Exclusiv: Rădan Ion, din Uda Clocociov, ofiţer poliţie judiciară în structura centrală a DNA.

10 Martie 2015, 00:05 | 5873 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Radan Ion, politist judiciarist la DNA. FOTO: FACEBOOK.

Direcţia Naţională Anticorupţie este de departe cea mai de încredere instituţie din România ultimilor ani. Procurorii DNA,  pur şi simplu, luptă cu rechinii care au devalizat această ţară. Pe lângă procurori, în componenţa DNA-ului sunt şi poliţişti judiciarişti. Unul dintre poliţişti se numeşte Radan Ion şi este din Comuna Uda Clocociov. Tatăl poliţistului, Radan Florea,  este consilier local din partea PSD in CL  Uda Clocociov . Nu ştim dacă Radan Ion este rudă cu Rădan Petre, zis Paţică, omul de incredere al lui L.Dragnea.

Conform surselor noastre, poliţistul este văr cu Natalia Mitrică, nora primăriţei Bărbulescu Florica. Mai mulţi cetăţeni din Uda ne-au scris despre  faptul că mama lui Rădan Ion a fost plimbată prin câteva staţiuni de Bărbulescu Florica. Rădan Ion a fost cel care începuse o ancheta într-un dosar cu fonduri europene în care este implicat şi viceprimarul din Uda Clococoiv, Bălan Chiriac. Poliţistul a predat dosarul fiindcă a considerat că este în conflict de interese. Inculpaţii au scăpat fără dosare penale, pentru ca au restituit banii. Peste toate acestea, pluteşte întrebarea: are Liviu Dragnea vreo legatura cu  poliţistul judiciarist? Noi sperăm că nu.

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
MANIX pe 14 Martie 2015, 21:10
#5
PESTELE DE LA CAP SE IMPUTE


ABIA ASTEPT SA II CURETE PE ASTIA MARI DIN VARF CA APOI E USOR DE FACUT CURAT, PE ASTIA MICI NU OR SA MAI AIBA CINE SA II SPRIJINE SI O SA SE TOARNE EI SINGURI SARACII, LA PRIMA ABATERE !!!!



ASA E NORMAL SA FIE INTR-O TARA MEMBRA UE !!!!
un cetetean pe 14 Martie 2015, 07:34
#4
stirii
SORA LUI RADAN A ANUNTAT PE TURNU CU STIRI CA FRATISO A PREDAT DOSARUL LA UN COLEG DECI SORUSA STIE DATE DE LA FRATISO DE LA SEVICI DANIELA RADAN CRESTE UN COPIL SINGURA SI ARE CATEVA APARTAMENTE SI COMENTEZA DE MAMA FOCULUI CA A MUNCIT PENTRU ELE/ CE PARERE AVETI ?
un udean pe 11 Martie 2015, 10:38
#3
pentru un teleormanean
eu zic sa ne mutam din Uda,primarita penala! viceprimarul penal cu asa conducatori vai de noi si apropo Radan de ce a inceput ancheta daca stia ca intra in conflict de interese s-au daca este asa cum spuneti voi ca viceprimarul a dat banii inapoi probabil a predat dosarul dupa "ce a aranjat ca toutl sa iasa bine". Pai daca a dat banii inapoi e clar ca a fost frauda pentru asta nu se plateste si penal????????????JUSTIIA SESIZATI-VA ODATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
un teleormanean pe 10 Martie 2015, 19:43
#2
sa ne schimbam domiciliul??????
Dupa TURNU CU STIRI daca esti din Teleorman nu ai ce cauta la serviciul !!!!!!!!!!!!!!!!
Bebe pe 10 Martie 2015, 09:21
#1
Caracatita mare in PSD
Peste tot vedem numai infiltrati,interpusi,ciripitori si tot felul de prosti si incapabili.Dragnea a creat o intreaga retea de hoti si mafioti.Toate institutiile statului sunt putrede si put de coruptie.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.