII PE O PARTE, ALTI PE CEALALTA PARTE !!



LA PUSCARIE SI CU CIORILE SI CU PSD-UL, SPER SA VA INTALNITI LA PUSCARIE SA DEPANATI AMINTIRI DIN TURNU MAGURELE !!!

pisamas pe 18 Martie 2015, 16:53
#38
p.aia d l.au mutat
p politistu ala. cum kkt s.l muti ba? a fakut prea putin. trebuia sa.l impuste p cioroi. tot politistu e d vina? bagamias pla.n familia lor d ciori imputite. la munka cu ei dak nu la sapun!
Diamant Nefinisat pe 18 Martie 2015, 15:05
#37
ASTEPTAM SA FACETI RAZII PANA II CURATITI PE TOTI !
Zărnăienii sunt 12 frați plus mama și tatăl lor. Kent, Ambasador, Armando, Căminaru, Fagaras sunt la fel de periculoși ca și ceilalți.

Sunt toti rude cu Stazian și Salvatoru. Stazienii locuiesc pe Strada Viitorului iar ceilalți pe Strada Mihai Viteazul in Cartierul Magurele. Salvatoru Zarlianu(chioru) este nepotu lui Elvis.



SALVATORU', ELVIS, ARMANDO, AMBASADOR, KENT, CAMINARU, GANDU, PRINTU', FAGARAS.



DOMNILOR POLITISTI ! ASTEPTAM SA VA FELICITAM PTR DECIZIILE CORECT LUATE PRIVIND LINISTEA SI SIGURANTA CETATENILOR ORASULUI TURNU MAGURELE !



LA PUSCARIE CU TOTI CIOROII SI INTERDICTIE PE TURNU MAGURELE !

Anti Rromi pe 18 Martie 2015, 14:26
#36
ti**nul este ti**n si in ziua de paste
Sincer daca as avea putere i-as jupui de vii si i-as arunca in mare.

Edi ban pe 18 Martie 2015, 13:04
#35
Amintiri plăcute ;-)
Încă mai tremur de frică... grin
Diamant Nefinisat pe 18 Martie 2015, 12:47
#34
HE HE !
Stia EL MARESALUL ANTONESCU de ce vroia sa va lichideze fizic, FUTU-VA RASA IN GURA DE SPURCACIUNI PENALE !



Tocmai din aceste motive, ca furati, sunteti niste viermi care traiti parazit pe spatele romanilor.



NU PLATITI IMPOZITE SAU TAXE LA STAT ! NISTE CIORI CARE ISI PERPETUA RASA SPURCATA !



CIOARA SCHIMBA PANA DAR NARAVUL BA !



LA PUSCARIE CU VOI SI INTERDICTIE PE TURNU MAGURELE !
matrix nebunu pe 18 Martie 2015, 02:11
#33
da zau da nu e buna varianta cu foc


cu 50 da lei iei o galeata de benzina si ai distrugi pa toti.

mai putina benzina consumata dacat ar consuma toate dubele sa vina sa ai ridice. le dam foc si aia e. ai trecem la pierderi dai dracu daicisea

tocmai daia pe 18 Martie 2015, 01:40
#32
E SIMPU DE CE IA IMPUSCAT CALUL LUI GAMBOR
A FOST SOMAT SA SE OPREASCA, GAMBOR A CONTINUAT SA MEARGA INLOC SA SE OPREASCA, IAT POLITISTUL A TRAS UN FOC IN AER. A FOST SOMAT PTR A 2 A OARA SA SE OPREASCA, DAR GAMBOR TOT A CONTINUAT SA MEARGA, SI SA TRAS ASUPRA INFRACTORULUI, GAMBOR IN CAZUL DE FATA. S-A PROCEDAT LEGAL SI REGULAMENTAR, CONFORM PROCEDURII ! NU E NIMIC IESIT DIN COMUN !
mirel pe 18 Martie 2015, 01:27
#31
un magurean cu tupeu
sa le dam foc e o idee buna

eu va sustin

sa ne spui cum sa facem

Diamant Nefinisat pe 18 Martie 2015, 01:17
#30
DECI PRIVITI AICI CULMEA PROSTIEI !!!
CE COMENTARIU DA - O CIOARA UN CIOROI :



"E ce VA MAI PLACE SA COMENTATI PE TEMA TIGANILOR

VOI ROMANI O SA VA DUCETI INCONTiNOARE LA TRICOTAJE

PE 700 LEI

WOW CATI BANI INCREDIBIL "



DECI RECONOSC EI SINGURI CIOROII CA EI NU AR MUNCII NICIODATA PE 700 RON, CONCLUZIONAM CA EI PREFERA SA NE FURE CEI 700RON PE CARE II MUNCIM ZI DE ZI. ALTFEL EI DIN CE TRAIESC ?



MAI TREBUIESC PROBE SAU DOVEZI ??? EU ZIC CA ACEST COMENTARIU SPUNE TOT !!!!
rominu pe 18 Martie 2015, 01:03
#29
nu mai stati cu minile in sin
dragi romini puneti mina si facetiva singuri dreptate datile la ciori peste bot. umuiliti puneti mina sa le dati o bataie serioasa .rasa spurcata ciori jegoasae prafu sa se alega de voi si de copii vostri. sa va minince buba neagra ati speriat toata magurelea. darar canceru in toate ciorile astea infecte
SS Brigade Turnu Magurele pe 18 Martie 2015, 00:51
#28
Tigani la Auschw...tz
Un ti**n Nu e om!
dan diaconescu pe 18 Martie 2015, 00:12
#27
afara cu ciorile din tara
Cand o sa.l vedem arestat si pe manix cu nepotii si fii lui? Si pe ciorile alea mici care le iau banii la copii veniti de la sate la liceu? Un oras cu un trecut frumos si cu un prezent ingrozitor
Anonim pe 17 Martie 2015, 20:53
#26
Ptr Andrei
...sigur i-a facut ceva calul ala, " unu a impuscat un cal si calul nu avea nimic impotriva lui" am finisat putin zicala...ar trebui sa vina aia de la Protectia Animalelor sa ii apere drepturile calului, omor din culpasmile) cred ca e frumoasa meseria asta de militian....nu te plictisesti niciodata. Un mediu plin de c*rve, spagari, cu**ari...eu cred ca Politia lucreaza sub acoperiresmile)) acopera prostii, c*rvele .....trebuie facuta c*ratenie generala.
O CIOARA pe 17 Martie 2015, 20:19
#25
UN CIOROI
E ce VA MAI PLACE SA COMENTATI PE TEMA TIGANILOR

VOI ROMANI O SA VA DUCETI INCONTiNOARE LA TRICOTAJE

PE 700 LEI

WOW CATI BANI INCREDIBIL
andrei pe 17 Martie 2015, 19:40
#24
din turnu
bravo,,No name,,. Daca vrem sa scapam de ti**ni, hai sa denuntam toate infractiunile si sa sprijinim politia. Iar ptr.edi ban, la cit de prost e plavanul-de prost a plecat din oras, sa stiti-de frica a impuscat calul, iar dupa fapta a tremurat zile intregi ca trebuia DAT AFARA. Dar de, STANIMIR e finul sau, al parintilor sai, asa ca dal dracu de cal, a murit de deces. Apropo, dar cu calul ce-a avut ?
Finutzu pe 17 Martie 2015, 18:53
#23
Adevar
A fost mai putin dacat i-a promis si daia la dat in gat.La cata burtoiu are trbe intretinut s-au lo fi bantuit fantomele lu ala dinainte?
no name pe 17 Martie 2015, 18:45
#22
felicitări!
E un pas mic, dar e un pas important. Toată comunitatea trebuie sa înțeleagă ca e timpul sa ne luam orașul înapoi. Nu trebuie arși, bătuți sau omorați (mare atenție, astea sunt infracțiuni), trebuie doar sa fim uniți in fața lor, trebuie sa sprijinim poliția. Noua generație de polițiști e mai buna, dar trebuie susținuți. Denunțați orice fapta ce contravine legii!!!
Mirel pe 17 Martie 2015, 17:08
#21
asta cam asa e, adevarat politia face c*rat
sa faca mascatii razii pana ii c*rata pe toti de pe magurele, ca e plin de ti*gani unii care au iesit din puscarie altii care urmeaza sa intre.
Manix pe 17 Martie 2015, 16:50
#20
PACAT CA NU LA NIMERIT DIRECT IN FRUNTE PE GAMBOR !


PACAT CA A IMPUSCAT CALUL SI NU LA NIMERIT DIRECT IN FRUNTE PE GAMBOR ! CA ASA MERITA CIOARA DRACULUI IMPUTITA !!!



DISPARETI DIN ORASUL NOSTRU INAPOI DE UNDE ATI VENIT, JAVRE PENALE, NUMAI INFRACTORI RECIDIVISTI !!!



Generalul Antonache/////hi,hi,hi pe 17 Martie 2015, 16:45
#19
@Moarte tuturor ciorilor !!!!!!!!!!!!!
Furati,spargeti locuinte,santajati si amennintati romanii,proxeneti,vanzatori de droguri,camatari.Cam astea sunt *meseriile* voastre.In fond,sunteti niste puturosi nespalati,niste paduchi ai societatii,care nu au muncit legal o zi in viata lor.Si toate astea cu complicitatea autoritatilor,bineinteles.
Diamant Nefinisat pe 17 Martie 2015, 16:19
#18
Bai lake flausat - Gheorghe sau cum te autointitulezi


SE VEDE DUPA CUM SCRII CA ESTI O CIOARA BORATA CAREIA NU IA PREA PLACUT SCOALA PTR CA TE-AI APUCAT DE MIC SA FACI INFRACTIUNI !!



SE VEDE CA TE DERANJEAZA SUBIECTUL !!! DAR LAS CA MAI BINE E ASA, LA PUSCARIE, CA DACA PANA IN VARA NU DISPARETI TOTI DE PE MAGURELE VA ARD TOATE CASELE DIN TEMELII PANA LA ACOPERIS, INTELEGI TU CUM STA TREABA ???



SA FACA TIGANII CE VOR LA PUSCARIE, NU IN LIBERTATE LA NOI IN ORAS. IN LIBERATATE SE TRAIESTE RESPECTAND NISTE LEGI, PE CARE DACA O COMITI SI LE INCALCI, TE OPRESTI DIRECT LA PUSCARIE !!!



CE ZICI TU DACA TOTI ROMANII AR INCEPE SA FURE DE LA TOTI LA TI*GANI, AR FI MAI BINE ASA ??? M-AM PUS SI IN LOCUL VOSTRU !!!!



DE CINE SA NE FIE MA RUSINE ??? DE NISTE INFRACTORI ???

BA TU ESTI NEBUN LA CAP ??? TRECI PE LA DOCTOR CA 100% AI NEVOIE DE UN PSIHIATRU !



VA URAM PTR CA FURATI DE LA NOI SI NU VA PLACE MUNCA, ASTA E MOTIVUL PTR CARE TREBUIE SA AJUNGETI TOTI LA PUSCARIE !!!



INTERDICTIE PE TURNU MAGURELE VA TREBUIE JIGODII ORDINARE !
Gheorghe pe 17 Martie 2015, 15:36
#17
Lasati țigani sa facă ce vor
voi romani astea sunteti invidioși pe țigani faceti ura de rasa puneți-vă in locu lor

Daca voi ați fi țigani cum era nu va e un pic de rusine toti suntem oameni
Anonim pe 17 Martie 2015, 15:34
#16
Doar un cal ai nimerit
Ce te-ai ofensat tu ca ți S-a pomenit numele mai Ban, cred ca in sinea ta te buc*ri si tu ca ești băgat in seama. Vedet-o, ești vai steaua ta si te simți prea băgat in seama. Știe toată lumea de ce ai plecat din Turnu....ai prea multe aere...nu știu de ce îți place ție sa te lauzi singur, bine ca ai nimerit calul si nu ți-ai nimerit colegulsmile)
silviu pe 17 Martie 2015, 14:18
#15
ii vrem si pe ei
ati uitat de mutii .ma refer la printu gandu si toti fratyy lor
Diamant Nefinisat pe 17 Martie 2015, 12:29
#14
Solutia !!!


Domnilor politisti care instrumentati cazurile si intocmiti dosare penale privind ti*ganii din Cartierul Magurele, va rugam insistent discutati cu proc*rorii care dispun urmarirea penala prinvind infractiunile pe care acestia le savarsesc si propuneti "INTERDICTIA DE A MAI INTRA IN ORASUL TURNU MAGURELE" dupa incarcerarea lor !
Gigi pe 17 Martie 2015, 12:07
#13
Bozianu !
se apropie si data in care o sa il ia pe Bozianu ! ii urez multi ani inainte smile deja datornicii, incep sa uite data cand trebuie sa ii dea dobanda !!
vasile de la scularie pe 17 Martie 2015, 11:49
#12
ce-i aia "rom"?
Mai terminati cu romii, in l. romana cuvantul este TIGAN. In limba lor pot sa-si spuna cum vor. Daca nu le place, e vina lor casi-l fac de rusine. Mai sunt si oameni la locul lor printre ei, dar pacat ca prea putini.
marius pe 17 Martie 2015, 00:51
#11
a
Comisarul dinculescu l-a denuntat.bv lui.cu adevarat un om integru
doru pe 17 Martie 2015, 00:42
#10
faceti ceva pentru orasul nostru
Oamnei buni haideti sa facem ceva sa scapam de ti**ni din orasul nostru..nu vedeti ca nu mai putem sta linistiti din cauza lor..domnule comandat dv ce faceti?de ce nu ai luati la cercetat pe toti.am ajuns sa ne fie frIca sa mai stam la noi in oras din cauza lor...faceti dombule ceva chiar va este greu?asteptam sa va felicitam si sa va spunem ca suntem mandri ca reprezentati orasul nostru.
franchestain pe 17 Martie 2015, 00:37
#9
la carcera toate ciorile ciorditoare,violatoare si de toate tipurile ceor mai fi cioroi astia
si care nus,sa fie respetate ca români de rînd.Am zis.Amin!
Edi ban pe 17 Martie 2015, 00:18
#8
Cuvinte multe,fapte deloc...
Vad la acest subiect, ca și la restul, f mulți oameni experți în a arăta cu degetul, puterea stă în voi, uniți vă, luați inițiativă, forțați prin puterea cuvântului comunității autoritățile locale să ia măsuri. Aici în Brașov nu văd picior de țigan în oraș, nu exagerez cu nimic, sunt și aici ca și la noi, f mulți,însă sunt acolo în lumea lor, în comunitățile lor. Sacele este plin, mai sunt comune ca Apața, majoritatea țigani, însă sunt acolo...
Edi ban pe 17 Martie 2015, 00:11
#7
Amintiri plăcute ;-)
Același comentariu îl găsiți la profilul meu, o confirmare a identității mele
Diamant Nefinisat pe 16 Martie 2015, 23:52
#6
Se pare ca aceasta este solutia !


Dupa ce ii incarcerati pe toti, puneti-le interdictie si pe Turnu Magurele ca sa scapam definitiv de ei !!!
Românul pe 16 Martie 2015, 23:28
#5
Bestiile Umane
Familia Zărnăianu a fost îzgonită cu forța din Buc urești, au venit în Roșiori de Vede, de unde au fost izgoniți ca și din Buc urești, au interdicție să nu intre în Buc urești și Roșiori de Vede...au venit în Turnu Măgurele că PSD-ul de aici e de fapt Partida Rromilor, susținuți de Nae Mohanu și poliția municipală! Zărnăienii sunt 12 frați plus mama și tatăl lor. Kent Ambasador Căminaru sunt la fel de periculoși ca și ceilalți. Sunt toti rude cu Stazian și Salvatoru. Stazienii locuiesc pe Strada Viitorului iar ceilalți pe Strada Mihai Viteazul.
yonutz pe 16 Martie 2015, 23:28
#4
toty la puscarie
Salvatoru.Zarlianu(chioru).Nepoty lui Elvis.Bn ar fii sa auzim si de eii k lau urmat pe Gambor bulangiu ca stie bn Mirel ca el il facea in bulan pe Gambor
Edi ban pe 16 Martie 2015, 23:25
#3
Amintiri plăcute ;-)
Dragilor, nu m a mutat nimeni pt că i am împușcat calul, am plecat de bună voie din motive ce nu țineau de cariera mea de polițist. Ceva ceva știți voi, însă nu știți to, domnul comandant al pol tr mag la acea vreme, domnul cringeneanu începuse ceva "recomandări" pt a mi se efectua un examen psihologic, atitudinea mea se pare că era tare deranjanta pt domnia sa.
Diamant Nefinisat pe 16 Martie 2015, 22:55
#2
BRAVOS POLITIA !!!


ASA MAI MERGE MAI BAIETI, DECI SE POATE !!!



SA I SE BAGE PE GAT ACUM SI RESTUL DE DOSARE PENALE, NU MAI INTRU IN DETALII CA STITI VOI MAI BINE CARE SUNT SI PENTRU CE. CELE PE CARE LE MAI ARE CA SA NU MAI IASA PREA CURAND IN LIBERTATE, VOI STITI CA E STRESANT CAND ASA PERSOANE SUNT IN LIBERTATE !!!



ASTEPTAM CU NERABDARE SA VA FELICITAM SI PTR CEI CE URMEAZA SA II PRINDETI, UNUL E STERS DE PE LISTA DEJA, A INCEPUT A.M.R. !!!



INFRACTORI IN LIBERTATE :



SALVATORU', ELVIS, ARMANDO, AMBASADOR, FAGARAS.

vali pe 16 Martie 2015, 22:41
#1
foarte bine
Felicitari domnule politist...sper sa faceti tot posibilul sa arestai toti ti**nii dupa magurele ca toti se ocupa cu asa ceva...cercetatii pe toti si ducet i la jilava cu ei...scapati orasu de lichelele astea care nu fac nimic decat sa fure si sa duca femei la produs ca sa traiasa bine cu puradeii lor...multumim domnule politist ca ne-ati scapat de jigodia asta
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.